kwiat_paproci 11.07.06, 12:03 Że zacytuję forumowego wieszcza ;D Najpierw se zapodam płytę wszechczasów, a potem idę się nawalić ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 11.07.06, 12:05 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 11.07.06, 12:24 gratuluje!! z wiesci jakie media serwuja wychodzi, ze bylo ciezko))) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 11.07.06, 13:04 No pięknie, pięknie. Swoją drogą, kwiecie, nie wiedziałem, żeś tak młoda (chyba, że było to kolejne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 11.07.06, 13:29 człowiek całe zycie się uczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 11.07.06, 14:04 Ano ) Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 11.07.06, 13:58 Brawo, brawo! Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 11.07.06, 17:40 >Najpierw se zapodam płytę wszechczasów Oczywiście chodzi o debiut Papa Dance ? <palacz> P.S. Gratulacje ! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 11.07.06, 19:49 ihopeyouwilllikeme napisał: > Oczywiście chodzi o debiut Papa Dance ? <palacz> Czyżbyś miał jakiekolwiek wątpliwości ? I Ty ośmielałeś się pisać, że to nieodpowiednia płyta na tę okazję, ignorant A moim fanom dziękuję za miłe słowa. Podejście było pierwsze i ostatnie, chociaż nawet fajnie się zdawało ;D Co do wyników, to powiem tyle: <palacz> Odpowiedz Link Zgłoś
roar Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 12.07.06, 17:51 > <palacz> Ta, teraz już możesz. Witamy w dorosłym życiu. A teraz w te pędy na studia przedłużyć sobie dzieciństwo o pięć (lub więcej) lat. Odpowiedz Link Zgłoś
polleke Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 11.07.06, 20:04 Super, gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
hennessy.williams Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 11.07.06, 22:59 Gratulacje! Kiedy emigrujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ktmajcher wpis ramola 11.07.06, 23:15 gratulacje, jak sobie przypomnę kiedy to było, to muszę uzupełniać sobie ten stan wspominania lecytyną, choć tak naprawdę to co się dzieje później - mam na mysli studia (choć oczywiście nie każdy na nie trafi) i life every day to przy tym wszystkim matura to pikuś, Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 11.07.06, 23:18 gratulacje!!! zjedz kolację!!! ;> Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 12.07.06, 14:22 grrrrrrrratullllllacje (jakby powiedzial szpaku:]) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 12.07.06, 19:55 A od dziś mam już wszystko z głowy, bo i studia sobie już załatwiłam i mieszkanie, ja to mam łeb ;D Jeszcze raz dziękuję fanom, mogę napisać, że wszystkim, bo huann się wreszcie wpisał ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ktmajcher Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 12.07.06, 22:43 kwiat_paproci napisała: > A od dziś mam już wszystko z głowy, bo i studia sobie już załatwiłam i > mieszkanie, normalnie żyć i nie umierać co pół roku prosimy o okazanie indeksu Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 13.07.06, 13:59 mam nadzieje, ze znowu sie nawaliłas. gratuluje serdecznie, ech maturaaaaa, kiedyż to było... Odpowiedz Link Zgłoś
michal-z Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 13.07.06, 14:41 pochwal się jeszcze kwiatku ile miałaś z rozszerzonego polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 13.07.06, 21:12 po co ? mogę się pochwalić za to, żeby tak muzycznie było, że na angolu rozszerzonym pisałam o NME i The Darkness, co przyniosło mi dumne 69% ;DDDDD O NME dlatego, że to był pierwszy tytuł anglojęzycznej gazety, jaki mi przyszedł do głowy (nawet nigdy w ręku tego czegoś nie miałam), a o The Darkness, bo Ajhołp prosił ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ktmajcher Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 13.07.06, 22:25 eee jak użyłaś zwrotu ihopeyouwilllikeme to belfry wymiękły Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 13.07.06, 22:55 Gratuluję! Wyrwałaś się z objęć min. Giertycha. Teraz to już z górki. Najpierw studia, potem Londyn albo Irlandia. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 00:44 nefil napisał: > Teraz to już z górki. Najpierw > studia, potem Londyn albo Irlandia. chyba, że wcześniej zweryfikuje się te awanse. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 11:05 > a o The Darkness, bo Ajhołp prosił ;D Kategorycznie zaprzeczam Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 00:02 kwiat_paproci napisała: > Jeszcze raz dziękuję fanom, mogę napisać, że wszystkim, bo huann się wreszcie > wpisał ;DDDD ten tego no: kebabuuuu!!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 16.07.06, 09:05 ten tego no, na weekendzie matura została pięknie opita, więc wątek uważam za zamknięty ;D A Ajhołpa niech nikt nie słucha, bo nas zdradza z onetem Kebab raz! Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: ZDAŁAM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 16.07.06, 10:26 >A Ajhołpa niech nikt nie słucha, bo nas zdradza z onetem Jest dokładnie na odwrót - to Onet zdradziłem z Gazetą, i teraz muszę się ukrywać Odpowiedz Link Zgłoś