Gość: pijawka IP: *.net.pl 14.03.06, 18:30 Mogę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosesinbloom Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! 14.03.06, 22:04 Możesz. Ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! 14.03.06, 22:19 to na to trzeba miec pozwolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 00:18 kolega.maynard napisał: > to na to trzeba miec pozwolenie? > I TAKIE pytanie zadaje ktos z TAKA sygnaturka? [a ja wole Metallice, o! poza tym mowimy o Black Sabbath czy o Ozzym solo?] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iommi Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 01:32 Nie wiem jak mozna porownywać Szmetalikę z tak wspaniałym wokalistą jeszcze wspanialszej grupy jaką jest BS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 01:41 Ozzy to kurczakozjad? Odpowiedz Link Zgłoś
the4h Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! 15.03.06, 10:28 Gość portalu: Iommi napisał(a): > Nie wiem jak mozna porownywać Szmetalikę z tak wspaniałym wokalistą jeszcze > wspanialszej grupy jaką jest BS No to pojechałeś... Ile masz lat dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iommi Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:28 A co może nie mam racji? Nie wiem jak można w ogóle porównywać te dwa zespoły czy tam nawet samego Ozzyego. Szmetalika do pięt im nie dorasta. A obrażać to sobie możesz swoją Szmetalikę a nie mnie. I zamiast napisać "no to pojechałeś..." podaj argumenty dlaczego niby Szmetalika jest lepsza od zespołu, który wydał takie cuda jak: Black Sabbath Paranoid Masters of Reality Vol 4 Sabbath Bloody Sabbath Sabotage itd... Każda ta płyta niszczy dokonania twojej komercyjnej Szmetaliki Odpowiedz Link Zgłoś
the4h Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! 15.03.06, 15:06 Za to siła Twojej argumentacji jest porażająca... Mnie to osobiście wali, które zespoły ubóstwiasz, a którymi gardzisz. Zastanawiam się po prostu, ile trzeba mieć lat, żeby być tak ‘tru’ jak Ty. Jeśli to Cię obraża, to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:25 Ej chłopaki, spokój !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijawka Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! IP: *.net.pl 15.03.06, 16:25 > [a ja wole Metallice, o! poza tym mowimy o Black Sabbath czy o Ozzym solo?] Mówimy o Ozzy'm Osbourne'ie, a czy solo, czy w Black Sabbath (którego nawiasem mówiąc nie znam zbyt dobrze, chyba tylko utwór "Paranoid" słyszałem) to bez różnicy (czy z?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yum Re: Od Metalliki wolę Ozzy'ego Osbourne'a!!! IP: *.os.amsnet.pl 16.03.06, 16:30 Ja ani za Metallica ani Ozzy'm nie przepadam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenore13 a co ma Ozzy do Metalliki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:26 oprócz basisty??? od solowego Oza i nowej Metalliki wolę Black Label Society. Wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: a co ma Ozzy do Metalliki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:30 Nigdy nie byłam specjalną fanką ani jednego ani drugiego, ale z dwojga złego wybrałabym Metallikę (jeśli muszę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijawka Re: a co ma Ozzy do Metalliki IP: *.net.pl 17.03.06, 15:54 Gość portalu: lenore13 napisał(a): > oprócz basisty??? > od solowego Oza i nowej Metalliki wolę Black Label Society. Wolno? Wolno. A co ma Osbourne do Metalliki? Podobno dla nich Ozzy Osbourne jest Bogiem. Przynajmniej tak twierdzi ich manager (we wspomnieniach Ozzy'ego ze wspólnej trasy; nie odzwywali się do niego, a on nie wiedział dlaczego, a kiedy zaczęli grać jakiś jego utwór, to mu ich manager wtedy wytłumaczył, dlaczego wstydzili się do niego odezwać pierwsi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijawka Re: a co ma Ozzy do Metalliki IP: *.net.pl 17.03.06, 15:55 powinno być "odzywali" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenore13 Re: a co ma Ozzy do Metalliki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:35 Gość portalu: pijawka napisał(a): A co ma Osbourne do Metalliki? Podobno dla nich Ozzy Osbourne jest > Bogiem. Przynajmniej tak twierdzi ich manager (we wspomnieniach Ozzy'ego ze > wspólnej trasy; nie odzwywali się do niego, a on nie wiedział dlaczego, a kiedy > > zaczęli grać jakiś jego utwór, to mu ich manager wtedy wytłumaczył, dlaczego > wstydzili się do niego odezwać pierwsi). No tak, też gdzieś czytałam tę anegdotęW końcu Black Sabbath to jedni z inicjatorów gatunku zwanego metalem. Doszukiwano się zresztą analogii między albumami Master Of Reality a Master Of Puppets. Niemniej BS a Ozzy solo to trochę inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś