Gość: zajebista girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 17:43 eee est tu ktos kto slucha techniawy???To najlepsza muza...techniacy piszcie cos...buzialki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bujaka_jamajka Re: LUDZIE!!!Techno!!! 12.06.06, 17:54 No bardzo zajebista jesteś... aż żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allllimeee Re: LUDZIE!!!Techno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 17:56 takich to mi szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: LUDZIE!!!Techno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 19:46 Marzenka? Wszędzie Cię poznam klimaty zmieniłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: LUDZIE!!!Techno!!! 12.06.06, 23:35 TeHnO tO mOj LaJf! BuZiAcZkI DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TECHO SZAJZ Re: LUDZIE!!!Techno!!! IP: *.betanet.pl 13.06.06, 00:04 Techno to kicha przez duże K Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: LUDZIE!!!Techno!!! 13.06.06, 01:25 jak spiewla malenczuk"bo od tekno mozna z nudow zdechnac Odpowiedz Link Zgłoś
mucha_na_dziko1 Re: LUDZIE!!!Techno!!! 13.06.06, 10:36 Techno to fajans dla ciot i przyglupow. Dlatego to tlumaczy, ze zajebista_girl sie tak tym zachwyca. Ladne towary sa z regole glupawe i nadaja sie tylko do jednego i na jedna nocke. Pozniej pa pa, zanim zacznie byc z taka wstyd gdy taka cos powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pink Re: LUDZIE!!!Techno!!! IP: 195.94.205.* 13.06.06, 13:00 Mucha na dziko. Widzę, że na tym forum leczym tez kompleksy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: LUDZIE!!!Techno!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:58 Chyba ktoś temat pomylił. Techno, to nie muzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
mr.lordi Do Heikt Zinn Zajebista Girl 17.06.06, 20:13 Techno to nie muzyka Łup lup tak co chwile jest w tej muzyce tego sie nie dal sluchac mog mi sie lasuje jak tego slucham Te muzyke sluchaja tylko przyglupy w dresach jezdzacy BMW i ich rozowe panienki ktore zamiast mozgu maja siano i tapete na gebie, sluchaja tez tej muzy ludzie ktorzy ida na imprezy ttakich podrzednych klubow jak Energy albo Kameleon (ten "klub" powinien zniknac z mapy miasta Krakowa) i chleja tam na umor cpaja gwlaca dziewczy, a pozniej jeszcze po imprezie prowadza auta i powoduja wypadki drogowe.Techniawcy to banda frajerow lamusow i zbieranina najgorszych ludzi, same szumowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zinn2 Re: Do Heikt Zinn Zajebista Girl IP: 62.233.177.* 19.06.06, 09:48 No tak a punki to brudasy i metalowcy też - maja brudne przepocone włosy i przewracają nagrobki i zabijaja koty na czarnych mszach - buhahahah - niech żyja stereotypy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heikt czy wszyscy jestescie ignorantami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 13:01 ...ktorymi trzeba tlumaczyc wszystko od podstaw? domyslam sie, ze wszyscy nizej piszacy pod nazwa techno rozumieja lupanki spod znaku scootera, manieczek, vivy i radia eska. otoz jestescie w bledzie. techno jako takie to muzyka nie powstala wczoraj, ciekawa, wielowatkowa i wymagajaca jedynie przelamania uprzedzen co do pozornie jednostajnego rytmu. na poczatek proponuje lekture hasla w wikipedii: en.wikipedia.org/wiki/Techno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zinn2 Re: czy wszyscy jestescie ignorantami... IP: 62.233.177.* 14.06.06, 14:03 To chyba nie ma sensu - większości tutejszych forumowiczów nie przekonasz ,że może istnieć jakaś sensowna muzyka poza rockiem czy metalem - jeśli gdzieś nie ma przesterowanych gitar to muzyka jest zdyskwalifikowana bo pewnie wszystko sam komputer zrobił. Do większości nie dociera fakt ,że w każdym gatunku muzycznym występują rzeczy dobre i "sraczka" - więc zapamiętaj że nie ma dobrego techno tak samo zreszta jak hip-hopu. A BTW to to co napisała założycielka wątku to żenada - tacy niestety ludzie kształtują negatywne stereotypy dotyczące tanecznej elektroniki. Odpowiedz Link Zgłoś
swidrygajlov Re: czy wszyscy jestescie ignorantami... 18.06.06, 02:05 Właśnie. Tak sobie czytam różne tematy dotyczące muzyki i ogólnie mam wrażenie, że bardzo konserwatywne gusta mają forumowicze. Oczywiście nie wszyscy... A osobiście mnie drażni to przeświadczenie, że jeśli muzyka ma coś wspólnego z elektroniką to już nie jest to muzyka. Myślę sobie, że każdy z tych hatersów powinien siąść spróbować takie przysłowiowe techno skomponować. Bo jak widać niewiedza w tych kwestiach jest wprost zatrważająca - przykładowe wieszanie psów na muzyce techno, z którą mieć kontakt nie jest łatwo. Trzeba wiedzieć co to takie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: czy wszyscy jestescie ignorantami... IP: *.tomaszow.mm.pl 19.08.06, 02:20 A czy możesz podać mi jakiś wspólczesncyh wykonawców, którzy tworza ambitne techno? Pytanie absolutnie nie zlosliwie, zrezta całkowiecie zgadzam sie z twoim zdaniem co do ignorancji wiekszosci forumowiczow, poza tym rock, czy hh serwowany przez media, to szajs taki sam jak i manieczkowe techno. Ale po prostu jestem ciekawy i z checia bym posluchal jakiejs porzadnej współczesnej elektroniki, wiec jesli mozesz cos polecic bede wdzieczny... Odpowiedz Link Zgłoś
f_sound_xx Re: czy wszyscy jestescie ignorantami... 19.08.06, 02:36 Cóz, to tak jakby wyśmiewac muzykę rockową, znajac ją jedynie z tak wybitnych jej przedstawicieli jak The Killers, czy Tokio Hotel... Z drugiej strony, spośród wielu "muzycznych" stereotypów (typu że metal to brudas, a hiphopowiec to przyćpany ziomal, z krokiem w kolanach itd) w tym dotyczacych słuchaczy techno jest chyba najwiecej prawdy. Zazwyczaj to naprawde kompletne półgłwówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajebista girl niech włażą tu tylko techniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 18:21 Jeśli komuś nie pasi taka muza to niech nie wpieprza sie tam gdzie nie trzeba...tu mile widziani są tylko ludzie o tym zamiłowaniu:TECHNO! Pozdo dla nich!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tania amfa Re: niech włażą tu tylko techniacy IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.06.06, 23:19 Gość portalu: zajebista girl napisał(a): > Jeśli komuś nie pasi taka muza to niech nie wpieprza sie tam gdzie nie > trzeba...tu mile widziani są tylko ludzie o tym zamiłowaniu:TECHNO! Pozdo dla > nich!! Ehehehe. Zajebista laska jesteś. Daj cycka. My techniaki musimy trzymać się razem. PRACA, PRACA, PRACA!!!, jak krzyczał pewien emsi o 6 rano. Pozdro all. KRAFTWERK to nie techno tylko jakiś szit dla lamerstwa. OOOO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: LUDZIE!!!Techno!!! IP: *.luk-a.promax-ck.pl 17.06.06, 17:53 A Kraftwerk może lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: LUDZIE!!!Techno!!! 18.06.06, 04:15 wszyscy słuchamy techno... a najbardziej to ja lubię tego..no ten tego... w każdym raziem leci to jakoś tak: ub ub ub bum bum bum plask, plask, plask (a wszystko w gradzie światła i amfetaminy) no normalnie zajebiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymixx Re: LUDZIE!!!Techno!!! IP: *.media / 195.136.30.* 18.06.06, 10:10 i tak najlepsze tekno robi Fear Factory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cream Re: LUDZIE!!!Techno!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:07 co? techno? zaraz sie zrzygam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj Marc_Van_Mike Re: LUDZIE!!!Techno!!! IP: *.udn.pl 16.07.06, 02:22 Witam buziole dla Ciebie za ten temat ta muza jest wypas kiedys sluchalem hip hopu ale to wiocha i komercha na max!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az mi zal ludzi ktorzy podryguja jak w konwulsjach przy metalu nigdy nie bawiili sie w dobrym klubie TECHNO SLUCHAM TEGO CODZIENNIE sam robie swoje sety jestem dj_em i nie widze powodu czemu ublizacie dziewczynie co na to was stac a poza tym nie rozpoznajecie drecha lysej paly od techniawki!!!!!! my mamy styl jeszcze raz pozdro jak chcesz poklikac o tej muzie lub jakies seciki lub filmy to klikaj na gg 1544074 MAM TEGO DZIESIATKI Gb PAPATKI Odpowiedz Link Zgłoś
mr.lordi Wstretna rozowa pusta laska po co 17.07.06, 09:59 zakladasz tak denny temat o techno Ta muzyka jest dla przypalow i cpunow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm hm Re: LUDZIE!!!Techno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:40 I love techno Nie no to spoko muza...najlepsza jest ta klubowa...balety w energy 2000...hmmm...ZA..HO...poprostu full wypas:d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kręcimordka Re: LUDZIE!!!Techno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:42 Tak tak techno to jest...i jeszcze housik to juz normalnie lapie faze...pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
brakloginu44 Re: LUDZIE!!!Techno!!! 18.08.06, 16:52 rozumiem, muzyka elektoniczna jest ok... ale do czasu gdy jest na jakims poziomie... tak jak np: Skalpel - połaczenie muzyki elektronicznej i jazzu czy jeszcze pare innych... Ale to co puszczaja w jakims tam Energy albo na jakis wiesniackich dyskotekach to jest dno! tak samo jak ludzie ktorzy tego sluchaja - dresiarze itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: LUDZIE!!!Techno!!! IP: 80.54.27.* 18.08.06, 20:34 No raczej jak widze antagonisci kojarza muzyke techno z jakas papka z vivy czy 4fun.tv... Rownie dobrze do rocka moge podpiac jakies Ich Troje ,a pod hh Verbe i Norbiego...I co z tego ? Niech kazdy slucha co lubi. Dla mnie techno to Johannes Heil , Paul Kalkbrenner ,Alexander Kowalski i wielu wielu innych...Pozdrawiam wielbicieli tej muzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkankyouforcoming Re: LUDZIE!!!Techno!!! IP: *.bulldogdsl.com 19.08.06, 14:10 RichieHawtin,Carl Craig,Aphex Twin,Ricardo Villalobos Tego w manieczkach nie uslyszycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aphex Re: LUDZIE!!!Techno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 17:14 Aphex twin super muzyczka nie rozumiem ludzi którzy generalizują techno to bardzo szerokie pojęcie a Aphex jest spoko nawet bardzo sami posłuhajcie aphex.twins.star.wars.imperial.march.club.techno.remix.patrz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro1979 Re: LUDZIE!!!Techno!!! IP: *.opera-mini.net 15.08.18, 13:29 Ja słucham Techno ! Dla fanów nie tylko Love Parade polecam najnowszy kawałek Milomana Return of the Love Parade 2020 Kawał dobrej nuty Odpowiedz Link Zgłoś