Gość: ill loco IP: *.lo2.olsztyn.pl 06.12.02, 13:20 Czy ktoś pamięta ten zespół? Ja jestem stosunkowo młody i zacząłem ich słuchać już po wydaniu Orcastrated (tak to się pisze?). Nieważne.Jeśli ktoś pamięta , zna losy muzyków itp. niech pisze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siekiera`79 Re: TOY DOLLS 06.12.02, 13:42 bardzo podobał mi się ich kawałek: Yul Brynner(czy jakoś tak) was a skinhead... PS: chujowy wokal był... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: TOY DOLLS 06.12.02, 13:45 Gość portalu: ill loco napisał(a): > Czy ktoś pamięta ten zespół? Ja jestem stosunkowo młody i zacząłem ich > słuchać już po wydaniu Orcastrated (tak to się pisze?). Nieważne.Jeśli ktoś > pamięta , zna losy muzyków itp. niech pisze... do ch...go wokalu dodałbym jeszcze, ze nie zawsze byli aż tak śmieszni jak się im chyba wydawało... Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: TOY DOLLS 06.12.02, 13:53 a mnie sie podoba. nawet bardzo. nie mam zielonego pojecia co sie z nimi teraz dzieje, choc wiedziec chcialbym... polecam ich wykonanie "blue suede shoes" Odpowiedz Link Zgłoś