jr.firma 24.03.06, 20:30 Witajcie! Mam pytanie...czy ma ktoś ten utwór mp3? Może ktoś zna link do jakieś stronki zeby go ściągnąć....proszę...to ważne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
au.lait Re: [*] Pożegnanie-Piotr Rubik [*] 24.03.06, 20:43 Wiesz co, ale temat posta to ty przedni strzeliłeś: myślałam, że Rubik [tfu, tfu] zszedł był.. Ty uważaj z takimi znaczkami, jak [*] (i jeszcze ten tytuł) bo ludzie mogą je jak ostatnie lampki potraktować... A co do twojej prośby: no sory, ale nie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.de.valnor Re: [*] Pożegnanie-Piotr Rubik [*] 24.03.06, 20:50 > Wiesz co, ale temat posta to ty przedni strzeliłeś: myślałam, że Rubik [tfu, > tfu] zszedł był.. dokładnie to samo mi przyszło na myśl, i nawet mi się żal Rubika zrobiło, bo to sympatyczny facet był...yyy JEST! Odpowiedz Link Zgłoś
jr.firma Re: [*] Pożegnanie-Piotr Rubik [*] 24.03.06, 21:01 nie no sory...po prostu do tytułu tego pięknego utworu pt. "Pożegnanie" pasuje [*] Prosze pomozcie mi... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: [*] Pożegnanie-Piotr Rubik [*] 24.03.06, 21:20 może to nie znicze, tylko urokliwe świeczki robiące atmosferkę? oczywiście o tym samym co Wy pomyślałem widząc tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
jr.firma Re: [*] Pożegnanie-Piotr Rubik [*] 24.03.06, 21:22 Ach....dreszcze przechodzą jak sie słucha...więc atmosferka jest dobra ;p Odpowiedz Link Zgłoś
magorny Re: [*] Pożegnanie-Piotr Rubik [*] 25.03.06, 13:22 dreszcze od takiego gówna? współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: [*] Pożegnanie-Piotr Rubik [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:44 przeciez to kiczydlo bolesne jakich malo...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: [*] Pożegnanie-Piotr Rubik [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:51 Tez myslałam ze nie żyje. Ale zamieszałeś Odpowiedz Link Zgłoś
rezolutna_cizia Piotr Rubik 25.03.06, 14:12 Koszmar, koszmar i jeszcze raz koszmar! Czy ten pan to jakieś nowe wcielenie Michała Wiśniewskiego? Niesamowity kicz, disco-polo XXI wieku. Mam nadzieję, że fani Piotra Rubika mi wybaczą ps. ja słyszałam tylko ten "przebój" który firmuje jedną z rodzimych komedii pożal się romantycznych... A poniżej wkejam informację na temat jego nowej(?) płyty i jeden z komenatarzy:- ) "Przypomnijmy, że album zawiera utwory napisane przez Rubika, w tym między innymi "Dotyk" Edyty Górniak, "Szkoda naszych łez" Katarzyny Skrzyneckiej i oczywiście "Niech mówią, że to nie jest miłość", zaśpiewany przez Olgę Szomańską i Przemysława Brannego." komentarz: "TO TRAGEDIA!!!! Piosenki z lat 70 tych... Fatalnie nagrane, aranzacja z Hotelu Warszawa a wykonawcy pozal sie boze Dmochowski, Skrzynecka... Dramat!!! I Jeszcze jako dodatkowy utwor sygnal na smierc Papieza oraz Wiadomosci... RUBIK ty jestes CHORY!!!" Odpowiedz Link Zgłoś