Dodaj do ulubionych

Oficjalne wiadomości!!!

04.03.06, 19:42
1-wszy singiel- I'M WITH STUPID-8 MAJ, FUNDAMENTAL-22 MAJ, kolejność utworów
na płycie zmieniona. Aktualna ta z informacji Popjustice z 18.03. Niektórzy
nie wierzyli tej stronie internetowej. Moje przeczucia się sprawdziły.
Obserwuj wątek
    • dafio1 Re: Oficjalne wiadomości!!! 07.03.06, 19:56
      Dziwne to forum. Na takie info żadnego odzewu. DZIWNI JESTEŚCIE. FANI PSB???
      Chyba przestanę się w ogóle odzywać. Nie ma sensu. Dyskutujecie o pierdołach, a
      o rzeczach FUNDAMENTALNYCH, nie mówicie. Co z Was za fani. Ten był na tym
      koncercie, inny na tamtym, same przechwałki. Ja byłem na koncercie w Gliwicach,
      i zauważyłem,jak nuciłem songi PSB w rytm ust TENNANTA, uwierzcie mi, ludzie
      obok mnie byli w szoku, patrzyli się na mnie jak na WARIATA. Gość oblał mnie
      piwem, po koncercie PIERSI, miałem mokrą koszulę i szlag mnie trafiał. Dałem
      radę, i deszcz też- kto był wie o co chodzi. Może jestem za bardzo wymagający,
      co do prawdziwych fanów PSB, ale bycie fanem PSB nie ogranicza się do chwalenia
      się, na ilu to koncertach się było. A jeżeli są jakieś nowe, oficjalne
      informacje, prawdziwy FAN powinien się do tego odnieść. Cały czas śledzę forum
      międzynarodowe PSB, i dzęki niemu mam 90% informacji o PSB. Tam są inne zasady
      i reguły. Może i u nas się to zmieni, ale sądząc po wieku CHŁOPAKÓW, chyba ich
      działalność artystyczna prędzej się zakończy. POZDROWIENIA FANI PET SHOP BOYS.
      • balshoy Re: Oficjalne wiadomości!!! 08.03.06, 11:57
        znajduję właśnie czas , aby odpisać z pracy...
        dlaczego uważasz ,że dyskutujemy o pierdołach... te wszystkie "pierdoły"
        dotyczą jednak PSB...W MNIEJSZYM ,CZY WIĘKSZYM STOPNIU, ALE PSB...może Ty nie
        masz nic do powiedzenia w tych kwestiach? jak pisałem, masz duże pole do
        popisu..a dlaczego wiadomość o kolejnej zmianie track listy na Fundamental ma
        nas podniecać? zobacz zresztą ile razy był rozpoczynany temat FUNDAMENTAL? a
        sam termin 22 maja już też był wcześniej podany...spokojnie
        gdzie tu ktoś się przechwalał o byciu na jakimś koncercie?
        wspominałem tu wcześniej o Berlinie... nie widzisz w moich słowach entuzjazmu,
        opisu radości jakim była możliwość być tam w towarzystwie innych fanów?
        byliśmy tam i wspominamy to, nie po to ,żeby się przechwalać ( są też relacje
        innych osób)..ale przecież nie każdy miał szansę wyjechać - to ma choć
        możliwość przeczytania sobie wrażeń innych osób ); chyba ,że chodzi ci o coś
        innego..ale o co?
        sarkazm na koniec z Twojej strony...niech Ci będzie...
        jak powiedział Woody Allen "sarkazm jest lepszy jak orgazm"
        • dafio1 Re: Oficjalne wiadomości!!! 08.03.06, 16:46
          Balshoy, nie denerwuj się. Patrząc perspektywicznie, jako fani PSB, powinniśmy
          się szanować. Jeden ostrzejszy post nie świadczy o dołowaniu 'starych
          forumowiczów', bynajmniej nie o to mi chodziło.Jeżeli chodzi o PSB, to uwierz
          mi mam dużo do powiedzenia, ale często po prostu nie mam na to ochoty ze
          względu na fatalną mobilność tego forum. Porównując np. do forum DM.PL, to
          totalna klapa i porażka.Sam powiedz, ilu fanów PSB regularnie na tym forum się
          wypowiada. Ty jesteś przykładem pozytywnym, a np. założyciel forum rafi.raf nie
          robi prawie nic. Nie jestem za bardzo zlosliwy. problem z polskimi literami
          ++
          • dafio1 Re: Oficjalne wiadomości!!! 08.03.06, 17:00
            Moja wypowiedż była spowodowana brakiem odzewu na kluczowy, jakby na to nie
            patrzeć temat w tym momencie. Dyskusje w tym czasie np. o remixach PSB są
            zastępcze. A tak ogólnie to chciałem trochę rozruszać to forum, bo jest
            cholernie statyczne i nudne. Ale chyba nie dam rady. Będę potępiony, a starzy
            forumowicze będą górą, he, he smile)
            • balshoy co prawdziwy fan powinien? 08.03.06, 18:53
              • balshoy Re: co prawdziwy fan powinien? 08.03.06, 19:04
                no właśnie...trochę Cię rozumiem..jeżeli chodzi o rozruszanie tego forum to
                zgadzam się; ale nawet remixy to też jakaś kwestia..jest nas trochę i każdy
                podchodzi do tego róznorako...
                nie zdenerwowałem się, ale odniosłem wrażenie ,że zachowujesz się trochę...hmm,
