Dodaj do ulubionych

Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 21:32
Witam wszystkich zwoleników zespołu Ich Troje, ludzie oni są po prostu the
best
Obserwuj wątek
    • loveletter Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.03, 22:57
      Gość portalu: student napisał(a):

> Witam wszystkich zwoleników zespołu Ich Troje, ludzie oni są po prostu the
      > best

Sie wie!!
      • laurka1 Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.03, 22:59
        loveletter napisał:
        > Sie wie!!

Loveletter - wydało się że jesteś No.1 Fan Of Mister Red Head And His Pathetic Companions tongue_out
        • loveletter Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.03, 23:03
          laurka1 napisała:

> loveletter napisał:
          > > Sie wie!!
          >
          > Loveletter - wydało się że jesteś No.1 Fan Of Mister Red Head And His Pathetic
          > Companions tongue_out

Sie wie!!
          • Gość: jezyk7 Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.116.* 03.03.03, 23:05
            Wiadomo...nie mam nic naprzeciw...smile
            • vulture Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.03, 23:10
              Yo, Michał rulez, joł, joł.
              • loveletter Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.03, 23:13
                vulture napisał:

> Yo, Michał rulez, joł, joł.

A jednak ten vulture to czasem coś z sensem zagaii!!
                • laurka1 Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.03, 23:20
                  siure ze red head rulez - a teraz jadę do Rygi (bynajmniej nie aby jako fan)
                  • aric Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.03.03, 10:09
                    Są zajebiści. Wczoraj widziałem fragment jakiego programu na TVN i musze
                    stwierdzić, że Michał W. to ostoja wspólczesnej inteligancji. Tak trzymaj,
                    powodzenia na konkursie Eurowizji, dajcie czadu!!!
                    • Gość: xamel Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dop.krakow.pl 04.03.03, 10:30
                      a tak serio to sobie jaja robicie ???
                      • aric Jak to jaja?? 04.03.03, 10:41
                        Michał jest z miasta w którym się urodziłem i żyje, i lokalny patriotyzm
                        nakazuje mi złego słowa o nim nie powiedzieć, więc nie mówię, a mówię dobre,
                        więc powtórze, Ich 3 są zajebisci... Urzywając oczywiscie słownictwa w/w.
                        • ksywa Re: Jak to jaja?? 04.03.03, 10:53
                          Słownictwo rozumiem, że made by MW, a ortografii to czyjej "urzywasz"? To samo
                          źródło? Nie odpowiadaj, tak tylko pytamwink)
                          • aric Odpowiem, lubie odpowiadać 04.03.03, 11:03
                            Ortografia moja własna, niechlujstwo i pochopność. Jakoś mam tak, że jak piszę
                            to nie zwracam uwagi jak piszę, a później mi się nie chce sprawdzać.
                            A Ich 3 to i tak zajebisty zespół.
                            • ksywa Re: Odpowiem, lubie odpowiadać 04.03.03, 11:16
                              aric napisał:

> A Ich 3 to i tak zajebisty zespół.

Proszę, proszę: prorok jaki czy co?wink))) Nawiasem mówiąc: a pan Stomma w
                              Polityce tak usilnie prosił, coby nie używać słowa "zajebiście"crying I co
                              młodzieży? pozdr,
                              ksywa
                              • aric Re: Odpowiem, lubie odpowiadać 04.03.03, 12:26
                                No dobra, juz nie będę, ogólnie to wolę inne slowa, ale tak lubię ich 3, że nie
                                mogłem sie powstrzymać od używania ulubionego zweotu Michała W.
                                A co do młodzieży to miło było, że jeszcze czasem ktos mnie tak okresli.smile))
                                Dziekuje.
                                • Gość: xamel Re: Odpowiem, lubie odpowiadać IP: *.dop.krakow.pl 04.03.03, 13:35
                                  ale tak serio to sobie robisz jaja ???
                                  bo jak nie to Ci umyje jeze !!!!
                                  • aric Dobra, przyznam się 04.03.03, 14:16
                                    Taki gość stał nade mna z pałą i kazał mi wypisywać głupoty. Ale przynajmniej
                                    postanowiłem, że juz dam spokój Michasiowi. Życzę mu szczęścia, bo smutne było
                                    jego życie, i należy mu spółczuc. Chociaż zawsze bede miał jedna prośbe do
                                    Niego. Niech zarobi sobie tyle pieniążków, że wyjedzie sobie na Bora Bora,
                                    założy knajpke, żyje sobie z procentów i niech już więcej nie nagrywa....
                                    • karczma2003 Re: Dobra, przyznam się 04.03.03, 18:27
                                      Ich 3 beda do tej pory az ktos bedzie chcial ich sluchac, a taki ktos niestety
                                      sie zawsze znajdzie...
                                    • sellma Re: Dobra, przyznam się 04.03.03, 19:35
                                      A ja nic nie wiem, co to Ich 3. Chociaz majaczy mi jakas melodia i
                                      tytul "Nastroje". To ich?
    • n_eska71 Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.03.03, 19:39
      Taaa... czy to już nie czas na Ich Troje symfonicznie ? wink
      • Gość: Lekito Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pustki.gdynia.pl 04.03.03, 19:54
        MICHAŁŁŁŁŁŁŁŁL!!!! AUUUU!!!!!

jaki ten zespol jest boski!!!!! polsat tvn tvp1 tvp2 tvp3 razem wziete. w
        ogole cycuś!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka