16.04.06, 20:57
Miodek lubi na twardo
Czy Twardek lubi na miodo ?
Obserwuj wątek
    • mallina Re: Dylemat 17.04.06, 23:28
      dylemat to ja mam innego rodzaju..
      co to za watki glupawe i czemu maja sluzyc?
      widac nie mam poczucia humoru, badz mam je innego rodzaju, ale nie bardzo
      rozumiem intencje takich watkow.
      czy to ma sluzyc zniecheceniu do pisania tutaj?
      • grimsrund Re: Dylemat 18.04.06, 01:12
        W tej kwestii ja mam natomiast teorię mchu: jeśli na jakimś forum długo się nie
        pisze, to zaczyna ono zarastać durnymi postami... Albo po prostu pada.

A tych wątków to ja też nie, ani w ząb. Może to jakiś desant z Rezerwatu Utopia?

• mameluch Re: Dylemat 18.04.06, 01:20
          no oczywiście że to desant z RU, w kilka chwil się namnożyło tyle, a i tak wątek
          pierwotnie foffmowy był wysoko.
          • grimsrund Re: Dylemat 18.04.06, 01:58
            No to bananami te wątki w takim razie! Kto ma grubą lolę? wink
            • janek0 Malkontenci !!! Psy ogrodnika !!! 18.04.06, 12:38

No ! No co wam szkodzi, niech sobie pospamują.
              • grimsrund Re: Malkontenci !!! Psy ogrodnika !!! 18.04.06, 14:45
                No czysty faszizm normalnie, no nie? wink

Z drugiej strony, skoro już muszą...
                • homohedonistus Re: Malkontenci !!! Psy ogrodnika !!! 18.04.06, 15:54
                  Moim skromnym zdaniem dzięki temu desantowi nasze forum przeżywa swoją drugą (czy nawet już trzecią) świetność. Jak jeszcze znajdziemy sobie jakieś zaprzyjaźnione forum, na które będziemy mogli przerzucać co lepsze wątki z naszego, to nie pozostanie nam już nic więcej, jak tylko upaść. A na razie propozycja co lepszego wątku z tego forum:

temat: sztuczki karciane

bierzemy talię 52 kart, tasujemy ją, a następnie prosimy kogoś o wybranie dowolnej karty. Kartę odkładamy na górę talii, tasujemy tak, żeby wybrana karta pozostała na samej górze, a następnie bierzemy kartę z wierzchu, pokazujemy ją tej osobie i pytamy z nutką niepewności w głosie: czy to jest właśnie ta karta?

wersja dla prawdziwych profesjonalistów:

bierzemy talię 52 kart, tasujemy ją, a następnie prosimy kogoś o wybranie dowolnej karty. Kartę odkładamy na górę talii, nie tasujemy, a następnie bierzemy kartę z wierzchu, pokazujemy ją tej osobie i pytamy z nutką niepewności w głosie: czy to jest właśnie ta karta?

Proponowane rozwinięcie wątku:

zakładamy następne wątki dodając kolejne numery, w których przedstawiamy tę samą sztuczkę, tym razem jednak z mniejszą ilością kart. I nawet się nie obejrzymy, gdy dotrzemy do wątku z jedną kartą, który będzie ukoronowaniem naszych przemyśleń dotyczących niezwykłego świata sztuczek karcianych.
                  • janek0 Re: Malkontenci !!! Psy ogrodnika !!! 18.04.06, 17:12

Proszę bardzo, wersja dla wariatów: bierzemy talię 52 kart, tasujemy ją, a
                    następnie prosimy kogoś o wybranie dowolnej karty. Kartę odkładamy na górę
                    talii, tasujemy talię, a następnie bierzemy kartę z wierzchu, pokazujemy ją tej
                    osobie i pytamy z nutką niepewności w głosie: czy to jest właśnie ta karta?
                    • homohedonistus Re: Malkontenci !!! Psy ogrodnika !!! 18.04.06, 17:29
                      wersja dla wieszczów:

bierzemy talię 52 kart, tasujemy ją, bierzemy kartę z wierzchu i pytamy się kogoś z nutką niepewności w głosie: czy to jest właśnie ta karta?

wersja dla zbuntowanej młodzieży:

pytamy z nutką niepewności w głosie: czy to jest właśnie ta karta? następnie pokazujemy komuś kartę i odkładamy ją na górę talii, tasujemy tak, żeby położona karta pozostała na samej górze, podajemy tej osobie kartę z wierzchu, a następnie prosimy ją o włożenie tej karty w dowolne miejsce w talii. Tasujemy karty i odkładamy talię 52 kart na stół.
                      • homohedonistus Re: Malkontenci !!! Psy ogrodnika !!! 18.04.06, 17:34
                        wersja dla prawdziwych mężczyzn:

bierzemy talię 52 kart, tasujemy ją, a następnie prosimy kogoś o wybranie dowolnej karty. Kartę odkładamy na górę talii, tasujemy tak, żeby wybrana karta pozostała na samej górze, a następnie bierzemy kartę z wierzchu, pokazujemy ją tej osobie i pytamy z nutką niepewności w głosie: czy to jest kurwa właśnie ta pierdolona karta?
                        • ilhan Re: Malkontenci !!! Psy ogrodnika !!! 18.04.06, 18:42
                          Wersja dla słuchaczy jedynie słusznej rozgłośni:

Bierzemy talię 52 kart, tasujemy ją, prosimy słuchacza o wybranie dowolnej karty, którą odkładamy na górę talii; tasujemy ponownie, nie zważając zbytnio na to, gdzie znajdzie się wybrana karta, by po zakończeniu tasowania zasugerować: komuś bardzo zależy żebyście nie widzieli tej karty, ale tak łatwo im z nami nie pójdzie; następnie podajemy numer konta.
                          • homohedonistus Re: Malkontenci !!! Psy ogrodnika !!! 18.04.06, 19:23
                            wersja dla prezesa:

bierzemy talię 52 kart, tasujemy ją, a następnie prosimy kogoś o wybranie dowolnej karty. Kartę odkładamy na górę talii, tasujemy, a następnie bierzemy kartę z wierzchu, pokazujemy ją tej osobie i stwierdzamy pewnym głosem: to jest właśnie ta karta, a kto się nie zgadza, ten jest częścią układu.

wersja dla Jacka Kurskiego:

bierzemy talię 52 kart, tasujemy ją, a następnie prosimy kogoś o wybranie dowolnej karty. Kartę odkładamy na górę talii, tasujemy tak, żeby wybrana karta pozostała na samej górze, a następnie bierzemy kartę z wierzchu, pokazujemy ją tej osobie i stwierdzamy pewnym głosem: to jest właśnie ta karta. A na dowód tego zdejmujemy koszulkę z karty.

wersja dla G.W.Busha:

bierzemy talię 52 kart, tasujemy ją, a następnie prosimy kogoś o wybranie dowolnej karty. Kartę odkładamy na górę talii, nie tasujemy, a następnie bierzemy kartę z wierzchu, pokazujemy ją tej osobie i stwierdzamy pewnym głosem: to jest właśnie ta karta, ale Bóg mi świadkiem nie wiem dlaczego.
                            • ilhan Re: Malkontenci !!! Psy ogrodnika !!! 18.04.06, 19:31
                              Wersja dla selekcjonera reprezentacji Polski w piłce nożnej:

Bierzemy talię 52 kart, tasujemy tą, następnie prosimy kogoś o wybieranie dowolnej karty tak długo, aż będzie to dwójka; kartę odkładamy na górę talii, tasujemy tak, żeby wybrana karta pozostała na górze; wreszcie bierzemy dwójkę z wierzchu, pokazujemy wszystkim i mówimy: to jest as.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka