Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 19:23 mam nadzieje,ze wygrzebiesz ten watek jutro!:) Wylazuj zwierzu z knieji a postaram siem czesciej tu zagladac.Niespodziewanke mi zrobiles fajowska ,dzienks:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!! 10.09.02, 19:29 Skarbie moje najdrozsze :)))) Jak Ja strasznie tenskniem za Tobom, jak tylko wrócę to godzinka na telefoniku murowana !!!!!!!!!!!!!!!!! :))))) Buziaczek :)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 19:32 oki,corcia.ustawiem obok tel.miske z zimna woda co by studzic telefonik;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! 11.09.02, 07:15 cześć Samciaaaaaaaa!!!!!:))),..Tygrys już wyłazi z kniei!!:))) ...i czeka na ciem..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:28 Jo jezdem tygrysie,wlasnie przywloklam siem z pracki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! 11.09.02, 12:32 witaj samcia!!!:),..i jak było??? zmeczona????:) ...może kielonka???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:36 Zmeczona to nie bo bylo krotko ale kurwa to wstawanie o 6 rano zabije mnie ktoregos dnia.kielonka nie odmowie skarbie!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! 11.09.02, 13:04 najsłodsza moja!:),..masz tu 0.7 Bolsa,..wychlej sama!!:)) ..ja bendem patrzeć!!:) ...pij,..wódka ukoi ból wstawania!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! 12.09.02, 07:31 samcia! jesteś tu kajś!????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 15:04 Nie bylo mnie tygrysie.Nie wyrabiam na zakretach w przyzwoitych godzinach ,dopiero wieczorem mam luzik jakowys .Chyba siem jutro urzne albo co? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Saaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! 13.09.02, 07:02 wiesz co Samcia,..też sie chyba urżne!!:),..raczej napewno!!:) Odpowiedz Link Zgłoś