Dodaj do ulubionych

Bylem wczoraj na koncercie KATA.

IP: *.uci.uni.torun.pl 24.11.02, 17:19
Reaktywowali sie panowie po trzech latach zawieszenia dzialalnosci i musze przyznac,ze koncert byl bardzo dobry.Choc klub byl maly(Bydgoszcz)-ludzi zapchali go maksymalnie,nie bylo gdzie sie ruszyc.Romek Kostrzewski w dobrej formie wokalnej-choc wiekszosc tekstow i tak ryczala Armia fanatykow tego zespolu.Doczekalem sie kilku ich znakomitych utworow,miedzy innymi:Glos z Ciemnosci,Niewinnosc,Lza dla cieniow minionych,Spisz jak kamien i.t.d.Zagrali sporo utowroz z "Roz milosci..."-co akurat mi odpowiadalo,bo ten album Kata(obok Ballad) cenie najbardziej.Zasadniczo-jezeli lubicie ten zespol i bedziecie mieli okazje-idzcie na koncert.Oni teraz odwiedza kilka miast-to byl dopiero ich drugi koncert.Muzycy wyborni,wykonanie na zywo tez.Mozna bylo sie napogowac niezle.polecam.
Obserwuj wątek
    • munky Re: Bylem wczoraj na koncercie KATA. 24.11.02, 17:20
      korzystając z okazji, serdecznie pozdrawiam pana Romana K.
    • Gość: kadriana Re: Bylem wczoraj na koncercie KATA. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.11.02, 17:34
      Skoro tak ładnie napisałeś to ja tez sie przejdę jak przyjada.
      • teddy4 Re: Bylem wczoraj na koncercie KATA. 25.11.02, 01:04
        Jasiek,k...., idziemy!!!!!!
        • jasiek666 Re: Bylem wczoraj na koncercie KATA. 25.11.02, 08:44
          teddy4 napisał:

> Jasiek,k...., idziemy!!!!!!

Jest k... mały problem - koncert w Wawie odbędzie się 29 listopada, a mnie
          pomimo usilnych staran nie udało mi się jak dotąd opanowac sztuki jednoczesnego
          przebywania w dwóch różnych miejscach....
          Ale do piątku jest jeszcze trochę czasu, więc kto wie....
          • kadriana Re: Bylem wczoraj na koncercie KATA. 25.11.02, 11:14
            Jasiek wyłamujesz sięwink)?
          • kadriana Re: Bylem wczoraj na koncercie KATA. 25.11.02, 11:17
            Jasiek wyłamujesz sięwink)?
            A czy ktoś wie coś na temat supportu?
            • jasiek666 29 XI krakowska promocja ksiązki..... 25.11.02, 11:27
              kadriana napisała:

> Jasiek wyłamujesz sięwink)?
              > A czy ktoś wie coś na temat supportu?

Nie wiem jeszcze dokładnie, gdzie mieści się krakowski klub Kuriozum, ale coś
              mi mówi, ze chyba raczej nie w Ursusie wink))
              P.S.
              Aha, zagrają Eternal Tear i nieznany mi bliżej Thunderstorm.
              P.S.P.S.
              Masz juz bilet na Danziga ?
              • teddy4 Re: 29 XI krakowska promocja ksiązki..... 25.11.02, 11:41
                W KURIOZUM będziemy z Romkiem duchowo. Zresztą może Kamienny Krąg opanuje jakiś
                numer Kata.
              • kadriana Re: 29 XI krakowska promocja ksiązki..... 25.11.02, 12:49
                Na Danziga nie mam jeszcze biletu ale mam nadzieję ,że go bede miałasmileSupport
                natomiast wygląda znajomosmile)
                Pozdrawiam
                • Gość: Argus Re: 29 XI krakowska promocja ksiązki..... IP: 158.75.1.* 25.11.02, 14:18
                  O widzę też się na Danziga wybieracie.Ja jeszcze biletu nie mam,ale mam wtykę w
                  Wa-wie która ten bilet ma mi zakupić.także prawdopodobie się tam spotkamy-o ile
                  wszyscy dotrą.Bo trzeba przyznać,że jest na co iść.Pozdrawiam.
                  • Gość: cukier eternal tear IP: *.chello.pl 25.11.02, 15:26
                    Czy wiecie cos o eternal tear????
                    Ja osobiscie wiem tylko ze sa z Wawy i maja chyba tylko jedna plytke.
                    papa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka