Dodaj do ulubionych

nowa plyta Smolik

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 10:12
Czego spodziewacie sie po najnowszej plycie Andrzeja Smolika?Premiera juz
wkrotce.Nowi goscie, podobno Mika Urbaniak! Ja nie moge sie juz doczekac!!!
Obserwuj wątek
    • marcin^ Re: nowa plyta Smolik 24.01.03, 10:35
      Gość portalu: bugi napisał(a):

> Ja nie moge sie juz doczekac!!!
      podobnie jak rzesz speców od reklamy i marketingu. znów bedzie co umieszczać w
      spotach. dla mnie to popelina, sorry....
    • Gość: bugi Re: nowa plyta Smolik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 11:04
      Cala plyta Moby'ego "Play", kazdy utwor byl wykorzystany w reklamach. Moby
      powiedzial, ze chce by jego muzyka trafila do jak najwiekszej rzeszy odbiorcow.
      Nie sadze, by A.Smolik byl powszechnie znany na polskim rynku muzycznym (nie
      wsrod branzy i dziennikarzy, ale wsrod sluchaczy). Ja nie rozumiem, co w tym
      zlego, ze sprzedaje sie swoja muzyke do reklamy??? I do tego nie do jakiegos
      gowna, ale do naprawde dobrych reklam.W takim razie muzycy , ktorzy robia
      muzyke na zamowienie reklamodawcow tez powinni byc potepieni.Dla mnie to nie
      jest popelina.
      • marcin^ Re: nowa plyta Smolik 24.01.03, 12:06
        Gość portalu: bugi napisał(a):

> Cala plyta Moby'ego "Play", kazdy utwor byl wykorzystany w reklamach. Moby
        > powiedzial, ze chce by jego muzyka trafila do jak najwiekszej rzeszy
        odbiorcow.
        moby niestety nie jest dla mnie wyrocznią w sprawie dobrej muzyki.

> Nie sadze, by A.Smolik byl powszechnie znany na polskim rynku muzycznym (nie
        > wsrod branzy i dziennikarzy, ale wsrod sluchaczy).
        w tym miejscu sie mylisz, to ta sama liga co taki gotan project - artysci
        promowani przez magazyny dla kobiet, nie chcesz wypaść z obiegu, chcesz byc
        trendy - to właśnie to.

Ja nie rozumiem, co w tym
        > zlego, ze sprzedaje sie swoja muzyke do reklamy??? I do tego nie do jakiegos
        > gowna, ale do naprawde dobrych reklam.W takim razie muzycy , ktorzy robia
        > muzyke na zamowienie reklamodawcow tez powinni byc potepieni.Dla mnie to nie
        > jest popelina.
        to Ty mowisz o potępieniu, sorry ale nie rozumiem o co chodzi. niech sobie
        sprzedaje muzyke i niech dostaje za to duzo kasy, a co? mam takie zdanie i tyle.
        pozdrav.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka