Dodaj do ulubionych

TYLKO ROCK=TERAZ ROCK

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 20:35
Dobra informacja: w marcu ukaże się pierwszy numer nowego pisma muzycznego
pt."Teraz Rock". W skład redakcji wejdą ludzie z "Tylko Rocka". Zmienił się
wydawca.
Obserwuj wątek
    • vulture ciekawe kiedy padnie 11.02.03, 20:47
      Ile dajecie? Ja jakieś trzy numery...
      • munky Re: ciekawe kiedy padnie 11.02.03, 20:54
        przewiduje numer marcowy, numer letni na lipiec-sierpien, numer opóźniony w
        październiku i............. RIP....sad
        • astir Re: ciekawe kiedy padnie 11.02.03, 20:59
          Czytałam notatkę w gazecie o zmianie wydawcy, ale...perspektywy maja chyba
          ograniczone. To już bedzie skok na trzeci kwiatek. A może nikt nie chce czytać
          pism o rocku?
          no dobra, to lepiej uciekamwink
          • vulture Re: ciekawe kiedy padnie 11.02.03, 21:16
            Ludzie by chcieli czytać pisma O ROCKU, a nie o włażeniu jednemu redaktorowi
            przez drugiego w miejsce, na którym na ogół się siedzi (nie chodzi mi tutaj o
            krzesło), a to się w "TR" porobiło.. zresztą o tym też już był wątek.
            • Gość: greg Re: ciekawe kiedy padnie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 21:20
              vulture napisał:

> Ludzie by chcieli czytać pisma O ROCKU, a nie o włażeniu jednemu redaktorowi
              > przez drugiego w miejsce, na którym na ogół się siedzi (nie chodzi mi tutaj o
              > krzesło), a to się w "TR" porobiło.. zresztą o tym też już był wątek.

Nie chodziło o włażenie. Wydawcy "Tylko Rocka" zalegał z wypłatami pensji za
              ponad rok (o.250 tys. złotych). Polecam oficjalne info w jutrzejszym numerze
              Codziennej GAzety Muzycznej CGM. Będzie wszystko wyjaśnione. Moim zdaniem pismo
              przetrwa bardzo długo.
              • vulture Re: ciekawe kiedy padnie 11.02.03, 21:25
                Aż do Wielkanocy?
                • Gość: nikka Re: ciekawe kiedy padnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 09:06
                  Vulture:dy-stans, dy-stans
                  • vulture Re: ciekawe kiedy padnie 12.02.03, 15:05
                    No nie mów że do Gwiazdki...
              • astir Re: ciekawe kiedy padnie 11.02.03, 21:39
                greg optymista albo rzecznik wydawcywink))
                niezależnie od miejsca siedzenia - oby Wam się spełniło
                • Gość: greg Re: ciekawe kiedy padnie IP: *.itc.com.pl / 192.168.1.* 12.02.03, 10:15
                  astir napisała:

> greg optymista albo rzecznik wydawcywink))
                  > niezależnie od miejsca siedzenia - oby Wam się spełniło

Optymistawink
                • cze67 Re: ciekawe kiedy padnie 12.02.03, 10:19
                  Ja tez zycze im (i Nam - czytelnikom) powodzenia w tym projekcie. Jezeli wyszli
                  z tego chorego ukadu z 4Mediami to moze im sie poszczescic. Zeby jeszcze przy
                  okazji dziennikarze miesiecznika nabrali troche dy-stansu do opisywanej przez
                  siebie muzyki i nie rozplywali sie nad kazda recenzowana plyta, co pod koniec
                  dzialalnosc "Tylko Rocka" stalo sie wrecz choroba...Marzy mi sie tez troche
                  artykulow krytycznych, ktorych w tym pismie od niepamietnych czasow, w powodzi
                  peanow na temat Wielkich Rockowego Swiata, nie uswiadczylem.
                  Tak czy inaczej - wszystkiego najlepszego!
                  • luukasz4 Re: ciekawe kiedy padnie 12.02.03, 15:51
                    tylko czemu zmiana nazwy??
                    • vulture Re: ciekawe kiedy padnie 12.02.03, 17:20
                      Po pierwsze zapewne prawa autorskie lub wydawnicze, a po drugie chęć odcięcia
                      się od starej nazwy, ostatnio niezbyt dobrze kojarzonej...
                    • Gość: As Re: ciekawe kiedy padnie IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 12.02.03, 17:32
                      luukasz4 napisał:

> tylko czemu zmiana nazwy??

To będzie pewnie tak jak z "Secret Sevice" (przypominam-popularny magazyn o
                      grach komputerowych). Najpierw przez długi czas był Secret Service, później na
                      skutek tego że spora część redakcji odeszła wraz z prawem do nazwy zmienili
                      nazwę na "New S Service" w takiej samej oprawie graficznej, a po kilku latach
                      wygrali proces o nazwę i znowu był "Secret Service". Podejrzewam że
                      nazwa "Teraz Rock" jest tymczasowa...
                      • Gość: Lukas Re: ciekawe kiedy padnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 18:22
                        Wszystko jedno jaka nazwa ,byle by pismo bylo dobre! Cholera ,tak podobal mi
                        sie stary "Tylko rock" ,ten jad Beksinskiego , wypociny Lesniewskiego... tego
                        ostatniego mogli by znow zaprosic do wspolpracy.
                        • Gość: As Re: ciekawe kiedy padnie IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 12.02.03, 19:17
                          Gość portalu: Lukas napisał(a):

wypociny Lesniewskiego... tego
                          > ostatniego mogli by znow zaprosic do wspolpracy.

Koleś który twierdzi że od połowy lat '80 w szeroko pojętej muzyce rockowej nie
                          wydarzyło się nie godnego uwagi? Który nienawidzi punk rocka, muzyki grunge
                          oraz wszystkich stylów muzycznych "ponad podziałami"? Mam nadzieję że nie
                          wznowią z nim współpracy, niech sobie siedzi w swoim muzycznym skansenie.
                          • Gość: Jack Re: ciekawe kiedy padnie IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 12.02.03, 19:23
                            Kupowałem regularnie MM i Tylko Rock ale to było w czasach gdy nie miałem netu
                            teraz nie wróże im sukcesu bo o rewelacjach jakie oni wydrukuja moge przeczyta
                            w sieci o miesiąc wcześniej.
                          • Gość: Lukas Re: Lesniewski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 20:13

>
                            > Koleś który twierdzi że od połowy lat '80 w szeroko pojętej muzyce rockowej
                            nie
                            >
                            > wydarzyło się nie godnego uwagi? Który nienawidzi punk rocka, muzyki grunge
                            > oraz wszystkich stylów muzycznych "ponad podziałami"? Mam nadzieję że nie
                            > wznowią z nim współpracy, niech sobie siedzi w swoim muzycznym skansenie.

No to widocznie ja tez musze sie zaszyc w muzycznym skansenie ,bo uwazam
                            podobnie jak Lesniewski ,ze to co dobre w muzyce ,to juz bylo.A punk rock jest
                            do dupy. Kolesie ktorzy nie potrafili zrozumiec prog rocka ,a sami
                            zaproponowali "3 akordy" zamiast piosenek.Ekstra.
                            • vulture zakopmy się razem wszyscy 15.02.03, 11:07
                              Poproszę o jakąś izbę w skansenie - lubię muzykę lat 70-tych, a nie rozumiem nu-
                              metalu i umpa-umpa. Proszę mnie zamknąć.
                              • Gość: As Re: zakopmy się razem wszyscy IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 15.02.03, 15:07
                                vulture napisał:

> Poproszę o jakąś izbę w skansenie - lubię muzykę lat 70-tych, a nie rozumiem
                                nu
                                > -
                                > metalu i umpa-umpa. Proszę mnie zamknąć.

Muzyka lat '90 to chyba nie tylko nu-metal i umpa ...
                                • vulture Re: zakopmy się razem wszyscy 15.02.03, 17:53
                                  Przepraszam, zapomniałem o kilku dziełach Krzysztofa Pendereckiego i o
                                  comebacku Bohdana Smolenia.
                            • Gość: Tomq ????????????? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 00:15

>A punk rock jest do dupy. Kolesie ktorzy nie potrafili
                              zrozumiec prog rocka ,a sami zaproponowali "3 akordy"
                              zamiast piosenek.Ekstra.

To te "3 akordy" to juz nie byly piosenki? To wlasnie
                              byly piosenki, w przeciwienstwie do kilkunastominutowych
                              progrockowych suit. Poza tym - w punkrocku wazny jest
                              tekst, muzyka schodzi na dalszy plan. W progrocku i
                              metalu jest raczej odwrotnie. Nie przepadam za
                              progrockiem, ale nie mowie, ze jest do dupy...
                              • Gość: Lukas Re: ????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 12:32
                                Gość portalu: Tomq napisał(a):

>
                                >
                                >

>Poza tym - w punkrocku wazny jest
                                > tekst, muzyka schodzi na dalszy plan. W progrocku i
                                > metalu jest raczej odwrotnie.

To do dupy z takim czyms......co to ,muzyka ilustracyjna? Ja potrzebuje ,zeby
                                mi grajkowie dobrze i sprawnie grali , pokazywali ,ze czegos sie tam nauczyli i
                                umieja to wykorzystac.Bo "3 akordy" to ja sam na gitarze zagrac umiem ,mimo ze
                                docelowo gram na innym instrumencie.Wokalista to samo - ma spiewac ,a nie
                                wyc "noooo future".Gowno mnie obchodza problemy klasy robotniczej.Ja chce
                                sztuki smile
                                • lwz Re: ????????????? 16.02.03, 12:56

> Gość portalu: Tomq napisał(a):
                                  >
                                  >
                                  > >
                                  > >
                                  > >
                                  >
                                  >
                                  > >Poza tym - w punkrocku wazny jest
                                  > > tekst, muzyka schodzi na dalszy plan. W progrocku i
                                  > > metalu jest raczej odwrotnie.
                                  >
                                  > To do dupy z takim czyms......co to ,muzyka ilustracyjna? Ja
                                  potrzebuje ,zeby
                                  > mi grajkowie dobrze i sprawnie grali , pokazywali ,ze czegos sie tam nauczyli
                                  i
                                  >
                                  > umieja to wykorzystac.Bo "3 akordy" to ja sam na gitarze zagrac umiem ,mimo
                                  ze
                                  > docelowo gram na innym instrumencie.Wokalista to samo - ma spiewac ,a nie
                                  > wyc "noooo future".Gowno mnie obchodza problemy klasy robotniczej.Ja chce
                                  > sztuki smile

A sądziłem, że tylko słuchacze Ich Troje sa tak
                                  zacietrzewieni i nieprzemakalni
                                  • Gość: Lukas Re: ????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 13:27

> A sądziłem, że tylko słuchacze Ich Troje sa tak
                                    > zacietrzewieni i nieprzemakalni

Nie slucham tylko prog rocka ,jesli o to chodzi.Moge chyba nie lubic jednego
                                    czy dwoch gartunkow muzycznych ,nie? A ze jednym z nich jest punk....
                                • Gość: Tomq Re: ????????????? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 14:32

>Gowno mnie obchodza problemy klasy robotniczej.Ja chce

> sztuki smile

Art for art? Sztuka jako cel sama w sobie? Jako absolut?

Ja tam wole sztuke utylitarna smile)
    • fnoll to jakies pismo dla kamieniarzy? 12.02.03, 19:50
      nie wiedzialem, ze tylu ludzi sie tym zajmuje, ze oplaca sie dla nich pismo
      wydawac! ho, ho, dziwny jest ten swiat

no dobra - ale co to ma wspolnego z muzyka?

przeciez kamieniarz robi co najwyzej lup-lup mlotkiem i ewentualnie sobie przy
      tym pogwizduje
    • Gość: As Re: TYLKO ROCK=TERAZ ROCK IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.02.03, 22:23
      Tutaj więcej informacji :

muzyka.interia.pl/wiadomosci/rock/news?inf=355320
      • Gość: Argus Lesniewski- c.d. IP: *.uci.uni.torun.pl 15.02.03, 16:07
        Ja tam artykuly Lesniewskiego czytalem i dzieki niemu poznalem cala mase REWELACYJNYCH plyt z lat 70-tych o ktorych na forum chyba nie ma sensu pisac bo odzew i tak bylby maly-no ale czasami probuje.Co z tego,ze koles siedzi w tatmtych latach?-choc ja tez TAMTEN okres uwazam za najbardziej fascynujacy w dziejach muzyki rockowej, slucham tez nowosci i muzyki z innych dekad-bo dobra muzyka obroni sie sama.A Lesniewski byl chodzaca ENCYKLOPEDIA i mi jego artykulow tez brakuje.A zajmowal on az JEDNA strone w TYLKO ROCKU-czy to az tak duzo Asie???Jedna cholerna strona-ale zawsze duzo ciekawych rzeczy.Ja jestem zdecydowanie za jego Powrotem!!!
        • Gość: As Re: Lesniewski- c.d. IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 15.02.03, 16:31
          Cenię sobie jego wiedzę i jak zapewne wiesz Argusie podzielam wiele jego
          fascynacji muzycznych, choć z całą pewnością nie posiadam takiej wiedzy na
          temat starszej muzyki jak ty. Jednak nie o to mi chodzi, po prostu on swoją
          pisaniną i obrażaniem (tak!) wszystkich stylów muzycznych poza
          metalem/hardorockiem/progrockiem/rockiem klasycznym wywołuje irytację u ludzi
          którzy wciąż wierzą że muzyka ma się dobrze i wciąż się rozwija, także poprzez
          przenikanie gatunków muzycznych, nawet obcych sobie (co jest domeną ostatnich
          kilkunastu lat). To znak naszych czasów, z fuzji gatunkowych mogą powstać
          rzeczy fascynujące i wartośiowe, również w obręcie rocka, a poglądy pana
          Leśniewskiego zdają się mówić "prawdziwy rock umarł w latach '80". Mnie takie
          poglądy oburzają, wychowywałem się muzycznie w latach '90 i uważam ten okres za
          bardzo interesujący, wniósł on wiele świeżości do skostniałego rockowego nurtu
          i na pewno nie powinno się go lekceważyć, szczególnie jeśli ma się ambicje
          dziennikarskie. Można za tym okresem nie przepadać, ale pisanie że nie
          wydarzyło się nic ciekawego, uważam za zwykła arogancję. Przypominam sobie też
          lekceważenie, z jakim pan L. zwykł pisywać o polskiej muzyce, naprawdę przykro
          było to czytać takie niesprawiedliwe i krzywdzące oceny to były.

Poza tym byłem kiedyś w tym jego słynnym sklepiku i on sam wizualnie nie zrobił
          na mnie dobrego wrażenie smile
          (żartuję, to oczywiście nie miało wpływu).

Pozdrawiam
          • Gość: Argus Re: Lesniewski- c.d. IP: *.uci.uni.torun.pl 15.02.03, 16:48
            Ja tez uwazam,ze wychodzi duzo dobrej muzyki.Rzeczywiscie masz racje Asie,kiedy piszesz,ze lekcewazy on muzyke Polska-tego zrozumiec nie moge,bo u nas tez wiele fascynujacych albumow na przestrzeni lat powstalo.A co do jego lekcewazenia lat 90-tych?-mozliwe,ale pamietam jak w Tylko Rocku dziennikarze wskazywali najlepsze plyty lat 90-tych i Lesniewski tez tam zabral glos. Wychwalal jeden album Slayera(ten z przerobkami), Megadeth "Rust in peace"( rzeczywiscie wspanialy album-moim zdaniem najlepszy tej grupy) a takze "Nevermind" Nirvany.Moze nie jest z nim tak zle? Inna sprawa,ze on chyba nigdy by nie docenil dokonan takich genialnych wykonawcow jak tongue_outortishead,Afghan Wings,Death i.t.d. czy chociazby twoje ulubione Faith No More. Zamknal sie w swoich klimatach i za bardzo z nich nie wychodzi,ale jezeli chodzi o lata 70-te -"nie ma na niego bata".Dlatego go lubie,a reszte grzechow wybaczam...
            • Gość: Lukas Re: Lesniewski- c.d. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 23:42
              Gość portalu: Argus napisał(a):

> Ja tez uwazam,ze wychodzi duzo dobrej muzyki.Rzeczywiscie masz racje
              Asie,kiedy
              > piszesz,ze lekcewazy on muzyke Polska-tego zrozumiec nie moge,bo u nas tez
              wie
              > le fascynujacych albumow na przestrzeni lat powstalo.

Zaraz ,zaraz.....o ile pamietam ,to w katalogu Megadiscu wychwalal Skaldow,
              Niemena , pierwsza plyte Budki i pare innych polskich rzeczy.

Jasne ,siedzi w tych swoich latach 70. ,ale czy to zle? Ja tez uwielbiam
              tamten okres i slucham glownie tamtej muzyki ,a z lat 80 i 90. wybieram to ,co
              najlepsze ,i juz.
    • vulture Re: TYLKO ROCK=TERAZ ROCK 15.02.03, 17:59
      Ale może będzie rozkładówka: pomyślcie tylko- Kelly Osbourne... Courtney
      Love... smile)))))))))))))))))
      • Gość: cze67 Ale cos go nie widac IP: *.se.com.pl / 172.16.22.* 11.03.03, 12:34
        Mial wyjsc 10 marca, a juz jest 11 i nic. Ktos wie cos?
        • Gość: Tomq Re: Ale cos go nie widac IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 13:43
          Ja slyszalem o 17 marca.
          • vulture Re: Ale cos go nie widac 11.03.03, 18:32
            Być może starają się podtrzymać tradycję wydawania numerów marcowych w
            okolicach sierpnia...
            • Gość: kam Re: Ale cos go nie widac IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.03.03, 11:00
              właśnie, mam nadzieję, że jednak 17 marca dojdzie do "cudownego objawienia".
              jak dotąd nie ma na polskim rynku dobrego pisma o muzyce rockowej, więc
              dajmy "teraz rockowi" choć cień szansy. też jestem optymistką.
              p.s. ma się jeszcze pojawić drugie pismo muzyczne, ale zdaje się, ze nie będzie
              ono dotyczyło tylko rocka.
              pzodrawiam!
    • Gość: stratocaster Re: TYLKO ROCK=TERAZ ROCK IP: *.mediatv.com.pl 12.03.03, 13:10
      Ja trochę działam w tej branży i nie daję im więcej szans niż na jakieŚ 3
      numery. Obym się mylił, ale ze sprzedaży się nie utrzymają, formuła pisma
      bedzie tak samo drętwa jak ostatnio, a na reklamy z takim nakladem nie mają
      większych szans. Czekam aż w Polsce pojawi się polska edycja Rolling Stnone'a,
      Q, itp.
      A tak z innej beczki - Panowie Redaktorzy zamiast popadać w samozachwyt nad
      sobą mogliby trochę pomyśleć i zamiast trzymać się bezsensownych koleżeńskich
      układów, zatrudnić kogoś kto naprawdę ma coś do powiedzenia w tej branży...
      Pozdrawiam wszystkich
      • Gość: Marcel Re: TYLKO ROCK=TERAZ ROCK IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 17:57
        Gość portalu: stratocaster napisał(a):

\
        > A tak z innej beczki - Panowie Redaktorzy zamiast popadać w samozachwyt nad
        > sobą mogliby trochę pomyśleć i zamiast trzymać się bezsensownych koleżeńskich
        > układów, zatrudnić kogoś kto naprawdę ma coś do powiedzenia w tej branży...
        > Pozdrawiam wszystkich
        Powinni wyrzucić Marcina Gajewskiego bo ma strasznie infantylny styl pisania.
        • vulture Re: TYLKO ROCK=TERAZ ROCK 14.03.03, 06:00
          A dla mnie powinni wywalić inny nowy nabytek, o inicjałach MK, który pisze od
          rzeczy.
          • cze67 Re: TYLKO ROCK=TERAZ ROCK 16.03.03, 15:22
            Jak widac, oczekiwania sa duze. Czy redakcja im sprosta? Czy nowa gazeta bedzie
            lepsza od starej? Czy bedzie miala "pazur" czy, podlizjac sie wydawcowm,
            wszystkie plyty bedzie niemilosiernie chwalila? Czy znajda sie w niej artykuly
            krytyczne, czy tylko "podlizujace", "cieple" i mdle?
            Juz jutro wszystko bedzie jasne!
            • cze67 Re: TYLKO ROCK=TERAZ ROCK 17.03.03, 10:16
              Nic nie jest jasne, bo gazety oczywiscie nie ma. To wszystko pic na wode.
              • Gość: gaspar Re: TYLKO ROCK=TERAZ ROCK IP: *.opa-carbo.com.pl 17.03.03, 20:03
                cze67 napisał:

> Nic nie jest jasne, bo gazety oczywiscie nie ma. To wszystko pic na wode.

Rzeczywiście pic do potęgi.Już straciłem cierpliwość,bo dopytuję się w kioskach
                o to pismo od początku marca,tak więc rozczarowanie już na starcie,a właściwie
                na falstarcie...byle nie było kolejnego jak się w końcu ukaże,bo może się
                okazać że nie warto było się w ogóle pytać...
                • cze67 TERAZ jest ROCK 18.03.03, 09:56
                  No, jest. Na pierwszy rzut oka nic sie nie zmienilo. Glebsze przemyslenia - po
                  lekturze.
                  • Gość: Lukas Re: TERAZ jest ROCK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 13:35
                    cze67 napisał:

> No, jest. Na pierwszy rzut oka nic sie nie zmienilo. Glebsze przemyslenia -
                    po
                    > lekturze.

Wlasnie ,bardzo bym prosil. Szczegolnie interesuje mnie czy pisza cos o starym
                    rocku (lata 60/70) i w jakim stylu.
                  • Gość: gaspar Re: TERAZ jest ROCK IP: *.opa-carbo.com.pl 18.03.03, 13:55
                    No to się doczekaliśmy...Już na pierwszy rzut oka wydaje się to pismo ciekawsze
                    od Tylko Rocka,a w środku m.in. obszerna wkładka o U2,System Of A Down,Led
                    Zeppelin,Audioslave,Jason Newsted,King Crimson,Anthrax,Placebo,Matchbox
                    Twenty,Ministry,Nick Cave,Pink Floyd,Interpol,dzienniki Kurta Cobaina,Lou
                    Reed,Placebo oraz dużo recenzji płytowych.Jest więc co poczytać i w sumie chyba
                    warto było tyle czekać...
                    • Gość: luukasz4 Re: TERAZ jest ROCK IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 18.03.03, 15:03
                      A o polskiej muzyce cos pisza?
                      I ile to kosztuje?
                      • Gość: Argus Re: TERAZ jest ROCK IP: 158.75.1.* 18.03.03, 15:09
                        O fajnie! Lece do kiosku...
                      • Gość: gaspar Re: TERAZ jest ROCK IP: *.opa-carbo.com.pl 18.03.03, 15:51
                        Gość portalu: luukasz4 napisał(a):

> A o polskiej muzyce cos pisza?
                        > I ile to kosztuje?

Pismo kosztuje 7.70 zeta więc nie za drogo.A o polskiej muzyce też jest trochę
                        materiałów,m.in.Pudelsi,Perfect,Kukiz/Borysewicz,Kora + sporo recenzji.
                        • miecio4 Re: TERAZ jest ROCK 18.03.03, 16:05
                          Gość portalu: gaspar napisał(a):

> Pismo kosztuje 7.70 zeta więc nie za drogo.

Nie zartuj gaspar. Zobacz ile kosztuje Playboy, ile ma stron i jaki ma papier.
                          O zawartości nie wspomne. I wtedy sie wypowiedz.
                          7,70 zł to duzo.
                          • ilhan Re: TERAZ jest ROCK 18.03.03, 16:13
                            miecio4 napisał:

> Nie zartuj gaspar. Zobacz ile kosztuje Playboy, ile ma stron i jaki ma
                            > papier.
                            > O zawartości nie wspomne. I wtedy sie wypowiedz.
                            > 7,70 zł to duzo.
                            Też tak uważam. Wątpię żebym regularnie kupował...
                          • Gość: gaspar Re: TERAZ jest ROCK IP: *.opa-carbo.com.pl 18.03.03, 17:51
                            miecio4 napisał:

> Gość portalu: gaspar napisał(a):
                            >
                            > > Pismo kosztuje 7.70 zeta więc nie za drogo.
                            >
                            >
                            > Nie zartuj gaspar. Zobacz ile kosztuje Playboy, ile ma stron i jaki ma
                            papier.
                            > O zawartości nie wspomne. I wtedy sie wypowiedz.
                            > 7,70 zł to duzo.

