Gość: zsolarowana IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 23.01.03, 11:20 Kto w-g was ma pojechać na eurowizję , choć myślę że i tak zajmiemy pierwsze miejsce..........od końca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loveletter cze!!!!!!!!! 23.01.03, 11:41 cze67 napisał: > Adam Malysz Cze!! I Ty myślisz, że się na muzyce znasz?????!!! Zbigniew Boniek! Za całokształt, a przede wszystkim za wąsy. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: cze!!!!!!!!! 23.01.03, 11:44 loveletter napisa?: > Cze!! I Ty mys´lisz, z˙e sie˛ na muzyce znasz?????!!! To klamstwo, wcale tak nie mysle! Pozwe Cie do sondu (sadu byloby zbyt smieszne)! Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: cze!!!!!!!!! 23.01.03, 11:45 Czyli jednak Boniek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: KTO NA EUROWIZJE? 23.01.03, 11:59 gregkor napisa?: > Andrzej Lepper To ten gitarzysta Ha Dwa O? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: KTO NA EUROWIZJE? 23.01.03, 12:04 Tak własnie, ten fajowy, co wymiata na wiosle, a efekt jest jak ognie sztuczne Gandalfa. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: KTO NA EUROWIZJE? 23.01.03, 12:27 Gos´c´ portalu: zsolarowana napisa?(a): > Kto w-g was ma pojechac´ na eurowizje˛ , choc´ mys´le˛ z˙e i tak zajmiemy pierwsze miejsce..........od kon´ca Pozwole sie nie zgodzic. Nasi kandydaci prezentuja tak prymitywny poziom, iz licze na wysokie miejsce w tym beznadziejnym konkursie. Mysle, ze miejsce na podium murowane. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: KTO NA EUROWIZJE? 23.01.03, 21:41 ja myślę, że ja powinnam pojechać!!! repertuar ustalę z vulture'em - on się zna na klasyce. text napisze makowiecki - nie wiem, jak jego angielski, ale...tym się będziemy martwić później. fryzurę zrobi mi pan czajka z idola (myślę, że taki mały blond mopik będzie akurat na tę okazję...), a co do ciuchów, to poradzę się mojej idolki, beatki kozidrak... na pewno zrobię furorę. jeszcze zobaczycie)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś