jazzpunk Re: John Zorn - Film Works 17.03.06, 08:34 co ty jazzpunk pisać nie potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzpunk Re: John Zorn - Film Works 17.03.06, 08:41 burza przy klawiaturze chciałbym zapytać o wasze ulubione płyty z tej serii, ja nie znam jej zbyt dobrze, ostatni odkryłem "Protocols of Zion", niesamowita rzecz, niby te same żydowskie melodie co zawsze, ale zagrane na innych instrumentach( mamy tam między innymi oud), wysoce uduchowiona muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: John Zorn - Film Works 17.03.06, 11:13 Matko boska,ja wciąż siedzę w Masadzie,Morricone czy Naked City. Czy jest ktoś ,kto dobrze zna całą twórczość Zorna? Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: John Zorn - Film Works 18.03.06, 03:02 ja znam cala tworczosc Zorna,ale tylko troche... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: John Zorn - Film Works 18.03.06, 10:45 A potrafisz odpowiedzieć na pytanie,na ilu płytach wydanych w jednym roku pojawia sie nazwisko Zorna? Nie mówię tu o płytach,których Zorn jest producentem,ale o tych ,na których występuje jako grajek bądź dyrygent ? ( dyrygent? ,a zatem trzzeba mówić do Zorna per "maestro") Odpowiedz Link Zgłoś