Co do Playboya to się nie wypowiadam,bo nie kupuję tongue_out,ale trzeba wziąć pod
                            uwagę że Teraz Rock jest "jedynym pismem rockowym w polsce" i praktycznie nie
                            ma konkurencji-wszystkie inne pisma zajmujące się innymi odmianami muzyki
                            kosztują grubo ponad 10 zeta,a taki Kaktus nawet 17,90.Może jak wyjdzie polska
                            edycja Rolling Stone'a za 5 zeta to zmienię zdanie wink
                            • miecio4 Re: TERAZ jest ROCK 18.03.03, 18:03
                              Gość portalu: gaspar napisał(a):

> Co do Playboya to się nie wypowiadam,bo nie kupuję

Ja tez nie kupuje tylko przeglądam w hipermarketach na stojakach.
                              • cze67 Re: TERAZ jest ROCK 18.03.03, 18:09
                                miecio4 napisa?:

> Ja tez nie kupuje tylko przegla˛dam w hipermarketach na stojakach.

Podobnie jak ja! Mnie tam najbardziej podoba sie kacik motoryzacyjny. Nie wiem
                                wlasciwie o czym oni tam jeszcze pisza.
                                • miecio4 Re: TERAZ jest ROCK 18.03.03, 18:21
                                  cze67 napisał:

> Mnie tam najbardziej podoba sie kacik motoryzacyjny. Nie wiem
                                  > wlasciwie o czym oni tam jeszcze pisza.

W periodyku tym udziela sie niejaki Antoni Piekut. Były dziennikarz muzyczny.
                                  • cze67 Re: TERAZ jest ROCK 18.03.03, 18:24
                                    miecio4 napisa?:

> W periodyku tym udziela sie niejaki Antoni Piekut. By?y dziennikarz muzyczny.

Lubilem Piekuta jak pisal w Non-Stopie. Nie zawsze madrze, ale mia? swoje
                                    zdanie, mieszal. Czego nie mozna powiedziec, pisze to z przykroscia, o wielu
                                    innych dziennikarzach muzycznych.
                                    • cze67 Re: TERAZ jest slaby ROCK 19.03.03, 10:43
                                      Ogolne wrazenie - rzeczywiscie niewiele sie zmienilo. Glaskanie po glowie
                                      Wielkich i Wspanialych, ktorzy swoja wielkosc i wspanialosc maja za soba
                                      (Perfect), lagodne, nijakie materialy, zero krytyki. System oceniania - do
                                      kitu. Jezeli panowie redaktorzy daj 3,5 plycie Kukiza i Borysewicza i na tyle
                                      samo, zdaje sie, druga plyte Red Hotow, a o pol gwiazdki wyzej daja najnowszym
                                      Crimsonom, to wvbaczcie. Jest to kompletna bzdura.
                                      Wybija sie jedynie jeden artkul. Chodzi o material Jerzego Rzewuskiego o
                                      pamietnikach Cobaina. Ten akurat polecam.
                                      • Gość: Marcel Re: TERAZ jest slaby ROCK IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 11:09
                                        cze67 napisał:

> Ogolne wrazenie - rzeczywiscie niewiele sie zmienilo. Glaskanie po glowie
                                        > Wielkich i Wspanialych, ktorzy swoja wielkosc i wspanialosc maja za soba
                                        > (Perfect), lagodne, nijakie materialy, zero krytyki. System oceniania - do
                                        > kitu. Jezeli panowie redaktorzy daj 3,5 plycie Kukiza i Borysewicza i na tyle
                                        > samo, zdaje sie, druga plyte Red Hotow, a o pol gwiazdki wyzej daja
                                        najnowszym
                                        > Crimsonom, to wvbaczcie. Jest to kompletna bzdura.
                                        > Wybija sie jedynie jeden artkul. Chodzi o material Jerzego Rzewuskiego o
                                        > pamietnikach Cobaina. Ten akurat polecam.
                                        No Rzewuski to wiadomo, klasa. Jeden z najlepszych dziennikarzy muzycznych.
                                        • cze67 Re: TERAZ jest slaby ROCK 24.03.03, 12:04
                                          Goraca polecam takze wywiad Kaczkowskiego z Lou Reedem. To jest po prostu
                                          mistrzostwo swiata, prosze panstwa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka