broceliande 07.07.10, 15:23 Zlikwidowałam sobie Królikarnię XXL zamiast zwykłej... Czy w ogóle warto mieć te szybsze zwierzęta, kury i króliki? Może szkoda miejsca, można przecież kupić dla ludków... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farmerama Re: Fujara ze mnie 07.07.10, 15:47 Warto mieć głownie ze względu na punkty. A miałaś królikarnię za questa, czy kupiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Fujara ze mnie 07.07.10, 16:20 Miałam na pewno za questa. A co, można dokupić XXL? Ja widzę tylko normalne królikarnie. Ale jestem zła. Nie sprawdziłam, która się świeci Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Fujara ze mnie 07.07.10, 16:23 Można w ulepszeniach kupić, ale tylko za floreny. Za sianogrosze są ulepszenia XL. Nie rozpaczaj za królikarnią, bo ona i tak zbyt wielu punktów ani kasy nie daje. Ale jak już się dorobisz ula XXL, to lepiej uważaj, żeby go nie usunąć Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Fujara ze mnie 07.07.10, 16:37 O, to ja sobie fundnę XL. A gdzie się to załatwia? Serio, nie mogę znaleźć... Miałam przerwę w "Farmeramie", a tu same fajne rzeczy się zrobiły Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Fujara ze mnie 07.07.10, 16:54 Ale te ulepszenia były w sklepie od kiedy sięgam pamięcią A XL trochę bez sensu jest kupować, bo tylko skraca czas produkcji o 10% i nie daje dodatkowych PD. Lepiej robić questy na XXL. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Fujara ze mnie 07.07.10, 17:11 Jakoś same głupoty robię. Na przykład ścięłam sobie gruszę. Myślałam, że jak kliknę siekierę, to pojawi sie koszt A tu grusza znikła. No i wychlapałam superpaszę i nie zrobiłam questa. Teraz jednak pewna, że to była królikarnia XL. Bo mam kurnik, owczarnię, koziarnię i chlewik też XL. Ja dopiero urzyźniaczem jestem Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Fujara ze mnie 07.07.10, 17:17 W trwonieniu superpaszy też jestem dobra. Co najmniej 10 razy zdazyło mi się, że kilknęłam nie w to, co trzeba i karmiłam zwierzęta superpaszą zamiast zwykłą paszą. I teraz do questów muszę kupować po kilkanaście zagród Odpowiedz Link Zgłoś