Dodaj do ulubionych

Jennifer Lopez "This Is Me ...Then" wyd. Epic R...

IP: 4.2.* / *.gdynia.mm.pl 10.01.03, 19:50
Jennifer Lopez jest SUPER!
Obserwuj wątek
    • Gość: Milkin Re: Jennifer Lopez IP: *.ok.ae.wroc.pl 28.02.03, 15:39
      super!super!super!
      bardzolubie ta plytke0choc moj chlopak obiecuje ja wyrzucic...
      tak dalej Jenni!
      • Gość: black Re: Jennifer Lopez IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 16:40
        bez komentarza...
        • vulture Re: Jennifer Lopez 28.02.03, 18:05
          "Used to have a little now I have a lot..." - to o pośladkach?
          • n_eska71 Re: Jennifer Lopez 28.02.03, 18:15
            Vulture, nie bądź złośliwy ! Dobra podstawa to podstawa ! wink))
            • vulture Re: Jennifer Lopez 28.02.03, 18:27
              Filary, można by rzec.
          • nikka007 Re: Jennifer Lopez 28.02.03, 18:27
            Oficjalny forumowy fan club JLo składa skargę na kol.Vulture'a za złośliwość
            • n_eska71 Re: Jennifer Lopez 28.02.03, 18:30
              Widzisz Sępie ! Doigrałeś się! Na Twoim miejscu nie zadzierałabym z
              Nikką ! smile))
              • nikka007 Re: Jennifer Lopez 28.02.03, 18:32
                Nie tylko z samą Nikką, ale z całym fan clubem hehehe
            • vulture Re: Jennifer Lopez 28.02.03, 18:31
              Jaaaaaaaaaaaaa????? Nigdy w życiu nie byłem złośliwy! Nawet nie wiem, co to
              jest!
              • nikka007 Re: Jennifer Lopez 28.02.03, 18:33
                vulture napisał:

> Jaaaaaaaaaaaaa????? Nigdy w życiu nie byłem złośliwy! Nawet nie wiem, co to
                > jest!
                Taaa... A świstak ( przepraszam, światak) siedzi i zawija w sreberka...
              • n_eska71 Re: Jennifer Lopez 28.02.03, 18:36
                vulture napisał:

> Nigdy w życiu nie byłem złośliwy!

A to ja bardzo przepraszam. Szkoda...
                • vulture Re: Jennifer Fatass 28.02.03, 18:37
                  Jak się czepią człowieka, to już naprawdę...
                  • n_eska71 Re: Jennifer Fatass 28.02.03, 18:40
                    vulture napisał:

> Jak się czepią człowieka,

Powinieneś dodać na początku: TE BABY... !!!
                    • vulture Re: Jennifer Fatass 28.02.03, 18:45
                      Nawet się czepią, że nie dodałem "TE BABY" na początku... A nie mówiłem?
                      • n_eska71 Re: Jennifer Fatass 28.02.03, 18:49
                        Ktoś musi zadbać o PEŁNIĘ przekazu.
                        A poza tym lojalnie Cię ostrzegałam...
                        • vulture Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 18:52
                          Będę trwać niewzruszony jak aranżacje Tony'ego Banksa.
                          • n_eska71 Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 18:57
                            Aaaa... może Ci odpuszczę, bo ja do fanklubu nie należę i tylko tak społecznie
                            tu działam. A poza tym pozytywnie nastroił mnie pewien list. wink))

Nikka czuwa!
                            • vulture Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 19:03
                              Napisali z fc Michała Wiśniewskiego, że Cię przyjęli?
                              • n_eska71 Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 19:08
                                A już Ci miałam odpuścić!!! To był chyba jakiś niekontrolowany odruch dobrego
                                serca !!! Na szczęście w porę został opanowany. Strzeż się!
                                • vulture Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 19:13
                                  Kurczę, napisali, że MOŻE ją przyjmą.. no tak, ta niepewność...
                                  • n_eska71 Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 19:29
                                    Skoro tak, to ja Ci załatwię natychmiastowe i absolutnie pewne członkostwo
                                    w klubie JL. I poproszę, żeby rozgłoszono ten radosny fakt wszem i wobec.
                                    Ciekawe co na to ziomale ?
                                    • vulture Keine Grenze 28.02.03, 19:32
                                      n_eska71 napisała:

> Skoro tak, to ja Ci załatwię natychmiastowe i absolutnie pewne członkostwo
                                      > w klubie JL. I poproszę, żeby rozgłoszono ten radosny fakt wszem i wobec.
                                      > Ciekawe co na to ziomale ?

Już mnie kiedyś znajomi zapisali dla jaj do fc Kasi Kowalskiej, ale potem
                                      pluli sobie w brodę i oni, i fan club smile)))))))
                                      • n_eska71 Re: Keine Grenze 28.02.03, 19:39
                                        Rozumiem, tak zaangażowałeś się w pracę, że nie mogli się Ciebie pozbyć.
                                        I pewnie jeszcze prezesem chciałeś się obwołać !!!
                                        • vulture Re: Keine Grenze 28.02.03, 22:28
                                          Nie do końca. Ale nieważne smile))
                            • nikka007 Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 19:12
                              Nikka nie czuwa,bo ogląda Małysza
                              • n_eska71 Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 19:15
                                Ja też oglądam - jednym okiem.
                                Ale czuwam, bo elementy wywrotowe działają- jak widać!!! smile))
                                • vulture Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 19:19
                                  Że niby ja element jestem, tak???
                                  • n_eska71 Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 19:34
                                    Nie będę zaprzeczać. Choć przychodzą mi na myśl jeszcze inne określenia.
                                    • vulture Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 19:39
                                      Te fanki Ich Trojga są strasznie natarczywe...
                              • n_eska71 Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 19:42
                                nikka007 napisała:

> Nikka nie czuwa,bo ogląda Małysza

I jak wrażenia Nikka ? Adaaaaaaaaaaaś poleciaaaaaaaaaaaał !!!!! Mamy złoto!!!!
                                • nikka007 Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 20:01
                                  Aaaaaa. Już jestem. Straciłam z przejęcia przytomność, a co za tym idzie
                                  łączność z komputerem. To i tak dobrze, bo jeden nasz kolega pobił sąsiada z
                                  radości wink) Aaaaaaaa. Mamy złoto!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  • vulture Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 22:29
                                    No, super!!!

P.S. A tak w ogóle to fajny ten wątek o płycie Jennifer Lopez.
                                    • n_eska71 Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 22:37
                                      vulture napisał:

> P.S. A tak w ogóle to fajny ten wątek o płycie Jennifer Lopez.

Prawda ? Tak twórczo się rozwija.

Podziękowania dla autorki za cierpliwość, wyrozumiałość, kulturę i takt! smile))
                                      Ja bym już dawno nas stąd przepędziła! smile
                                      • vulture Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 22:46
                                        Całe szczęście, że As tu nie zagląda, bo by nas wyegzorcyzmował.
                                        • n_eska71 Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 22:52
                                          Nie wywołuj Asa z lasu! Kto go tam wie, jakie ma jeszcze plany na wieczór.
                                      • mary_sio Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 22:53
                                        n_eska71 napisała:
                                        > Ja bym już dawno nas stąd przepędziła! smile

A co wy tu jeszcze robita?
                                        siooo mi stond, bo mietłom pogonie!
                                        wink))

mientówke na dobronocke kcesz, aaa?
                                        • n_eska71 Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 23:01
                                          Czy moje przemęczone oczy dobrze widzą ?! Maryyyyysia ?!!!

To ja może od razu przejdę do negocjacji: czy jeśli zjem miętówkę, to darowane
                                          mi będzie poganianie miotłą ?!
                                          • mary_sio Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 23:14
                                            Ja ci ta daruje córuś, ale co twoje zmencone ocenta ujrzom najsampierw rankiem,
                                            kiej w lustereczko zerkniesz, aaa?
                                            A mientówke dam, kiej kcesz, cobyś zombków po nocce nie musiela menczyć - na...
                                            wink))
                                            • n_eska71 Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 23:21
                                              Ślicznie dziękuję, teraz grzecznie udam się na spoczynek, aby moje oczęta
                                              zechciały rano zobaczyć cokolwiek. smile))
                                          • mary_sio Re: Jennifer Loop-ass 28.02.03, 23:16
                                            A tom Jennifer nawet widziełam w telewidzorni, chybak jom ciut lubiamwink
                                            • vulture Re: Jennifer Loop-ass 01.03.03, 06:07
                                              Niech się Marysia zabierze wreszcie do uczciwej roboty - cały denaturat
                                              wypity, a robota leży... wstyd!
                                              • astir Re: Jennifer Loop-ass 01.03.03, 10:24
                                                teraz to nawet szyb nie będzie miała czym umyć
                                                wink
                                                • vulture Re: Jennifer Loop-ass 01.03.03, 12:22
                                                  Jak ostatnio sołtys nie mógł ciągnika uruchomić, bo wypiła borygo, to dopiero
                                                  było!!!
                                                  • soltyska Re: Jennifer Loop-ass 01.03.03, 14:40
                                                    aaaa...to było onegdaj, jak mój Heniek nie chciał głosować na tą durnowatą coby
                                                    była trzeciom babą w rywinym sądzeniu!
                                                    i zemściła się na moim bąbelku.....Heniuś! a dyć wracaj ty mi bystro z tych
                                                    blokad bo pierogi stygnom!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka