asiorex93 Re: Co odkryliscie dzieki youtube.com??? 20.07.06, 20:15 Na You TUbe można jedynie popatrzec na reprodukcje sławnych zespołów,posmiać się z kiczowatego Tokio Hotel czy jak im tam oraz zobaczyć treści religijne w wersji dobrej dla ateistów.No ale co kto lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Co odkryliscie dzieki youtube.com??? IP: 84.4.201.* 20.07.06, 21:06 Kobieto,nie wiesz co piszesz... Na YouTube mozna "jedynie" obejrzec niesamowite teledyski jak wywolany przeze mnie wyzej Ulver. Nigdzie indziej tego nie zobaczysz w sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Co odkryliscie dzieki youtube.com??? IP: 84.4.201.* 21.07.06, 00:34 Polecam: www.youtube.com/watch?v=LBhyUaUZa_I Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Też coś odkryłem :) 21.07.06, 10:09 www.youtube.com/watch?v=8jIPuqi1GGI Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Abstrakt 21.07.06, 14:08 ty to tylko tego co ma "israel" w tagach szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Co odkryliscie dzieki youtube.com??? 21.07.06, 10:45 www.youtube.com/watch?v=LB2MBVSbN4Y Zło w postaci czystej Odpowiedz Link Zgłoś
trvanlive.bydlisko Zdziwiłem się, że Zulu Urban tez tu jest 23.07.06, 22:53 Busi Mhlongo znam z Afryki Południowej i nie liczyłem, że ktoś to na U Tube umieści To taka Mbaqanga - kto zna, wie o co chodzi: www.youtube.com/watch?v=UXcIhP1WbQM Odpowiedz Link Zgłoś
trvanlive.bydlisko I jeszcze to z Zimbabwe :Oliver Mtukudzi 23.07.06, 23:09 www.youtube.com/watch?v=QCTk-nbzaMM Mnie takie coś bardzo bierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loituma loituma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:12 loituma ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneko_san^^ Aha.. i jeszcze to Chacarron IP: *.sttb.pl 25.07.06, 14:00 www.youtube.com/watch?v=h3uRBaWThe8 Odpowiedz Link Zgłoś
miluszka a to moje ulubione kawałki 25.07.06, 15:20 www.youtube.com/watch?v=bnX-atGsMTs&search=Van%20Morrison www.youtube.com/watch?v=GRlVE2pNQ-s&mode=related&search=Van%20Morrison i może jeszcze to www.youtube.com/watch?v=c7M1Se-p7uk&search=Neil%20Young No coz, mam swoje lata, więc podoba mi się teraz to samo, co za czasów mojej młodości. Ale kto da więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
trvanlive.bydlisko Miluszko, a co o TYM powiesz? :-) Dam więcej :-) 25.07.06, 18:55 Takie "Helpleslly Hoping" już bez Young'a (tylko samo CSN)?: www.youtube.com/watch?v=ArczUVXrODQ albo to, też Oni 4+20 - śliczności, nie?: www.youtube.com/watch?v=zvuNwH7kCCA kolejny mój Ukochany - "Drewniane Statki": www.youtube.com/watch?v=t0rG2ME4sAc i cudowne "Ohio" z Youngiem - sluchaliśmy tego na okrąglo w czasie strajków na uczelni w latach 80-tych : www.youtube.com/watch?v=jQXpFCyt7ic A kto pamięta Mahavishnu Orchestra? Ile dżingli Studia 2 było z tego utworu ("One Word" - wspaniały Jazz-rock): www.youtube.com/watch?v=MtSIEkPqVgk A Ralph McTell? Kiedyś mnie rozkładał "Streets of London" : www.youtube.com/watch?v=7Htq8pLyN7k A kto dziś pamięta, ze balladę "Woodstock" napisała TA pani? www.youtube.com/watch?v=jcjEchO1Xzc A Samolot Jeffersona? Jak można puścić takie zestawienie bez NICH? Jorma Kaukonen by się obraził : www.youtube.com/watch?vJqCM6C2jTo A Jerry Garcia i kumple? Też muszą mieć swoje 5 minut : www.youtube.com/watch?v=XuB6-gIuflI Żelazny Motyl też ma tu swoje miejsce: www.youtube.com/watch?v=C0-Lnh7uxzE Aksamitne Podziemie? Proszę bardzo - to zupełne początki www.youtube.com/watch?v=GPN5i9Kall4 Nowsze rzeczy też lubię - np. ten facet był wielką gwiazdą w Afryce Południowej na początku lat 90-tych, teraz troche o nim ucichło (fajny teledysk!): www.youtube.com/watch?v=7Md4ZqLzZl8 Ta Pani (Busi Mhlongo)dla odmiany dziś duzo znaczy w Afryce Płd.: www.youtube.com/watch?v=s_4-8i4pkDs Więc ja, Wincenty Pstrowski YouTube'a wołam: Kto da więcej??? Odpowiedz Link Zgłoś
trvanlive.bydlisko Re: I Post Scriptum do Afryki: Latin Quarter 25.07.06, 19:10 Trudno bylo to znaleźć - ale poszlo Latin Quarter " (Hearing only bad news on "The Radio Africa": www.youtube.com/watch?v=mbaxqv4g26g Ktoś to wrzucil nie pod wykonawcą i po hiszpańsku Na płycie mam ten utwór we wspolnym wykonaniu z Zimbabwe'anskim The Four Brothers, z takim specyficznym beat'em, typowym dla The 4Bros... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Czechy rulezz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.06, 19:22 www.youtube.com/watch?v=A3Wc-SpC4PY&mode=related&search=daniel%20landa www.youtube.com/watch?v=HDBrbOR1aXw&search=daniel%20landa Jak ktoś zna temu podobne kawałki po czesku, to proszę o linki Odpowiedz Link Zgłoś
trvanlive.bydlisko Re: Czechy...a to znasz? Kiedyś to była Legenda!!! 25.07.06, 19:33 Bonda &Co... To już po ponownym zejściu i wyjściu z więzienia co poniektórych... Materiałów z lat 70-tych raczej nie ma - Bezpieka niszczyła wszystkie ślady po NICH www.youtube.com/watch?v=dtNV8VELegE Odpowiedz Link Zgłoś
trvanlive.bydlisko Re: Czechy...a to też Czescy Giganci!! 25.07.06, 19:37 Petr Janda a Olympic: www.youtube.com/watch?v=WzsX3QkAuYU Odpowiedz Link Zgłoś
miluszka !!!! 25.07.06, 20:49 Fajnie chłopaki/dziewczyny, że macie takie klawe muzyczne gusty. A ja jeszcze coś ze swojego podwórka: www.youtube.com/watch?v=BxYV1jGuj5U&search=The%20Band%20Van%20Morrison www.youtube.com/watch?v=SurwxQMcs6w&search=Canned%20Heat%20 www.youtube.com/watch?v=t9UyrVhfXwQ&search=Badge%20Cream Jak coś sobie przypomnę, to jeszcze napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
trvanlive.bydlisko Re: Miluszko - do Canned Heat to tylko to pasuje: 25.07.06, 23:22 jako uzupełnienie : www.youtube.com/watch?v=M7krcTLWDpo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: Czechy...a to też Czescy Giganci!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.06, 20:52 Obejrzałam ww. niezłe, ale przyznam, że chodziło mi o cos bardziej współczesnego w klimacie rockowym. I tak dziękuję, kocham ten język i mogę go słuchac wkółko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 20:42 widze że wątek się rozwija sięc uzupełóniam o ten link mój dawny post - the towers of london : www.youtube.com/watch?v=sa1B70_TUlM&search=on%20a% 20noose Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 20:45 ucięło się, więc jeszcze raz - link - www.youtube.com/watch?v=sa1B70_TUlM Odpowiedz Link Zgłoś
trvanlive.bydlisko A ukraiński TarTAK znacie ? Nie? To posłuchajcie. 25.07.06, 23:04 www.youtube.com/watch?v=Z-VmgOxn7LA i jeszcze jeden: www.youtube.com/watch?v=53H1fjWk3zs Odpowiedz Link Zgłoś
trvanlive.bydlisko Karol i Szut - rosyjski punk...:-) 25.07.06, 23:10 Czyli Król i błazen (to dla tych co się jazyka Impjerii nie uczyli: www.youtube.com/watch?v=T7E5lEOxuN4 i ten jest drugi trochę ska: www.youtube.com/watch?v=PT5mT15Hptw Odpowiedz Link Zgłoś
trvanlive.bydlisko Na koniec chorwaccy Idoli Maljciki (Kazik z nich 25.07.06, 23:12 to wziął: www.youtube.com/watch?v=CfI3eGXkZH8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: Na koniec chorwaccy Idoli Maljciki (Kazik z IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.07.06, 19:49 Ale chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
miluszka z innej beczki 26.07.06, 23:47 www.youtube.com/watch?v=05lsNH6uDeE&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
agrest101 Re: z innej beczki 04.08.06, 03:44 www.youtube.com/watch?v=84KM--LyQL0&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
agrest101 Re: z innej beczki 04.08.06, 03:50 www.youtube.com/watch?v=RB-wUgnyGv0&search=magic%20america%20got%20talent Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Michael Jackson - Earth Song 04.08.06, 17:07 przypomnienie sobie o nim po latach youtube.com/watch?v=K6PDXk9wEtY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiglostopy Re: Co odkryliscie dzieki youtube.com??? IP: *.dyn.optonline.net 11.08.06, 18:56 mi dal sporo do mysleni "trening ronaldinho" ten gdzie wali kilka razy w poprzeczke z 16m. poczatkowo bylem przekonany, ze to zwykly fotomontarz. potem jednak kilku moich znajomych opowiadalo o tym w w taki sposob jakby byli przekonani, ze on tak potrafi naprawde. teraz mam mentlik w glowie czy ktos wie jak jest na prawde? www.youtube.com/watch?v=-QPADzy-vmw&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glgryz Re: Co odkryliscie dzieki youtube.com??? IP: *.polskieradio.pl 11.08.06, 19:34 odjazdy kamery po każdym strzale -> dead giveaway Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiglostopy Re: Co odkryliscie dzieki youtube.com??? IP: *.dyn.optonline.net 11.08.06, 22:32 co prawda nie wiem co znaczy to okreslenie, ale chyba wychodzi na to ze mialem racje dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3818 Re: Co odkryliscie dzieki youtube.com??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 21:00 Dzięki youtube odkryłam, że mój komputer tego nie ładuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Doda nie zna znaczenia slowa "bimbo" IP: *.dyn.centurytel.net 11.08.06, 20:10 W wywiadzie Doda mowi, ze nazwala swoja plyte "bimbo", bo w slangu angielskim to jest "dziwka", a ona jest za nia uwazana, bo ubiera sie i wyslawia jak dziwka. Czy nikt tej kobiecie nie powiedzial, ze dziwka to jest "whore", a "bimbo" oznacza po prostu pusta kobiete? Jest to okreslenie obrazliwe, pogardliwe, ale nie wulgarne. Odpowiedz Link Zgłoś
e-nonim Re: Co odkryliscie dzieki youtube.com??? 05.09.06, 14:22 Ja znalazłem parodie piosenki z www.badgerbadgerbadger.com youtube.com/watch?v=yQDABBDuqlY youtube.com/watch?v=B5wxNoS9kzs youtube.com/watch?v=JF6Xm0kYDh8 I inne. UWAGA! Najpierw najlepiej zobaczyć oryginał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: Co odkryliscie dzieki youtube.com??? 15.09.06, 23:50 Dubbing filmów Disneya w wielu językach Polecam wpisać "multi language" w wyszukiwarkę, znajdziecie "Colours of the Wind" w kilkunastu językach. Jest też prolog z "Dzwonnika z Notre Dame" w 16 językach Miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huney Re: Co odkryliscie dzieki youtube.com??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 11:07 Ja biorę pod uwage, że adres tej strony został przez ciebie przekopiowoany w miejscu w którym powinno znaleźć się coś od ciebie. A więc w tym miejscu w ktorym znjduje się przekopiowany adres. Według mnie, po prostu nie znasz się na tym co proponujesz na tym forum, ponieważ ten wątek przynalezy raczej do podrodziału telewizyja, nie pod forum muzyka. A tak na marginesie, może powinnaś zajrzeć w inne miejsce opatrzone osobna nazwą, która brzmi forum internet. Odpowiedz Link Zgłoś