miecio4 27.02.03, 21:51 Głosami opozycji i PSL-u Sejm odrzucił projekt ustawy winietach. Za odrzuceniem ustawy głosowało 206 posłów, przeciw wnioskowi o odrzuceniu - 194. Dwóch posłów wstrzymało się od głosu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubasa Re: nie na temat 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 21:53 czyli jak? ebdzie zerwanie koalicji? Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: nie na temat 3 27.02.03, 21:54 tematu winiet nie śledzę zbyt uważnie, choć i mnie będzie on dotyczył, ale co tam słychać u min. finansów??? dzisiaj miał mówić o obniżeniu stawek podatkowych - chyba, że się przesłyszałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonske portky oj winiety winiety IP: 80.48.65.* 27.02.03, 22:36 ...to tak jakby płacić fiskusowi za każdorazowe odsłuchanie własnej płyty. straszne jest, że do ponad 190 posłów nie dotarło, że w polskich warunkach winiety to czysty idiotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: nie na temat 3 27.02.03, 22:23 No po prostu nie mogę się doczekać aż As się wkurzy za te wszystkie wątki nie na temat, he he... Mieciu, a Ty się dopisz w 'nie na temat 2' i napisz ile pączków zjadłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: nie na temat 3 IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 27.02.03, 22:30 madee1 napisała: > No po prostu nie mogę się doczekać aż As się wkurzy za te wszystkie wątki nie > na temat, he he... Ech, słucham The Cure "Bloodflowers" i jest już mi wszystko jedno Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: nie na temat 3 27.02.03, 22:33 Gość portalu: As napisał(a): > madee1 napisała: > > > No po prostu nie mogę się doczekać aż As się wkurzy za te wszystkie wątki > nie > > na temat, he he... > > > Ech, słucham The Cure "Bloodflowers" i jest już mi wszystko jedno Asie i tego się trzymaj))))). Forumowi fani THE CURE są z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: nie na temat 3 27.02.03, 22:35 teddy4 napisał: > Forumowi fani THE CURE są z Tobą! Ja znam tylko jednego fana. Rzekłbym fananadfanami. Odpowiedz Link Zgłoś
omega.79 Re: nie na temat 3 27.02.03, 22:51 Też nie na temat: www.darwinawards.com/misc/index.zeebarf.html Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: nie na temat 3 27.02.03, 23:36 Pewnie złamię zasady, bo chciałam powiedzieć coś na temat tematu: nie na temat. Lubię takie tematy! )) Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Rozłam w TWA... 01.03.03, 16:24 Obecny guru forum muzyka Janek0 zwrócił się do pierwszego guru Teddy'ego o odwołanie Eski i Vulture'a - podał recznik TWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Rozłam w TWA... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 16:28 Ręcznik TWA? To jest taka funkcja i ja o tym nie wiem? Aaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Rozłam w TWA... 01.03.03, 16:31 Recznik, recznik napisałem, co oczywiście było fatalną pomyłką. Chodziło mi o rzecznika...wnusiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnusia??? Re: Rozłam w TWA... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 16:32 To jesteś moim dziadkiem? Oooo, fajnie. Babciu, dziadek się znalazł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Rozłam w TWA... 01.03.03, 16:35 Oj, nie wiem czy się babcia ucieszy...w końcu to tyle lat... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Rozłam w TWA... 01.03.03, 16:35 Naprawde? Ale to jakis mlody ten dziadek, bo chyba go kiedys widzialam, jak piwo zamawial. Pomylka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnusia Re: Rozłam w TWA... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 16:39 Znaczy się oszust. Ech te chłopy... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Rozłam w TWA... 01.03.03, 16:40 Wnuska, nic tylko sie trzeba z babcia napic. Bez dziadka, bez wujka, bez stryjka, bez chrzestnego, bez kuzyna i ciotecznego szwagra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnusia Re: Rozłam w TWA... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 16:43 Ee, ja NIE PIJĘ. Już tydzień. No dobra, małe piwo, ale to przez faceta. Niech ich szlag )) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Rozłam w TWA... 01.03.03, 16:44 Oj, Nikka, Nikka, umieram ze smiechu, strasznie babcie rozbawilas, dzieciaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnusia Re: Rozłam w TWA... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 16:46 AGGGRRRRRHHHHHHHHWRRRRRRRRRRRR! Nie piję alkoholu!!!!!!! Jedno piwo, z tym że kupione i wypite do połowy przez babci kolegę Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Rozłam w TWA... 01.03.03, 16:48 Jakiego kolege??????? Ja nie mam zadnych kolegow!!!!! Jak kolega to znaczy sie chlop, a jak chlop, to niech go szlag.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnusia Re: Rozłam w TWA... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 16:51 No co Babcia! Masz kolegów, widziałam ( no przynajmniej przez te 10 minut trzeźwości, a poza tym kto mi stopy skopał w Babci łóżku?hę?)Taki kolega tam, niech go szlag ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Rozłam w TWA... 01.03.03, 16:54 Dziecko, Ty bredzisz? Jakie lozko? Spalas w MOIM lozku, z jakims kolega? W twoim wieku. No, musimy sie spotkac, bo widze, ze jakies zapoznienia wychowawcze czas nadrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnusia Re: Rozłam w TWA... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 16:48 Ale dla Babci mogę zrobić wyjątek i piwka się napić. Tylko musi być jakaś coldowa muzyka, bo miętka się robię i już traszu nie słucham codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Rozłam w TWA... 01.03.03, 16:41 Pomyłka? Moja żona miała na drugie pomyłka... Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Rozłam w TWA... 01.03.03, 16:43 Nie wiem, wszystko mi sie już popie......! Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Vulture! Słyszałeś ?!!! 01.03.03, 16:43 homohedonistus napisał: > Obecny guru forum muzyka Janek0 zwrócił się do pierwszego guru Teddy'ego o > odwołanie Eski i Vulture'a - podał recznik TWA. > Homohedonistusie, ja wiem, że Ty jesteś w opozycji, ale dlaczego w stosunku do mnie ?! Com Ci uczyniła, że rozpowszechniasz takie bajdy ?! Usunąć? Mnie? To się jeszcze nikomu nie udało. )) Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus mała poprawka... 01.03.03, 16:50 Proszę o wybaczenie. Sprawdziłem jeszcze raz, niestety tym razem chodziło o rząd RP. Nie wiem jak mogło dojść do tej(kolejnej już) fatalnej pomyłki. Jeszcze raz przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: mała poprawka... 02.03.03, 12:15 homohedonistus napisał: Ha! A nie mówiłam, że to absurdalna informacja! I bardzo nie na temat! )) Miły Homohedonistusie bądź łaskaw mi wyjaśnić, jaką miałeś intencję, pisząc: > niestety tym razem chodziło o rząd RP ze szczególnym uwzględnieniem słowa: NIESTETY ! To świadomość "pomyłki" czy westchnienie zawiedzionego, że się nie spełniło ?! )) Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: mała poprawka... 03.03.03, 02:38 Moje intencje były czyste...jak zwykle. Tylko zostałem opacznie zrozumiany...też jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: mała poprawka... 03.03.03, 20:17 homohedonistus napisał: > Moje intencje były czyste... Przekonaj mnie ! )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Rozłam w TWA... 02.03.03, 13:05 homohedonistus napisał: > Obecny guru forum muzyka Janek0 zwrócił się do pierwszego guru Teddy'ego o > odwołanie Eski i Vulture'a - podał recznik TWA. > Z ostatniej chwili: obecny guru Forum Muzyka zaprzecza, jakoby kłamliwe pogłoski, rozpowszechniane przez niektóre brukowce, miały znaleźć swe odzwierciedlenie w rzeczywistości. "Eska i Vulture są dla mnie jak brat i siostra" - powiedział Janek0 i obiecał, iż wyciągnie wkrótce konsekwencje za rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji. Karą za taki czyn jest zamknięcie na cały dzień w pomieszczeniu z zestawem głośników, z których sączy się album "Testify" Phila Collinsa. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Rozłam w TWA... 02.03.03, 16:23 Kara musi być ! Od siebie dorzucę wieczór przy świecach z K.Cugowskim ! Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Rozłam w TWA... 03.03.03, 02:40 Wolałbym bez świec, jeżeli można. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Rozłam w TWA... 03.03.03, 20:16 homohedonistus napisał: > Wolałbym bez świec Jeśli bez świec, to pan Krzysztof przyprowadzi synów. Młode gwiazdy rozświetlą mrok. Co wybierasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Rozłam w TWA... 03.03.03, 21:10 n_eska71 napisała: > Jeśli bez świec, to pan Krzysztof przyprowadzi synów. > Młode gwiazdy rozświetlą mrok. > Co wybierasz ? To się nazywa przyprzeć kogoś do muru... no, ładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Rozłam w TWA... 03.03.03, 23:23 A Ty Vulture też uważaj na to, co piszesz i w jakiej kolejności. Co ma znaczyć: > " Eska i Vulture są dla mnie jak brat i siostra..." To niby czyim ja BRATEM jestem ? Hę ?! Muszę zapytać Guru, czy tak się wyraził czy to Twoja sprawka ! Odpowiedz Link Zgłoś