Gość: zoob_zoob IP: *.tktelekom.pl 13.08.06, 20:33 John Frusciante. Jak wymawia się jego nazwisko? F(r)uszcziante, F(r)askiant, czy jak? Tylko nie piszcie, że John Frusciante. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theagata Re: Językologia Johna Frusciante 13.08.06, 21:10 Gość portalu: zoob_zoob napisał(a): > John Frusciante. ja mówię: dżon frusziante. {słyszałam też `fruszcziante` ale to chyba nie jest prawidłowa wymowa} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoob_zoob Re: Językologia Johna Frusciante IP: *.tktelekom.pl 13.08.06, 21:32 Dziękuje! Dotychczas były problemy, moja wymowa brzmiała mniej więcej tak: dżon fruszKIANT/ fruszKIANTE, ale to chyba gafa językowa! Odpowiedz Link Zgłoś
magorny Re: Językologia Johna Frusciante 13.08.06, 22:09 ty agatade sie juz lepiej nie kompromituj i zamilknij. to ci z pewnoscia nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Językologia Johna Frusciante 13.08.06, 22:04 Syntezator Windows XP czyta to "Frosajati". :-] Odpowiedz Link Zgłoś
aninchen Re: Językologia Johna Frusciante 23.08.06, 18:48 Z jego oficjalnej strony: Froo-shon-tay Odpowiedz Link Zgłoś