Dodaj do ulubionych

Poszukuje Płytki Yes

IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 13.03.03, 21:36
Konkretnie interesuje mnie "Fragile" moze mozna gdzies sciagnac ?
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: Poszukuje Płytki Yes IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 13.03.03, 21:43
      no, w sklepie mozesz spróbować...
      • vulture Re: Poszukuje Płytki Yes 14.03.03, 05:58
        Za całe 29.99... ja ściągnąłem w Media Markt.
        • Gość: L@rs Re: Poszukuje Płytki Yes IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 14.03.03, 06:43
          Tak??? no to niezle musze sie przejechac...narazie widzialem plytki tylko po
          40-50 zl a gdzie mieszkasz? bo nie wiem czy w Krakowie bedzie ta plytka tongue_out
        • Gość: L@rs Re: Poszukuje Płytki Yes IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 14.03.03, 06:45
          Poza tym to powiedz mi cos..bo slyszalem ze jest to plyta przelomowa w ich
          twórczości...sluchalem innych i roznia sie miedzy sobą, jednak każda z nich ma
          w sobie cos wyjątkowego, pięknego, sprawiającego ze kiedy ich slucham to nie
          moge sie skupic na niczym innym smile
          • t.o.m.e.k Re: Poszukuje Płytki Yes 14.03.03, 09:16
            > Poza tym to powiedz mi cos..bo slyszalem ze jest to plyta przelomowa w ich
            > twórczości...sluchalem innych i roznia sie miedzy sobą, jednak każda z nich
            ma
            > w sobie cos wyjątkowego, pięknego, sprawiającego ze kiedy ich slucham to nie
            > moge sie skupic na niczym innym smile

Fakt, jest to płyta przełomowa, doskonała pod każdym względem, ważna, bo zespół
            po raz pierwszy tak naprawdę zaistniał na międzynarodową skalę, bo na tej
            płycie znalazł się ich pierwszy światowy przebój "Roundabout" (fakt i na
            szczęście - jeden z niewielu, ale na początku kariery przebój zawsze się
            przydaje), no i jest to pierwsza płyta nagrana z Rickiem Wakemanem w składzie.
            Myślę, że jeśli Twój stosunek do Yes jest tak bardzo emocjonalny to powinieneś
            zaopatrzyć się w nową, zremasterowaną wersję "Fragile", która ukazała się
            całkiem niedawno, w eleganckim, kartonowym pudełeczku. Do nabycia w Media
            Markcie za 44 zł, więc niedrogo, w Rockserwisie u Kosińskiego ponoć jeszcze
            taniej - a nie ściągać TAKĄ muzykę z internetu. Daj chłopakom jeszcze trochę
            zarobić, skoro jesteś ich fanem wink
            Aha - i nie zapomnij zajrzeć na stronę yesomaniaków - www.yes.iq.pl.

pozdr.
            • vulture Re: Poszukuje Płytki Yes 14.03.03, 15:17
              Podpisuję się pod tym, co napisał przedmówca, wszystkimi czterema kończynami, a
              poza tym jeśli nie chcesz od razu się zaopatrywać w wersję deluxe "Fragile" to
              polecam w/w wersję za 29.99 (była do nabycia w Warszawie) - Atlantic wydał w
              takiej właśnie cenie wszystkie płyty Yes od początku kariery do "Big Generator"
              (płyty podwójne są droższe). Acz tej ostatniej pozycji akurat nie polecam...
              • cze67 Re: Poszukuje P?ytki Yes 14.03.03, 15:23
                vulture napisa?:

> polecam w/w wersje˛ za 29.99 (by?a do nabycia w Warszawie) - Atlantic wyda? w
                > takiej w?as´nie cenie wszystkie p?yty Yes od pocza˛tku kariery do "Big
                Generator"

Ale w tej Wa-wie macie dobrze! U nas, w MediaMarkecie sa po 32,90 zl.
                • vulture Re: Poszukuje P?ytki Yes 14.03.03, 15:28
                  Ale "Big Generator" kosztuje co najmniej 29.98 zł za dużo.
                  • cze67 Re: Poszukuje P?ytki Yes 14.03.03, 15:29
                    vulture napisa?:

> Ale "Big Generator" kosztuje co najmniej 29.98 z? za duz˙o.

Sie zgadzam!
                    • Gość: L@rs Re: Poszukuje P?ytki Yes IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 14.03.03, 19:50
                      Wlasnie brat byl w Media Markt (Kraków) i byla plytka po 44 zl...tylko nie
                      wiem która...ech 44 zlote to jednak jest troche kasy...
                    • Gość: L@rs Re: Poszukuje P?ytki Yes IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 14.03.03, 20:00
                      Tak szukam w necie i szukam i Fragile z Atlantica nie kosztuje nigdzie mniej
                      niz 44 zlote... poslijcie mi te plyte ja zaplace przelewem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka