ilhan 19.12.02, 22:59 Jakieś spostrzeżenia? Kiedyś oglądałem koncert Oasis i widziałem że Liam ma kilka. Proszę o więcej artystów z plombami ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franzmaurer Re: Artyści u których zauważyliście plomby:) 19.12.02, 23:39 Britnej... jedna wilka muzyczna plomba Odpowiedz Link Zgłoś
rsoszka Re: Artyści u których zauważyliście plomby:) 20.12.02, 02:14 Tymon Tymański Na koncercie Miłości na rynku starego miasta w ramach jazzu na starówce chwalił się nowym złotym zębem... Błyszczał w świetle reflektorów jak zęby na kreskówkach ) /sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsolarowana Re: Artyści u których zauważyliście plomby:) IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 11.01.03, 09:53 Ala Janosz ma plombe tam gdzie słońce nie dochodzi i dlatego tak spiewa, bo ją GNIECIE Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Artyści u których zauważyliście plomby:) 11.01.03, 11:12 Gość portalu: zsolarowana napisał(a): > Ala Janosz ma plombe tam gdzie słońce nie dochodzi i dlatego tak spiewa, bo ją > GNIECIE Często Ci się takie przebłyski geniuszu zdarzają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsolarowana Tak często IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 11.01.03, 11:19 Tak często!Nawet bardzo. pozdrawiam Cie loveletter,źle nastawionego do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Prowokator! :) 12.01.03, 12:47 To ma być test na spotrzegawczość czy dowód na DOGŁĘBNE odbieranie muzyki? )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: ProTESTUJĘ! :) 12.01.03, 12:58 n_eska71 napisała: > To ma być test na spotrzegawczość czy dowód na DOGŁĘBNE odbieranie > muzyki? )) Ten wątek powstał daaawno temu, podczas pewnego słynnego wieczoru, gdy utworzono wiele innych, równie, a może nawet zdecydowanie bardziej "ciekawych" (że przypomnę tylko 'Artystów, którzy dłubią w nosie' czy 'Czeskich klawiszowców-grzybiarzy z zamiłowania'))... To nie moja wina że ktoś go akurat teraz podciągnął... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: ProTESTUJĘ! :) 12.01.03, 15:16 ilhan napisał: > Ten wątek powstał daaawno temu, Oblałam test na spostrzegawczość- nie zwróciłam uwagi na "datę startową", ale... > To nie moja wina że ktoś go akurat teraz podciągnął... ...skłoniłam autora do wytłumaczenia się, więc test na PROWOKACJĘ uważam za pomyślnie zaliczony! )) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś