around_the_sun 11.10.06, 22:45 brawo nasi! Oj było co oglądać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymbarski Re: taki piękny mecz bez echa? 11.10.06, 22:53 Zeby się wyrównało w cudach, to teraz u siebie musimy dostać w tyłek od Kazachstanu. Nasuwają się pytania: - czy nie można tak grać zawsze? - jaki będzie nowy klub Ebiego i za ile go sprzedadzą? - Żurawski się obudził? - Czy Bronowicki to ten sam Bronowicki co w Legii gra? Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Kosmici! Oddajcie nam naszych piłkarzy... 11.10.06, 23:00 ... albo lepiej nie ) Szok. Komentarzy brak pewnie dlatego, że wszystkich innych też sparaliżowało. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: taki piękny mecz bez echa? 11.10.06, 23:37 ja widzialam tylko tzw sytuacje bramkowe nie wiem jakim cudem jedna z tych sytuacji na bramke sie nie zamienila.. a mam nadzieje, ze panu Jackowi Bakowi dobrze sie gralo na Stadionie Slaskim tym razem i juz nie bedzie twierdzil, iz nadaje sie ow stadion jedynie na koncerty Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: taki piękny mecz bez echa? 12.10.06, 02:37 nie ma się co podniecać, że oto nareszcie mamy w końcu drużynę taką, że nie wiem, ale szczerze mówiąc to wolę już oglądać wygraną po takiej grze jak dzisiaj (wczoraj) z drużyną taką jak Portugalia niż awans do mistrzostw świata, który się kończy takimi bęckami jak w Korei czy Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
roar Re: taki piękny mecz bez echa? 12.10.06, 14:46 Daj spokój, wszyscy są w ciężkim szoku. Jakby nasi wygrali WALECZNOŚCIĄ, DZIELNIE SIĘ BRONILI przez 80 minut meczu i strzelili szczęsliwego gola po jakiejś indywidualnej akcji, toby było święto narodowe. Ale oni po prostu zdominowali rywala. Powiedzmy sobie jasno - to nie są NASI piłkarze. Jak Polacy mają się identyfikować ze znakomicie grającą taktycznie, solidnie przygotowaną do meczu reprezentacją? Przecież to jest wbrew wszystkiemu, czego nas uczono o polskiej piłce przez ostatnie 20 lat. PS: Nie mogę powstrzymać wrażenia, że nasi wygrali w tym meczu m.in. sporym piłkarskim chamstwem. Wyfaulowanie Ronaldo, prowokowanie Simao, gra na czas symulowaniem fauli (tylko na własnej połowie w niegroźnych sytuacjach, gdzie sędzia gwiżdże niemal bez patrzenia), końcówka w wykonaniu Kowalewskiego... No, ale tak się teraz gra, co dobitnie pokazał ostatni mundial. Z drużyną Portugalii na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: echo? 15.10.06, 09:46 Co prawda meczu nie widziałam (może dlatego nasi wygrali ;D), ale od kiedy się dowiedziałam, że skopaliśmy tyłki Portugalii, to do dziś nie mogę wyjść ze zdumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Kwiecie (out of topic) 16.10.06, 11:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43697&w=50407186 ps. jest jak w niebu, jest kebabu! Odpowiedz Link Zgłoś