                jak osoba o wiele młodsza...
                jesteśmy rówieśnikami, mamy taki sam staż fanowski..byłem w pracy i nie
                mogłem , nie miałem już czasu pisać, że też nie zamierzam Cię bynajmniej
                obrażac..
                ale faktycznie aż spojrzałem do "spisu powszechnego"..i pomyśłałem STARY...
                tu na słowo stary na pewno się nie obrazisz, " stary, gdzieś Ty był ?"
                "co fan powinien?" to dobry temat..i jestem do niego przygotowany, ale ze
                względu na porę i ten specyficzny dzień nie rozwijam tego wątku...
                rzucam tylko hasła, które rozwinę w najbliższych dniach :
                - Polska strona PSB, ta obecna...a dawna strona na silesii..
                - wpisy w księdze gości
                - dział fani na stronie..tj. autoprezentacje
                - czat fanów ..kiedyś prężny
                - zloty!!
                pozdrawiam!
                • balshoy forum dm 09.03.06, 23:15
                  jeszcze pytanko dafio1..
                  czy możesz podać dokładnie adres tego forum dm na którym bywasz?
                  ja ostatnio zaglądam na devotees na www.depechemodeforum.pl
                  najczęściej odzywam się w topiku ...pet shop boys...ogólnie to mało kto nawet
                  zagląda do tego tematu a już nikt nie potrafił odpowiedzieć na moich kilka
                  zagadek związanych z PSB i DM;
                  Cóż,zasadniczo forum tworzą i piszą w nim na pewno osoby młodzsze od nas i
                  może nawet nie ma co się dziwić ,że nie mają pojęcie o co się pytam..ale z
                  drugiej stron brak jakiejkolwiek reakcji, czy nawet zainteresowania też jest
                  dziwny...
                  od czasu do czasu bywam też na www.forum.80s.pl też w temacie PSB..tam są nawet
                  miłe dla nas głosy;
                  acha...gdziekolwiek jestem to używam zawsze nicku balshoy, także łatwo mnie
                  namierzyć
                  ps. a do tematu poruszonego wyżej wrócimy...
                  • dafio1 Re: forum dm 10.03.06, 11:31
                    Jeśli chodzi o forum DM na którym bywam, ale tylko jako obserwator, to
                    depechemode-forum.pl. Jest to chyba pokrewne forum tego, które Ty podałeś,
                    grafika jest ta sama. A tak ogólnie nie mogę doczekać się pierwszej dawki
                    FUNDAMENTAL w postaci usłyszenia pierwszego singla. Znając historię PSB - np.
                    Home & Dry ukazało się na OS PSB ok 15.01.02- singiel do kupienia od 18.03,
                    płyta 01.04; Miracles- pamiętam to dokładnie, wracam po 19-tej z pracy,
                    załączam kompa, a tu niespodzianka- nowy singiel PSB w całości, oczywiście też
                    na OS PSB, było to 22.09.2003. Singiel do kupienia od 17.11, PopArt od 24.11.
                    Reasumując, można się spodziewać, iż I'M WITH STUPID będzie do usłyszenia na OS
                    PSB lada dzień, mam nadzieję że nie będziemy czekać dłużej niż do pierwszego
                    dnia wiosny(w kalendarzu, za oknem może być różnie). I wtedy będzie można
                    wreszcie podyskutować na świeżutki temat. Pozdrowieniasmile)
                    • verybilingual Re: petshopboys-online - 13 marca 10.03.06, 19:23
                      Wejdźcie na stronę www.petshopboys-online.com. Ukazała się tam informacja o tym
                      jak, gdzie i kiedy PSB zaczną wydawać nowy album i singla. Bardzo ciekawi mnie
                      to: March:

13: I’m With Stupid promo date
                      13 - 20: I’m With Stupid to radio – date TBC

Jeśli uznać że te liczby to daty( a tak pewnie jest big_grin) to singiel w radiu w
                      angli już w najbliższym tygodniu i wtedy ukaże się też PROMO CD, a więc tak jak
                      mówiłeś dafio już niedługo usłyszymy I'm with stupid smile
                      • balshoy Re: petshopboys-online - 13 marca 10.03.06, 22:01
                        I TO MNIE CIESZY MAŁY FANIE wink)
                        to był okrzyk radości...
                        • eliks Re: petshopboys-online - 13 marca 11.03.06, 18:24
                          hmm - to rzeczywiscie interesujaca wiadomosc - pytanie tylko gdzie mamy sie
                          udac zeby to uslyszec?smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka