blackcat11 12.08.06, 16:57 zna ktoś może tego zwierzaka: www.csd.uoc.gr/~gvasil/stuff/pictures/radiohead.jpg ? zastanawiam się skąd się wziął i jaki ma związek z radiohead? proszę o odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
good_morning Re: radiohead - dziwne pytanie 12.08.06, 17:30 typowy radioheadowy misiek o ile sie nie myle (bo takie fakty niezbyt mnie interesuja) przy okazji 'amnesiac' sie pojawily i sa dzielem grafika wspolpracujacego z tomkiem przy tworzeniu tej plyty. mialam kiedys jako ikonki (a co, w kazdym jest troche dziecka ;P) tu sa: www.greenplastic.com/multimedia/ Odpowiedz Link Zgłoś
askausmiech Re: radiohead - dziwne pytanie 13.08.06, 12:07 a ja miałam na pulpicie... bo w każdym jest coś z dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: radiohead - dziwne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 22:41 ten "misiek" znajduje się na okładce CD "Amiesiac", o ile mnie pamięć nie myli, również we wkładce. a "ludziki" znajdujące się również na wskazanej grafice pochodzą z "OK Computer". Odpowiedz Link Zgłoś