independent-girl 19.12.02, 13:02 No właśnie jakie? Żeby sie dobrze bawić? Proszę o propozycję bo impreza tuż tuż... a chciałabym żeby goście się dobrze bawili. Dodam tylko że goście są w wieku 18-25 lat Pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregkor Re: Piosenki na imprezę! 19.12.02, 13:05 independent-girl napisała: > No właśnie jakie? Żeby sie dobrze bawić? Proszę o propozycję bo impreza tuż > tuż... a chciałabym żeby goście się dobrze bawili. Dodam tylko że goście są w > wieku 18-25 lat > Pozdroofka A gdzie jest ta impreza....? Polecam wszystkie płyty Liquid Soul i Jestofunk. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Piosenki na imprezę! 19.12.02, 13:09 polecam ostatnią płytę Krzysztofa Krawczyka dla osób w wieku 18-25 zabawa gwarantowana... Odpowiedz Link Zgłoś
edmundroman Re: Piosenki na imprezę! 19.12.02, 17:29 ponieważ nic nie napisałaś o swoich gustach, to napiszę co powinno polecieć na mojej imprezie takie niemieckie disco 2raumwohnung - ich und eleni stella - finger on the trigger (kiepskie ale fajne) hip-hop snoop dre - nuttin but a g thang dre - let me ride artifacs - wrong side of tha tracks oczywiście salt n pepa - push it hausmarke - beweg deinen popo ( dołujące ale zajebiste) elektro I-F space invaders are smoking grass poza tym armand van helden - you don't know me, oraz koochy i dwa typy jak ludzie będą bardzo pijani sylver - turn the tide (tak kiepskie że aż fajne) molesta - wiedziałem że tak będzie no i jakiś szybki, ostry drum'n'base ale jak ludzie nie przyzwyczajeni to nie przejdzie jakbyś była czymś zainteresowana to większość mam na mp3 i mogę wysłać Odpowiedz Link Zgłoś
vulture podstawa 19.12.02, 21:56 Santor - "Już nie ma dzikich plaż" Mieczysław Fogg - "Jesienne róże" Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: podstawa 19.12.02, 21:58 vulture napisał: > Santor - "Już nie ma dzikich plaż" > Mieczysław Fogg - "Jesienne róże" I Jarocka w wersji dance a'la Cher! ))) Odpowiedz Link Zgłoś