Dodaj do ulubionych

Tygryyyyyyyyyyyys!!!!!!!!:)

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 19:23
mam nadzieje,ze wygrzebiesz ten watek jutro!:) Wylazuj zwierzu z knieji a
postaram siem czesciej tu zagladac.Niespodziewanke mi zrobiles
fajowska ,dzienks:))))))))
Obserwuj wątek
    • randia Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!! 10.09.02, 19:29
      Skarbie moje najdrozsze :)))) Jak Ja strasznie tenskniem za Tobom, jak tylko
      wrócę to godzinka na telefoniku murowana !!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))

Buziaczek :)*
      • Gość: samanta Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 19:32
        oki,corcia.ustawiem obok tel.miske z zimna woda co by studzic
        telefonik;)))))))))))
        • tygrysek_ Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! 11.09.02, 07:15
          cześć Samciaaaaaaaa!!!!!:))),..Tygrys już wyłazi z kniei!!:)))
          ...i czeka na ciem..:))))
          • Gość: samanta Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:28
            Jo jezdem tygrysie,wlasnie przywloklam siem z pracki!:)
            • tygrysek_ Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! 11.09.02, 12:32
              witaj samcia!!!:),..i jak było??? zmeczona????:)
              ...może kielonka???:)
              • Gość: samanta Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:36
                Zmeczona to nie bo bylo krotko ale kurwa to wstawanie o 6 rano zabije mnie
                ktoregos dnia.kielonka nie odmowie skarbie!:))))))
                • tygrysek_ Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! 11.09.02, 13:04
                  najsłodsza moja!:),..masz tu 0.7 Bolsa,..wychlej sama!!:))
                  ..ja bendem patrzeć!!:)
                  ...pij,..wódka ukoi ból wstawania!:))
                  • tygrysek_ Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! 12.09.02, 07:31
                    samcia! jesteś tu kajś!????:)
                    • Gość: samanta Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 15:04
                      Nie bylo mnie tygrysie.Nie wyrabiam na zakretach w przyzwoitych
                      godzinach ,dopiero wieczorem mam luzik jakowys .Chyba siem jutro urzne albo co?
                      • tygrysek_ Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! 13.09.02, 07:02
                        wiesz co Samcia,..też sie chyba urżne!!:),..raczej napewno!!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka