Dodaj do ulubionych

Królikarnia

12.10.06, 18:07
Kochani wytlumaczcie mi to info. Koncert o godz. 23 w Krolikarni?
Noca, pod golym niebem i za darmo? Jesli tak, to byloby cudnie i w tej
sytuacji zarzadzam zlot smile
Czy ktos moze umiescic info ze strony Adamiaka, bo moj komp nie otwiera
flasha?

Królikarnia (ul. Puławska 113a)
28.10 g. 23 - JVC 2006 - Trio X (Joe McPhee - reeds, Dominic Duval -
double bass, Jay Rosen - drums); Matthew Shipp - piano
Obserwuj wątek
    • lan.kwai.fong Re: Królikarnia - program JVC jazz 12.10.06, 19:18
      24 października, godz. 19:00, Torwar
      AGNIESZKA SKRZYPEK
      BRANFORD MARSALIS QUARTET
      sektor C,D,W,Y - 60 zł.
      reszta trybun - 100 zł.
      płyta - 150 zł.

28 października, godz. 19:00, Sala Kongresowa
      CASSANDRA WILSON
      przystawki, itd - 60 zł
      amfiteatr - 90 zł.
      parter rz. 11 do 24 - 130 zł.
      parter rz.1 do 10 - 160 zł.

28 października, godz.22:30, Królikarnia
      JOHN MCFEE TRIO X
      MATTHEW SHIPP SOLO
      90 zł.

29 października, godz. 19:00, Sala Kongresowa
      PIOTR ŻACZEK
      RICHARD BONA
      MESHELL NDEGEOCELLO
      przystawki, itd - 60 zł
      amfiteatr - 90 zł.
      parter rz.11 do 24 - 120 zł.
      parter rz.1 do 10 - 150 zł.

BILETY DO NABYCIA:
      KASA JAZZARIUM, PL. DEFILAD 1 (PKiN), POK. 715, godz. 12-20,
      WWW.SHORTCUT.PL WWW.TICKETPRO.PL
      WWW.EVENTIM.PL

INFORMACJA TELEFONICZNA (022)890 90 90 oraz (022)620 50 72

Bilety na koncert można już nabyć przelewem na konto (numer konta poniżej), ale
      do rezerwacji konieczne jest przesłanie dowodu wpłaty, faxem na numer (22)
      620-73-76 i telefoniczne potwierdzenie (22) 620 50 72 (zdarza się, że faksy są
      nieczytelne).

W sprawie biletów (pytania i wątpliwości) prosimy o kontakt: biletyjazz@wp.pl

Numer konta: BANK MILLENNIUM S.A.
      KONTO: 77116022020000000060842377
      Adamiakjazz Sp. z o.o.
      00-901 Warszawa, pl.Defilad 1

W tej opcji bilety do odbioru w Pałacu Kultury i Nauki, pokój 715 (VII piętro).
      Przed odbiorem prosimy telefonicznie potwierdzić swoje przybycie: tel.: (22) 890
      90 90, 620 50 72

For bank wires from outside Poland please use the information below:

BANK MILLENNIUM S.A., Bank Account #: 81116022020000000036428763, SWIFT: BIGBPLPW

but for full ticket reservation we need to have confirmation of payment sent by
      fax (48 22 620 73 76)
      • jazzfoxy Re: Królikarnia - program JVC jazz 12.10.06, 22:10
        Dzieki wielkie LKF. Jednak koncert w Krolikarni platny.
        • pharoah Re: Królikarnia - program JVC jazz 12.10.06, 22:39
          9 dych...ze zlotu pewnie nici...mnie nie bedzie...z cala pewnoscia...sad ale
          koncert zapowiada sie ciekawie...
          • jasiek_natolin Re: Królikarnia - program JVC jazz 13.10.06, 07:12
            To nie będzie koncert plenerowy...
            Żałuję,że Shipp nie zagra razem z triem, grali już przecież razem...
            Nooo,chyba że Matthew spontanicznie wskoczy na scenę w czasie koncertu kolegów,
            w końcu do jasnej cholery TO JEST JAZZ.
            • jazzfoxy Re: Królikarnia - program JVC jazz 13.10.06, 08:44
              Chyba za zimno na plenerowy. Zaluje tylko, ze juz jesien i ze zlotu pewnie nic
              nie wyjdzie sad
              Koncerty ciekawe, tylko te ceny biletow!
              • koss.ania Re: Królikarnia - program JVC jazz 13.10.06, 20:02
                jazzfoxy napisała:

> Chyba za zimno na plenerowy. Zaluje tylko, ze juz jesien i ze zlotu pewnie
                nic
                > nie wyjdzie sad
                > Koncerty ciekawe, tylko te ceny biletow!
                Zimno to raz, a dwa, troche za drogo, a nawet bardzo za drogo, jak na moja
                kieszen, wiec czy to naprawde oznacza ze w tym roku ze zjazdu wariatow
                forumowych zupelne nici??buuu
                • jazzfoxy Re: Królikarnia - program JVC jazz 14.10.06, 10:18
                  Anka nie buuu, tylko sie umawiamy, poki snieg nas nie zasypal smile
                  Szkoda, ze juz troche zimno i nie mozna usiasc na trawie z butelka wina.
                  Pozostaja kluby. Jakies propozycje?
                  • jazzbaky1 Re: Królikarnia - program JVC jazz 14.10.06, 10:21
                    Foxy, śnieg z winkiem mniamniuśny!
                  • pjetrek29 Re: Królikarnia - program JVC jazz 14.10.06, 11:59
                    jazzfoxy napisała:
                    > ...Jakies propozycje?

może w okolicach koncertu abullaha ibrahima? skoro faraon przyjeżdża i może
                    jeszcze ktoś spoza warszawy się skusi. ja się na koncert nie wybieram, ale po
                    koncercie moglibyśmy się gdzieś umówić, to ci co byli opowiedzą tym co nie
                    byli smile
                    • jazzfoxy Re: Królikarnia - program JVC jazz 14.10.06, 17:06
                      pjetrek29 napisał:

> jazzfoxy napisała:
                      > > ...Jakies propozycje?
                      >
                      > może w okolicach koncertu abullaha ibrahima? skoro faraon przyjeżdża i może
                      > jeszcze ktoś spoza warszawy się skusi. ja się na koncert nie wybieram, ale po
                      > koncercie moglibyśmy się gdzieś umówić, to ci co byli opowiedzą tym co nie
                      > byli smile

Pjetrek pomysl dobry, tylko to sroda. Moze lepiej w sobote?
                      Chyba, ze Libl dojedzie w srode, co pewnie nie jest proste.
                      I jeszcze powrot ... Sama nie wiem.
                • pjetrek29 Re: Królikarnia - program JVC jazz 14.10.06, 11:56
                  koss.ania napisała:
                  > ...wiec czy to naprawde oznacza ze w tym roku ze zjazdu ... nici??

a propos zjazdu, przypomniał mi się dowcip rysunkowy śp. szymona kobylińskiego
                  odrzucony przez cenzurę ze 30 lat temu. słynny ludzik kobylińskiego wygłaszał w
                  nim kwestię: "miał być zjazd a jest slalom" smile
                  • libl Zjazd, nie slalom :) 14.10.06, 15:46
                    Niech ten zlot w końcu nadejdzie smile Tylko nie taki na kilka osób; niech całe
                    forum się spręży i silną grupą spotkajmy się. Myślę, że warszawiacy jakoś
                    dostosują się do tych spoza. A ja spróbuje dostosować się do reszty smile I nie
                    musi być przy okazji koncertu. Oczywiście najlepsza byłaby sobota. Do dzieła
                    forumowicze! Czekam na propozycje smile
                    • jan.kran Re: Zjazd, nie slalom :) 14.10.06, 16:24
                      Ja Was pogodzę. Kiedyś przyjadę do Warszawy , nie lubię tego miasta ale mam tam
                      parę osób które chciałabym spotkać.
                      I wtedy usiądę sobie gdzieś na Rynku albo w innym punkcie strategicznym z
                      transparentem KRAN i będę czekała na kolegów forumowiczów.
                      Wcale nie żartujęsmile))
                      Będzie to w roku przyszłym ale data nieustalona całkowiciewink))
                      Kran
                    • jazzfoxy Re: Zjazd, nie slalom :) 14.10.06, 17:07
                      libl napisał:

> Niech ten zlot w końcu nadejdzie smile Tylko nie taki na kilka osób; niech całe
                      > forum się spręży i silną grupą spotkajmy się. Myślę, że warszawiacy jakoś
                      > dostosują się do tych spoza. A ja spróbuje dostosować się do reszty smile I nie
                      > musi być przy okazji koncertu. Oczywiście najlepsza byłaby sobota. Do dzieła
                      > forumowicze! Czekam na propozycje smile
                      >
                      Ja sie dostosuje. To kiedy?
                      Mozze jeszcze pozostali niech sie wypowiedza.
                      • pjetrek29 Re: Zjazd, nie slalom :) 14.10.06, 18:12
                        jazzfoxy napisała:
                        > Ja sie dostosuje. To kiedy?
                        >
                        ja też mogę się dostosować. spotkanie na rynku pod transparentem KRAN NA
                        PREZYDENTA - obowiązkowesmile ale może jeszcze w tym roku? proponuję cafe
                        kulturalna, bo to miły klub i bardzo blisko dworca centralnego. 21 X gra grupa
                        timeless, wstęp wolny, sądząc ze składu jakiś jazz się będzie sączyć. a 11 XI -
                        muzykoterapia za jedyne 2 dychy. ale oczywiście nie musi być przy okazji
                        koncertu. jeśli o mnie chodzi, to sobotnie wieczory generalnie mam wolne.
                        pozdrowienia, p.
                        • jan.kran Re: Zjazd, nie slalom :) 14.10.06, 19:03
                          Pjetrku Drogismile))
                          Ja w tym roku planuję tydzień w Breslau i już jestem cała zdenerrrwoawanasmile
                          Ale jak przetrę szlaki to Warszawa , Paryż Krym ... co się napatoczy.
                          Nie cierpię samolotów ale z tego końca świata gdzie mieszkam inaczej się nie dasad
                          • maff1 Re: Zjazd, nie slalom :) 14.10.06, 19:57
                            w temacie pt. koncert w Królikarni.
                            Królikarnia posiada w srodku olbrzymia sale balową - która pomiesci spokojnie
                            300 -500 osób!(przynajmniej na stojaco)
                            Byłem taqm kiedys na imprezie dużego koncernu. Zaproszonych osób było 500 -
                            700 i jak sie wszyscy porozłazili po Królikarni to był kompletny luz. A w sali
                            balowej przygrywał (naturalnie) zespół jazzowy. Samochody parkowalismy na
                            terenie królikarni, na trawnikach wzdłuż okrągłej alejki porwadzacej od mostku
                            pod schody budynku.
                        • jazzfoxy Re: Zjazd, nie slalom :) 14.10.06, 20:41
                          Pjetrek pisze sie na Muzykoterapie smile
                          • patjopek Re: Zjazd, nie slalom :) 15.10.06, 15:27
                            Zjazd to swietny pomysl! Chetnie bym Was wszystkich zapoznala.Ja sie wybieram
                            Mesheel i Richarda.To jest 29 pazdziernika.To moze wtedy?
                            • jazzfoxy Re: Zjazd, nie slalom :) 15.10.06, 17:37
                              Jestem za smile Tym bardziej, ze to weekend.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka