vulture 23.02.03, 02:13 Tomasz Szwed Grażyna Świtała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Polscy countrowcy - ranking 23.02.03, 02:17 Ich Troje.. wystapili w Mragowie na festwalu country jesli dobrze pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quarter Re: Polscy countrowcy - ranking IP: 212.127.11.* 25.02.03, 19:29 mallina napisała: > Ich Troje.. > > wystapili w Mragowie na festwalu country jesli dobrze pamietam Nie "Ich Troje", a sam Michał Wiśniewski,który zaśpiewał jedną piosenkę - "Love Me Tender" Elvisa Presleya. To tak gwoli ścisłości.... Pozdrawiam, Quarter Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Polscy countrowcy - ranking 23.02.03, 03:06 Michal "Lonestar"Luszczynski,chyba bylo takie cos, i jego Country Family...... Odpowiedz Link Zgłoś
yawokim Re: Polscy countrowcy - ranking 23.02.03, 13:49 fajny temat. kiedys jak nie moglem zasnac sluchalem 1pr radia, i tam, w srodku nocy puszczali dla kierowcow polska scene kantry, fajne teksty w stylu, czterdziestka na karku ale zaczynam na nowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Polscy countrowcy - ranking IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 23.02.03, 14:13 zespół Babsztyl... w pewnym okresie wszystkie kreskówki lub filmiki dla dzieci miały muzykę tego zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Re: Polscy countrowcy - ranking 24.02.03, 14:05 Witam , skoro temat z mojego kregu został podjęty czuję się wręcz w obowiazku wypowiedzieć Przede wszystkim 'The Medley" z Przemkiem Myszkowskim na czele .Profesjonalny zespół ,wspaniały zwłaszcza ze względu na teksty i na to jak potrafią posługiwać sie instrumentami. posłuchacie ich na stronce: www.themedley.prv.pl -"3 kilometry " polecam szczególnie. albo kawałka "fajny gość" tutaj: polcountry.medianet.pl/radio/index.shtml#nasze -pod 'nasze propozycje" w 'piosenki drogi 2002" Lonstar również jest w moim rankingu -pan Michał Łuszczyński gra i śpiewa po prostu świetnie www.akadera.bialystok.pl/country/ -a jesli macie ochote na dobrą netową audycję country ,zapraszam do odsłuchania nagrań(Winamp)lub pojawienia sie 'na żywo" w soboty o 13.10 Kolejną propozycją jest netowe radio Country FM polcountry.medianet.pl/tablica_ogloszen/index.html#posted_messages - "Country FM" (Real Player/WA) lub poprzez Winampa wciskając ctrl i L i wpisując adres 212.160.242.178:8000- -transmisje koncertów ,audycje na żywo i dużo róznorodnej muzyki polskiej i zagranicznej. Gra od 19.00-24.00 codziennie a w weekendy od 16 do 24.00. pozdrawiam Garthanka. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_z_podbeskidzia Re: Polscy countrowcy - ranking 24.02.03, 21:54 Brawo Garthanko. Dodałbym zespół, który trudno obecnie usłyszeć, chociaż myślę, że jeszcze nie złożyli broni a myslę o zespole T.Band. Zachęcam wszystkich, którzy jeszcze nie odwiedzili podanych stron do ich obejrzenia. AK. Odpowiedz Link Zgłoś
phueta Re: Polscy countrowcy - ranking 24.02.03, 14:26 Dla ułatwienia innym wypowiadającym sie podaję w miarę aktualny wykaz polskich wykonawców muzyki country w porządku alfabetycznym. Zainteresowanym podaję adres E-mail: phueta@hotmail.com lub zapraszam do klubu "Oczko" w Warszawie Grójecka 75 gdzie wymienione kapele/wykonawcy mają swoją "siedzibę". Ala Boncol Ałer k’antryj Anioł Magda Bączkowski Paweł Biało – Czarni Black Horse Colorado Conner Couch Country Five Country Music Country Road Drink Bar Electric Roosters Freeway Full Service Galicja Folk Grupa Furmana Hand Made Harvest Time Hello Honky Tonk Brothers Johnny Walker Kucharski Life Style Lonstar Band Mad Band Makiewicz Mikuszek Alan Mustang New Shade Parkway Party Tour Rawa Country Band Sfora Tadziora Sweet Water Syrbacy Szwed Tomek T. Band Texas Texway The Medley Vermond City Whiskey River Zayazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spooky Re: Polscy countrowcy - ranking IP: *.sggw.waw.pl 24.02.03, 17:16 Witam! Ja jeszcze w country nadal greenhornem jestem ale na tyle na ile znam to dla mnie pierwsze miejsce - Michał Lonstar. No i jeszcze oczywiście Honky Tonk Brothers i Tomek Szwed Pozdrawiam serdecznie - Magda_Spooky Odpowiedz Link Zgłoś
quarter Re: Polscy countrowcy - ranking 25.02.03, 19:35 Jak zawsze trudny wybór...Ale pierwsza piatka (bez kolejnosci) dla mnie jest taka: - Lonstar - Honky Tonk Brothers - Colorado Band - Tomasz Szwed - Coach Pozdrówka, Quarter Odpowiedz Link Zgłoś