Dodaj do ulubionych

Dla kogo śpiewa Reni Jusis?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:28
A właściwie nawet nie śpiewa lecz wydaje z siebie jakieś dziwne,piskliwe
dźwięki? Kto tego słucha? Kto kupuje jej płyty? Za cholerę nie mogę dojść kim
do których ona kieruje swoje "dokonania". Może ktoś z Was mi wyjaśni.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dupamina Re: Dla kogo śpiewa Reni Jusis? IP: 217.153.157.* 06.06.06, 14:36
      mnie tez to dziwi.
      Ta pani nie umie śpiewać, tzn ma nieciekawą barwe głosu.
      moze sie nadawac np. na producenta płyt, ale nie na wokalistkę.

• chuck.norris Re: Dla kogo śpiewa Reni Jusis? 06.06.06, 14:41
        Też się nad tym zastanawiałem.
    • aagnes Re: moge z czystym sumieniem 06.06.06, 15:19
      napisac, ze na przyklad dla mnie.
      czy mam podac informacje o sobie celem wykonania przez Szanownych Forumowiczów
      rysu psychologicznego przecietnego zjadacza RJ?
      • qmid Re: moge z czystym sumieniem 06.06.06, 17:35
        tez lubie reni jusis. kiedys cie znajde czy ostatni raz sa rewelacyjnymi
        kawalkami klubowymi
        • Gość: Rafał Re: moge z czystym sumieniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:00
          tez bardzo lubie sluchac Reni. Jak widac zapotrzebowanie jest.
          • aerial1980 Reni Jusis 06.06.06, 21:42
            ...i ja ją lubię, ostatnia płyta jest dobra! Lubię wszystkie jej płyty, każda
            jest inna i to jest najważniejsze że Reni jako muzyk ciągle się rozwija, nie
            stoi w miejscu. I obiektywnie trzeba przyznać że jest dobra w tym co robi,
            niewielu jest takich artystów w tym kraju...
            • magdaksp Re: Reni Jusis 06.06.06, 21:55
              ja ja lubie imamm wszystkie plyty.od pierwszej do otatniej uwazam ze kazda jesy
              dobra
              • homo-seksualista Re: Reni Jusis 06.06.06, 22:47
                ja też, ja też ją lubięsmile
                • billy.the.kid Re: Reni Jusis 06.06.06, 23:22
                  wole placki ziemniaczane.
                  • Gość: Babariba Re: Reni Jusis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:35
                    O gustach podobno się nie dyskutuje. Dla mnie to jednak qrcze fenomen.
                    Muzycznie chała, warstwa literacka żadna. Tekst jakiegoś nowszego nagrania
                    sprowadza się właściwie do jednego słowa "magnes", powtarzanego do mdłości.
                    Ludzie, co Wam się w tym podoba?
                    • Gość: Jacenty Re: Reni Jusis IP: *.chello.pl 07.06.06, 12:32
                      "Muzycznie chała" - bądź łaskaw sprecyzować..
      • Gość: olek Re: moge z czystym sumieniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:16
        Jeżeli chodzi o sama muzykę to jest naprawde dobra, ale za to jej wokal i jej
        angielski jest poniżej przecietnej. Nie lubie jej takze jako osoby. oglądałam
        pare programów z nia i jest strasznie zadufana w sobie. Ale znalazła niszę na
        rynku muzycznym i sie w nia wsunęła. to tyle fenomenu Reni.
        • mathias_sammer Re: moge z czystym sumieniem 07.06.06, 13:37
          "to tyle fenomenu Reni."

Renia nie byla, nie jest i nie bedzie na tyle wazna, by historia ja za 10 lat
          odnotowala. To wszystko. Ona ma aspiracje do bycia gwiazda, dlatego ma problem.
          Ale moze spiewac, kazdy moze spiewac- jesli chce i sprawia mu przyjemnosc.

Klaniam sie,

M.S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka