vulture 14.03.03, 15:24 muzyka.onet.pl/mr,671600,wiadomosci.html Nie powiem, żebym zachował całkowitą powagę, czytając to... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nikka Re: Phil Collins: Starość nie radość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 15:27 Oj, Vul... Twoja jedyna koleżanka Odpowiedz Link Zgłoś
vulture yo yo another day yo in paradise yo 14.03.03, 15:40 Dobrze, Nikka, że tu jesteś, bo przecież nikogo poza Tobą [i PC] nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: yo yo another day yo in paradise yo 14.03.03, 15:44 Oj, Vul(ti), Twoja jedyna druga kolezanka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka <jeb> umpa umpa you can't hurry love umpa umpa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 15:44 Kochany Vul! Gdyby nie to forum i Ty to bym nie istniała... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture <jeb> umc umc i can't stop loving you umc umc umc 14.03.03, 15:47 Kurczę, wzruszyłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: <jeb><jeb><jeb>it's against all ods <jeb> IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 15:49 Chlip chlip, buuuuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture <pierdut>take<pierdut>me<pierdut>home<pierdut> 14.03.03, 15:53 Masz chusteczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: wirusy czy bakterie? 14.03.03, 19:10 Gość portalu: nikka napisał(a): > Chlip chlip, buuuuuuu... No i masz babo placek, następna Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Phil Collins: Starość nie radość 14.03.03, 15:41 Brzmi ta informacja jak scenariusz do komedii muzycznej. A serio to juz przestalem bezgranicznie wierzyc info. ze "swiata muzycznego", np. info. o smierci J.Lo, lub artykuly red. Leszcza. Niedajmy sie na to zlapac. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Phil Collins: Starość nie radość 14.03.03, 16:13 vulture napisał: > <a href="http://muzyka.onet.pl/mr,671600,wiadomosci.html"target="_blank">muzyka > .onet.pl/mr,671600,wiadomosci.html</a> > Nie powiem, żebym zachował całkowitą powagę, czytając to... Vulture to świetna wiadomość....Phil znów bedzie na Phali..... pozdr...i życzę spokojnego upicia sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Phil Collins: Starość nie radość 14.03.03, 17:23 Szkoda, ze nie kazdy muzyk wie, kiedy ze sceny zejsc... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Phil Collins: Starość nie radość 14.03.03, 18:26 Co to się z tymi facetami na stare (tylko?) lata dzieje... Radzę uważać. Niektórzy, znacznie młodsi przedstawiciele tego gatunku na forum, już zdradzają niepokojące symptomy nadmiernego identyfikowania się z kulturą hiphopową. Vulture, ziomalu! Yo! Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: widmo hh krąży... 14.03.03, 19:07 n_eska71 napisała: > Radzę uważać. Niektórzy, znacznie młodsi przedstawiciele tego gatunku na > forum, już zdradzają niepokojące symptomy nadmiernego identyfikowania się > z kulturą hiphopową. nesko, i TY czytujesz takie bezeceństwa??? Ja bym nie mogła) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture zemsta fila 15.03.03, 12:31 Popsuł mi się komputer (teraz nie kopałem!) i pewnie dopiero w przyszłym tygodniu naprawię... ja wiem, czyja to sprawka... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: zemsta fila 15.03.03, 12:35 vulture napisał: > Popsuł mi się komputer (teraz nie kopałem!) i pewnie dopiero w przyszłym > tygodniu naprawię... ja wiem, czyja to sprawka... A jednak... ( Ziomalu, szczere wyrazy współczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: zemsta fila 15.03.03, 13:02 vulture napisał: > Popsuł mi się komputer (teraz nie kopałem!) i pewnie dopiero w przyszłym > tygodniu naprawię... ja wiem, czyja to sprawka... "Strzeż się Idów marcowych" Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: zemsta fila 15.03.03, 15:18 vulture napisał: > Popsuł mi się komputer i pewnie dopiero w przyszłym > tygodniu naprawię... Vulture, już mi się nudzi. Z kim ja teraz będę się przekomarzać ? Idę poszukać sobie jakiejś ofiary zastępczej. A Ty zapuść "Testify", wyśpiewaj z uczuciem dedykację dla Phila "Can't stop loving you", to może Ci daruje. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: zemsta fila 15.03.03, 19:53 n_eska71 napisała: > Vulture, już mi się nudzi. Ale marudne te baby. >Z kim ja teraz będę się przekomarzać ? Proponuję Szambera, ma więcej uroku osobistego. > A Ty zapuść "Testify", wyśpiewaj z uczuciem dedykację dla Phila "Can't stop > loving you", to może Ci daruje. Nie mam "Testify"!!!!!!! BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! P.S. A teraz idę pić; co mi zostało... w tej kafejce nie mają piwa... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: zemsta fila 15.03.03, 20:50 vulture napisał: > Ale marudne te baby. Ale jakoś dziwnie Cię do nich ciągnie ! Jak na osobę z popsutym kompem często tu zaglądasz ! ))) > >Z kim się przekomarzać ? > Proponuję Szambera, ma więcej uroku osobistego. Jego urok mnie onieśmiela. Nie potrafię tego zwalczyć. > Nie mam "Testify"!!!!!!! BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! No przecież Ci pożyczę ! Już nie płacz. Faceci-duże dzieci ! > P.S. A teraz idę pić; co mi zostało... Nie pić, tylko śpiewy dla Phila ćwiczyć ! Spróbuj "You are in my heart", z innej płyty, ale powinno się nadać. I naprawiaj, naprawiaj... )) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: widmo hh krąży... 15.03.03, 15:22 astir napisała: > nesko, i TY czytujesz takie bezeceństwa??? > Ja bym nie mogła) Już Ty Astir lepiej nic nie mów na ten tamat! Przeczytałam, zamieszczony przez Ciebie na sąsiednim wątku, raperski tekst. Ciągle jestem w szoku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: nesko, litości;) 15.03.03, 21:28 n_eska71 napisała: > Już Ty Astir lepiej nic nie mów na ten tamat! > Przeczytałam, zamieszczony przez Ciebie na sąsiednim wątku, raperski tekst. > Ciągle jestem w szoku !!! A przede mną leży taka pięękna książka: 'Słownik wyrazów brzydkich - obelżywe słowa, wulgarne wyrażenia, przekleństwa - polskie, angielskie, niemieckie, francuskie, włoskie, hiszpańskie, rosyjskie, słowackie". Tyyyyle możliwości jeszcze niewykorzystanych....chlip...) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Ostrożnie z hh... 16.03.03, 13:26 Ty mi tu nie zamydlaj oczu literaturą fachową. Ja wszystko rozumiem: osadzenie w konwencji, wiarygodne oddanie realiów językowych, ale bez przesady ! PS. To kto wydał ten słownik i gdzie go można kupić ? Wybieram się na zakupy. )) Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: ciii... 16.03.03, 22:17 n_eska71 napisała: > Ja wszystko rozumiem: osadzenie w konwencji, wiarygodne oddanie realiów > językowych, ha!! > ale bez przesady ! a jednak mi żal...tyle możliwości..międzynarodowych) > > PS. To kto wydał ten słownik i gdzie go można kupić ? > Wybieram się na zakupy. )) Nie mogę! Rozejrzyj się dookoła... (ale tak po cichu - to dzieło otrzymało new york golden pig)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_eska71 Re: ciii...choooo....szaaa... IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 21:48 astir napisała: > a jednak mi żal...tyle możliwości..międzynarodowych Ale czy to jest zgodne ze standardami Unii Europejskiej ?!!! Bo tak się martwię... > (ale tak po cichu - to dzieło otrzymało new york golden pig ) ( moja ciekawość została zaspokojona) )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: ciii...choooo....szaaa... 17.03.03, 22:31 Gość portalu: n_eska71 napisał(a): > Ale czy to jest zgodne ze standardami Unii Europejskiej ?!!! > Bo tak się martwię... ..się nie martw. Polski hh jak polskie oscypki. Niech się unia do naszych dostosuje! (wow, zapomniałam...ciiii....) Odpowiedz Link Zgłoś