gregkor 04.02.03, 16:02 No właśnie czy coś się zmieniło z Gurowaniem....nie było mnie parę dni na forum......? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Re: Co z nowym Guru na forum...? 04.02.03, 16:18 No, jak to, gregkor, już nie jesteś pode mną, jesteś pod Munky'm... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Do madee1...? 04.02.03, 16:41 madee1 napisała: > No, jak to, gregkor, już nie jesteś pode mną, jesteś pod Munky'm... Sorki już dotarłem do twojego postu o zmianie Gurowania.....Gdzie Ty byłaś jak Cię nie było....czy to kwestia sprzętowa....? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Do madee1...? 04.02.03, 16:53 Madee szukała męża. Ale bez powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Do madee1...? 04.02.03, 17:10 miecio4 napisał: > Madee szukała męża. > Ale bez powodzenia. No nie mów, że madee1 nie miała powodzenia... Ale faktycznie znaleźć męża w tych czasach, i to o podobnych gustach muzycznych to jak Mission Impossible czy coś w tym rodzaju.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Oj, Mieciu, Mieciu... 04.02.03, 17:30 miecio4 napisał: > Madee szukała męża. > Ale bez powodzenia. Nieaktualne, Miecio, informacje... Zresztą, w sprawie tego powodzenia jeszcze nic nie zostało rozstrzygnięte. No i nad Tobą też ciągle pracuję Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Oj, Mieciu, Mieciu... 04.02.03, 17:33 madee1 napisała: > miecio4 napisał: > > > Madee szukała męża. > > Ale bez powodzenia. > > Nieaktualne, Miecio, informacje... Zresztą, w sprawie tego powodzenia jeszcze > nic nie zostało rozstrzygnięte. No i nad Tobą też ciągle pracuję Ni no Mieciu gratulacje....powiedz mi jeszcze jak to być opracowywanym przez kogoś....zawsze mnie to nurtowało? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Oj, Mieciu, Mieciu... 04.02.03, 18:05 gregkor napisał: >powiedz mi jeszcze jak to być opracowywanym przez > kogoś....zawsze mnie to nurtowało? Nijak. Ja tam nic nie czuje. Chociaz, chociaż.... zachorowalismy w tym samym czasie! A więc to tak wyglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Co z nowym Guru na forum...? 04.02.03, 19:23 nowy guru czuwa i skrzętnie notuje...... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Co z nowym Guru na forum...? 05.02.03, 12:24 No właśnie munky moje gratulacje........ Guruj nam ze wszystkich swych sił..... I oby gurowanie lekkim Ci było.... I pamiętaj jak sobie pogurujesz tak się wyspisz..... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś