Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 16:02 Co sądzicie o nowym zespole byłych gitarzystów maanamu? www.youtube.com/watch?v=4gm9jZ3bYoc&eurl= www.grupaex.info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
medeksza Myślałem że to The Ex :) 19.08.06, 18:54 Myślałem, że chodzi o holenderskich anarchistów z The Ex Skądinąd bardzo fajna kapela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geigo Re: Myślałem że to The Ex :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 23:08 > Myślałem, że chodzi o holenderskich anarchistów z The Ex Też tak pomyślałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Grupa Ex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 22:24 NIe znam The Ex... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Grupa Ex IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.08.06, 08:38 > NIe znam The Ex... Koniecznie musisz to nadrobic. pozdr., F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Grupa Ex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 11:53 Z tego co wiem to Ryszard Olesiński był anarchistą za czasów jak grał z Maanamem... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Grupa Ex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 12:07 Oni byli w maanamie i tam ich miejsce, a nie granie w banie. To przypomnia produkcję DE MONO albo kościkiewicza..... (( niestety. No i woklista to połączenie A.Radka i tego lodziarza co go kayah wyniosła na salony, hmm zapomniałem.... prosze o podpowiedź - chyba na K..... Kiljański chyba się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś