Gość: wczesna jesień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:47 Mogę tego słuchać godzinami. Cała płyta "echosystem" jest genialna a i poprzednie kawałki niczego sobie... Cóż poprostu uwielbiam ten zespół na czele z fascynującą Kasią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan hey Re: Kasia Nosowska i Hey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:54 Zgadzam się, HEY jest cudowny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kasia Nosowska i Hey IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:21 są cudowni... Odpowiedz Link Zgłoś
arwene Re: Kasia Nosowska i Hey 31.08.06, 14:14 są najlepsi!! Kais powinna dostać jakąś nagrodę literacką!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floyka Re: Kasia Nosowska i Hey IP: 82.160.18.* 31.08.06, 17:43 B. lubię Hey, ale akurat Echosystem jest wg. mnie jednym z gorszych albumów.(Najmniej lubię Music Music) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczesna jesień Re: Kasia Nosowska i Hey IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 18:07 Fakt "ekosystem" jest chyba "najspokojniejszy" ze wszystkich albumów Hey'a. taki troche wykalkulowany ale jednak mi on sie najbardziej podoba... no cóz sa gusta i gusciki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczesna jesień UPS gafa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 18:09 "eCHosystem" oczywiście... tak to jest jak pisząc mysli sie o czymś innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebioda Re: Kasia Nosowska i Hey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 18:25 to ta plyta, gdzie spiewaja "kochaj mnie mimo wszystko"? co za zenada, wstyd mi za Polske jak to slysze. chyba, ze to jakas parodia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczesna jesień Re: Kasia Nosowska i Hey IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 18:41 No wiesz... w pewnym sensie rozumiem Twe rozdrażnienie... w końcu Hey to nie DODA... nikt nie może równać się z tą utalentowaną polską artystką z wyrafinowanym gustem i wogóle wieloma przymiotami hmmm... fizycznymi Szkoda, że o gustach się nie dyskutuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczesna jesień Re: Kasia Nosowska i Hey IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 18:42 komentarz mój oczywiście dotyczy wypowiedzi kogoś o nicu "lebioda" Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Kasia Nosowska i Hey 02.09.06, 12:35 Uwielbiam Heya. A najlepsza płyta, moim zdaniem, to Ho Odpowiedz Link Zgłoś