Gość: ODA IP: *.wroc.zigzag.pl 19.01.03, 19:24 Jak Ozzy wystapi w reklamie Pepsi to ja ja przestane pic.BLECH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fan Re: Ozzy Osbourne reklamuje Pepsi IP: 213.17.162.* 05.02.03, 15:00 To lepsze niż to że zaśpiewa z kajli minog Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Ozzy Osbourne reklamuje Pepsi 05.02.03, 15:09 I tak zaśpiewa z kajli a potem z szakirą. Niech szczeźnie nowy, realityszołowy Ozzy ze swoimi tłustymi bachorami (( Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Ozzy Osbourne reklamuje Pepsi 05.02.03, 15:11 nikka007 napisała: > I tak zaśpiewa z kajli a potem z szakirą. Chyba już czas na mój tekst o Shakirze .... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Nic nowego 05.02.03, 15:09 no cóż, po obejrzeniu pięciu minut rodziny Osbournów Ozzy chyba mnie już niczym nie zaskoczy. Zeszmacił się do reszty. Czekam tylko na reklamę Corega Tabs z Ozzym, Spice Girls featuring Ozzy, extra odcinek Dynastii z Ozzym, cover "Baśki" i "Keine Granze", a potem to już chyba tylko jakiś hymn i zwrot w jednym .... Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Nic nowego 05.02.03, 15:19 Wiesz, oglądałam jakiś tydzień temu program o nich na 2. I to było do zaakceptowania, facet lubi życie rodzinne i tyle. Ale żeby być tak k... pazernym i zniszczyć swoją legendę w programie dla poj... pokolenia MTV???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: Ozzy Osbourne reklamuje Pepsi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.02.03, 15:44 Po roszinie Osbornów nic mnie nie zdziwi...choć mógłby jakieś piwko zareklamować) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozi Re: Ozzy Osbourne reklamuje Pepsi IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.0.* 05.02.03, 20:20 Z Ozzym wszystko w porządku, tylko z Wami coś nie tak. Jaka legenda, pazerność, zeszmacenie??? O czym my mówimy, koleś zawsze robił to na co miał ochotę, przy okazji trzepiąc kaskę i robi to dalej. Przynajmniej się rozwija, w przeciwieństwie do co poniektórych forumowiczów Pokój! Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Ozzy Osbourne reklamuje Pepsi 05.02.03, 20:24 Gość portalu: ozi napisał(a): > Z Ozzym wszystko w porządku, tylko z Wami coś nie tak. > Jaka legenda, pazerność, zeszmacenie??? O czym my mówimy, > koleś zawsze robił to na co miał ochotę, przy okazji trzepiąc kaskę i robi to > dalej. Przynajmniej się rozwija, w przeciwieństwie do co poniektórych > forumowiczów Pokój! Rozwija się powiadasz? A tak, rozwija się jak puszczona w ruch rolka papieru toaletowego. Nie wiem czy tak bym się chciał rozwinąć. Lov Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozi Re: Ozzy Osbourne reklamuje Pepsi IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.0.* 05.02.03, 20:42 Eee, bo piszecie o Ozzim jakby był autorytetem, i teraz zdradził jakieś tam ideały, chyba chłopaka przeceniacie; A powiedz mi Loveletterze, czy rzucenie dragów i alku po latach balangi to nie rozwój??? Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Ozzy Osbourne reklamuje Pepsi 05.02.03, 20:44 Gość portalu: ozi napisał(a): > A powiedz mi Loveletterze, czy rzucenie dragów i alku po latach balangi to nie > rozwój??? Nie, to powrót do stanu wyjściowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: Ozzy Osbourne reklamuje Pepsi IP: 62.233.169.* 06.02.03, 01:07 pecunia non olet.. ale ma chyba rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marxx Re: Ozzy Osbourne reklamuje Pepsi IP: *.dialup.mindspring.com 06.02.03, 01:16 A ja widzialem reklame, i jako reklama z Osbornami jest bardzo dobra, Ozzy jest naturalny i jest soba, czyli zachowuje sie i wyglada jak staly mieszkaniec izby wytrzezwien! w reklamie jego dzieci mowia, ze nie sa tak naprawde jego dziecmi, a sa rodzenstwem Osmonds (150lat temu spiewajace rodzenstwo), w finale jego zona tez jest kims innym, oczywiscie najbardziej przerazony tym jest Ozzy. reklama jest ok, a wiadomo, ze wszyscy musza za cos zyc, wole ogladac jego sprzedajacego pepsi i smiejacego sie z samego siebie niz np. polskie gwiazdki- buntowniczki ktore sprzedaja jakies damskie badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ozzy Osbourne reklamuje Pepsi 06.02.03, 11:57 To chyba nie jest najlepsza reklama - można by pomyśleć, że po spożyciu Pepsi człowiek zamieni się w Ozzy'ego, albo w któreś z jego dzieci... AAAAAAAAAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mersey paradise Re: Ozzy Osbourne reklamuje Pepsi IP: *.swic.dialup.inetia.pl 07.02.03, 01:12 mało kto zdaje sobie sprawę,że "Osbourne Family" to ciężka kasa, porównywalna z tym, co kasuja hipergwiazdy Hollywood. Ozzy to tylko prosty czlowiek z Birmingham, to nie jest Zack de la Rocha. Odpowiedz Link Zgłoś