Dodaj do ulubionych

DJ poszukiwany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 19:34
Zastanawiam się, czy na tym forum jest jakiś dj... a przynajmniej osoba, która zna się na przetwarzaniu muzyki i... no nie ukrywam byłaby chętna wyświatczyć mi małą przysługę (i jednocześnie zdobyć jakże cenne doświadczenie dla siebie :] ) Już tłumaczę o co mi chodzi - zajmuję się tańcem i mam kilka piosenek, których podobają mi się tylko fragmenty... chciałabym te fragmenty połączyć w jedną całość... Pomożecie?
Obserwuj wątek
    • neder Re: DJ poszukiwany 14.07.06, 19:40
      do tego nie trzeba Ci dj'a tylko programu Audacity wink
      • Gość: he-xe Re: DJ poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 19:42
        he he... tak, ja zdaję sobie z tego sprawę, że pewnie jest cała masa proramów do obróbki muzyki, ale chyba wolałabym aby zajeła się tym osoba, która bardziej się na tym zna niż ja... (np. dlatego, że ja nie znam obsługi żadego takiego programu)
        • neder Re: DJ poszukiwany 14.07.06, 19:58
          wczytujesz kawałek, zaznaczasz fragment, który chcesz wyciąć, zapisujesz to co
          zostało. Tak robisz z każdym utowrem, a potem wczytujesz te interesujące Cię
          'pozostałości' i zapisujesz jako jeden utwór. Wsio. Możesz dodawać efekty, ale
          to już kwestia zabawy. chociaż spróbuj wink
          pzdr
          • Gość: he-xe Re: DJ poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 20:09
            ale ja juz mam te fragmenty i problem olega na tym, ze jesli je uloze jeden po drugim to one ie brzmia jako calosc bo to są różne iosenki, więc różne rytmy... efekty są konieczne i ja się tym nie umiem już bawić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka