Dodaj do ulubionych

Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!!

IP: *.net.pl 14.03.06, 18:30
Mogę?
Obserwuj wątek
    • rosesinbloom Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! 14.03.06, 22:04
      Możesz. Ja też!
    • kolega.maynard Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! 14.03.06, 22:19
      to na to trzeba miec pozwolenie?
      • Gość: nx Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 00:18
        kolega.maynard napisał:

> to na to trzeba miec pozwolenie?
        >

I TAKIE pytanie zadaje ktos z TAKA sygnaturka? wink

suspicious

[a ja wole Metallice, o! poza tym mowimy o Black Sabbath czy o Ozzym solo?]
        • Gość: Iommi Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 01:32
          Nie wiem jak mozna porownywać Szmetalikę z tak wspaniałym wokalistą jeszcze
          wspanialszej grupy jaką jest BS
          • Gość: polla4 Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 01:41
            Ozzy to kurczakozjad?
          • the4h Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! 15.03.06, 10:28
            Gość portalu: Iommi napisał(a):

> Nie wiem jak mozna porownywać Szmetalikę z tak wspaniałym wokalistą jeszcze
            > wspanialszej grupy jaką jest BS

No to pojechałeś... Ile masz lat dziecko?
            • Gość: Iommi Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:28
              A co może nie mam racji? Nie wiem jak można w ogóle porównywać te dwa zespoły
              czy tam nawet samego Ozzyego. Szmetalika do pięt im nie dorasta. A obrażać to
              sobie możesz swoją Szmetalikę a nie mnie. I zamiast napisać "no to
              pojechałeś..." podaj argumenty dlaczego niby Szmetalika jest lepsza od zespołu,
              który wydał takie cuda jak:
              Black Sabbath
              Paranoid
              Masters of Reality
              Vol 4
              Sabbath Bloody Sabbath
              Sabotage
              itd...
              Każda ta płyta niszczy dokonania twojej komercyjnej Szmetaliki
              • the4h Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! 15.03.06, 15:06
                Za to siła Twojej argumentacji jest porażająca... Mnie to osobiście wali, które
                zespoły ubóstwiasz, a którymi gardzisz. Zastanawiam się po prostu, ile trzeba
                mieć lat, żeby być tak ‘tru’ jak Ty. Jeśli to Cię obraża, to przepraszam.
                • Gość: polla4 Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:25
                  Ej chłopaki, spokój !!!
        • Gość: pijawka Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! IP: *.net.pl 15.03.06, 16:25
          > [a ja wole Metallice, o! poza tym mowimy o Black Sabbath czy o Ozzym solo?]
          Mówimy o Ozzy'm Osbourne'ie, a czy solo, czy w Black Sabbath (którego nawiasem
          mówiąc nie znam zbyt dobrze, chyba tylko utwór "Paranoid" słyszałem) to bez
          różnicy (czy z?).
    • Gość: Yum Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! IP: *.os.amsnet.pl 16.03.06, 16:30
      Ja ani za Metallica ani Ozzy'm nie przepadam ;]
    • Gość: lenore13 a co ma Ozzy do Metalliki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:26
      oprócz basisty???
      od solowego Oza i nowej Metalliki wolę Black Label Society. Wolno?
      • Gość: polla4 Re: a co ma Ozzy do Metalliki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:30
        Nigdy nie byłam specjalną fanką ani jednego ani drugiego, ale z dwojga złego
        wybrałabym Metallikę (jeśli muszę)
      • Gość: pijawka Re: a co ma Ozzy do Metalliki IP: *.net.pl 17.03.06, 15:54
        Gość portalu: lenore13 napisał(a):

> oprócz basisty???
        > od solowego Oza i nowej Metalliki wolę Black Label Society. Wolno?
        Wolno. A co ma Osbourne do Metalliki? Podobno dla nich Ozzy Osbourne jest
        Bogiem. Przynajmniej tak twierdzi ich manager (we wspomnieniach Ozzy'ego ze
        wspólnej trasy; nie odzwywali się do niego, a on nie wiedział dlaczego, a kiedy
        zaczęli grać jakiś jego utwór, to mu ich manager wtedy wytłumaczył, dlaczego
        wstydzili się do niego odezwać pierwsi).
        • Gość: pijawka Re: a co ma Ozzy do Metalliki IP: *.net.pl 17.03.06, 15:55
          powinno być "odzywali"
        • Gość: lenore13 Re: a co ma Ozzy do Metalliki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:35
          Gość portalu: pijawka napisał(a):

A co ma Osbourne do Metalliki? Podobno dla nich Ozzy Osbourne jest
          > Bogiem. Przynajmniej tak twierdzi ich manager (we wspomnieniach Ozzy'ego ze
          > wspólnej trasy; nie odzwywali się do niego, a on nie wiedział dlaczego, a kiedy
          >
          > zaczęli grać jakiś jego utwór, to mu ich manager wtedy wytłumaczył, dlaczego
          > wstydzili się do niego odezwać pierwsi).

No tak, też gdzieś czytałam tę anegdotęsmileW końcu Black Sabbath to jedni z
          inicjatorów gatunku zwanego metalem. Doszukiwano się zresztą analogii między
          albumami Master Of Reality a Master Of Puppets.
          Niemniej BS a Ozzy solo to trochę inna bajka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka