Gość: Feriss IP: *.aster.pl 22.05.06, 23:08 Witam wszystkich.! Jestem ciekaw kto z Was slucha Scootera? I co myslicie o tego rodzaju techno? Pozdrawiam - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolega.maynard Re: Scooter 22.05.06, 23:33 Co mysla o Scooterze Ci, ktorzy go sluchaja, czy wszyscy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferris Re: Scooter IP: *.aster.pl 23.05.06, 19:31 Ci, ktorzy wiedza kto to jest i cos slyszeli, bo jesli ktos nie slyszal czegos, to niby w jaki sposob ma sie wypowiadac? - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegasus Re: Scooter IP: 80.51.147.* 23.05.06, 19:39 ja slyszalem i po dlugim namysle ,moge tylko tyle powiedziec ze to nie jest techno, a muzyka ta jest dozwolona tylko ponizej 18 lat wiec wiecej nie powiem niestety Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Scooter 23.05.06, 21:01 Co do tego, czy to jest techno, to nie wiem, bo sie nie znam na takich rzeczach, ale zdecydowanie sie zgodze, ze to muzyka na dyskoteki andrzejkowe w szkole podstawowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferris Re: Scooter IP: *.aster.pl 23.05.06, 21:13 powiedziales wystarczajaco duzo-dziekuje - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heptaparaparsinokh Re: Scooter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 21:54 po pierwsze, Scooter to nie jest techno. po drugie - trudno go nie lubic, chocby za niepowtarzalosc. bo podrabianie Scootera mija sie z celem, prawda? pocieszny z niego gamon..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferris Re: Scooter IP: *.aster.pl 23.05.06, 22:40 nie, no Scooter to jednak techno - odsylam -scootertechno.com lub scootertechno.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heptaparaparsinokh Re: Scooter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 23:19 > nie, no Scooter to jednak techno Przykro mi, ale jednak nie. Kazdy moze sobie zrobic stronke costamcostam.cos i nie musi z tego zaraz wynikac definicja. Zalozmy nawet, ze Scooter sam o swojej muzyce mowi per "techno": czy to MUSI oznaczac, ze jest to techno? Nie, bo to niemiecki turbo dance. Zreszta warto przeczytac: en.wikipedia.org/wiki/Techno - calkiem kompetentna definicja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferris Re: Scooter IP: *.aster.pl 24.05.06, 07:07 pozwol, ze bede innego zdania -pozdrawiam - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: Scooter IP: *.astral.lodz.pl 24.05.06, 07:11 będąc nastolatką bawiłam się przy hiper hiper, ostał mi się nawet ten singielek do dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HYDRO Re: Scooter IP: *.zax.pl 24.05.06, 16:35 Scootera to lubie tylko Rebel Yell-genialne. Ale jemu chyba daleko do techno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferris Re: Scooter IP: *.aster.pl 24.05.06, 19:40 wrecz przeciwnie - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Scooter IP: *.chello.pl 25.05.06, 20:05 Scooter jest superowy! Najlepsze techno ze wszystkich techn! Odpowiedz Link Zgłoś
maximus38 Scooter - techno z remizy 25.05.06, 20:32 facet czy ty slyszales kiedys techno, ci chlopcy to takie german dance klasy B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferris Re: Scooter - techno z remizy IP: *.aster.pl 25.05.06, 22:55 ja tylko pytam co sadzicie o tego rodzaju techno i nic wiecej. Dzieki za Twoj glos - pozdrawiam - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Dcootera Re: Scooter IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.17, 17:32 Ja słucham i byłem ostatnio na koncercie Scootera w Katowicach, dla chętnych daje link do wideo z koncertu www.youtube.com/watch?v=Dq7aTImRwJE Odpowiedz Link Zgłoś