Dodaj do ulubionych

www.pharoahsanders.net

02.11.06, 15:03
Pharoah dorobił się w końcu oficjalnej strony.smile
Obserwuj wątek
    • miles9 Re: www.pharoahsanders.net 02.11.06, 17:53
      Proponuję,
      żeby ktoś z naszego forum
      - jest taka osoba,
      przesłał w imieniu nas wszystkich
      pozdrowienia dla Mistrza Sandersa.

• jan.kran Re: www.pharoahsanders.net 02.11.06, 19:12
        Świetny pomysł , ja nawet ma propozycję na delegatasmile))
        • pharoah Re: www.pharoahsanders.net 02.11.06, 20:22
          Swietny pomysl...wydelegujmy delegata...kogos kto namowi Sandersa na spotkanie z
          forumowiczami przy piwie po przyszlorocznym koncercie w Sali Kongresowej lub na
          jam session w "Czarnym Lwie"...hihihi...smileprawda,ze ta strona fajnasmilezdjecia sa
          super!odkrylem ja juz jakis czas temu...dzieki jazzpunk za info dla
          wszystkich...smileja na to nie wpadlemsmile
          • miles9 Re: www.pharoahsanders.net 02.11.06, 20:43
            Czy tego delegata - ochotnika
            trzeba naprawdę pokazać palcem?

• jazzbaky1 Re: www.pharoahsanders.net 03.11.06, 10:22
              "Widzita ten palic?"
              • miles9 Re: www.pharoahsanders.net 03.11.06, 11:34
                Widzita,
                ten palic wybrał Ciebie.
                • pharoah Re: www.pharoahsanders.net 03.11.06, 22:58
                  TEN PALIC WSKAZAL KOGO?....PAN GOMBROWICZ SIE KLANIAsmile
                  • miles9 Re: www.pharoahsanders.net 04.11.06, 10:50
                    Widzę,
                    że namieszałem przez ten nieszczęsny palec,
                    intencje były całkiem inne.
                    Co to ma wspólnego z Gombrowiczem,
                    chodzi mi po głowie Ferdydurke ?

• pharoah Re: www.pharoahsanders.net 04.11.06, 21:41
                      Z Gombrowiczem to ma tyle wspolnego,ze Twoj palic dominuje na tym
                      forum,wyciagnales go i wszyscy sie na niego zapatrzyli i gdzie nim tylko
                      wskazesz,tam sie zaraz wszyscy gapia...bo ten Twoj palic jakis taki nadzwyczjny
                      zrobil sie...nie do dlubania w nosie...schowaj ten palic!!!wsadz go do
                      kieszeni,w ucho albo w oko...tylko juz nim nie pokazuj...bo to silny
                      palic,nadzwyczajny,napompowany...schowaj go,bo ja Ci go schowam...bo ten palic
                      MNIE chyba chyba wskazuje,mnie chyba chce dotknac...a ja tego nie
                      zniesesmile...hihihi...bo ja widze ten palic...on na mnie wskazuje,mnie chce
                      dotknac,mnie namascic na kaplana...przedrzeznia mnie,zeby ze mnie idiote
                      zrobic...ale ja tez mam palic i Ciebie nim moge
                      wskazac...smileuwazaj...smilePozdrawiam.Faraon.
                      P.S. Pan Gombrowicz sie klaniasmile "Slub"
                      • miles9 Re: www.pharoahsanders.net 04.11.06, 22:21
                        Dzięki za szczere, przyjacielskie i serdeczne słowa Faraonie!
                        Nie ukrywam,że pisząc o kimś kto w naszym forumowym imieniu mógłby pozdrowić
                        Sandersa miałem Ciebie na myśli, ale doszukiwanie się w tym złośliwości z mojej
                        strony jest zupełnie nieuzasadnione.
                        Jeżeli to Ciebie tak bardzo zabolało to jest mi przykro z tego powodu.
                        Pozdrawiam i dziękuję za Gombrowicza.

• pharoah Re: www.pharoahsanders.net 04.11.06, 23:06
                          miles9 napisał:

> Dzięki za szczere, przyjacielskie i serdeczne słowa Faraonie!
                          > Nie ukrywam,że pisząc o kimś kto w naszym forumowym imieniu mógłby pozdrowić
                          > Sandersa miałem Ciebie na myśli, ale doszukiwanie się w tym złośliwości z mojej
                          >
                          > strony jest zupełnie nieuzasadnione.
                          > Jeżeli to Ciebie tak bardzo zabolało to jest mi przykro z tego powodu.
                          > Pozdrawiam i dziękuję za Gombrowicza.
                          > Niech Ci nie bedzie przykro z tego powodu...jakie znowu doszukiwanie? jaka
                          zlosliwosc?z Twojej strony?z mojej?nic mnie nie zabolalo i...nic mnie nie
                          bolismile...Zartuje sobie...smilei zachecam do lektury "Slubu" Gombrowiczasmile
                          • pharoah Re: www.pharoahsanders.net 04.11.06, 23:13
                            a nominacje przyjmuje...smile Dziekuje! Jestem zaszczyconysmileFaraon pozdrowi
                            Pharoaha w imieniu wszystkich forumowiczowsmile
                          • miles9 Re: www.pharoahsanders.net 04.11.06, 23:22
                            Cieszę się bardzo, że wszystko sobie wyjaśniliśmy,
                            ale palca do oka nie będę próbował wkładać i Tobie też odradzam.
                            Ślub czytałem,trochę dawno, dlatego chętnie zrobię to ponownie.
                            A przy swoim obstaję,jesteś największym sandersologiem na forum
                            i życzenia dla Mistrza powinny wyjść od CIEBIE !
                            I nie ma w tym co napisałem żadnej złośliwości ani innych ukrytych
                            podtekstów !!!
                            Pozdrawiam !
                            • pharoah Re: www.pharoahsanders.net 04.11.06, 23:46
                              miles9 napisał:

> Cieszę się bardzo, że wszystko sobie wyjaśniliśmy,
                              > ale palca do oka nie będę próbował wkładać i Tobie też odradzam.
                              > Ślub czytałem,trochę dawno, dlatego chętnie zrobię to ponownie.
                              > A przy swoim obstaję,jesteś największym sandersologiem na forum
                              > i życzenia dla Mistrza powinny wyjść od CIEBIE !
                              > I nie ma w tym co napisałem żadnej złośliwości ani innych ukrytych
                              > podtekstów !!!
                              > Pozdrawiam !
                              A co tu sobie wyjasniac? nie mozna byc tak bardzo serio i brac wszystkiego
                              doslowniesmileAni przez chwile nie doszukiwalem sie u Ciebie "zadnej zlosliwosci
                              ani innych ukrytych podtekstow".Sam tez nie probowalem nawet byc
                              zlosliwy...chcialem byc zabawny-chyba nie do konca sie udalosad...
                              Stwierdzenie,ze jestem jakoby "najwiekszym sandersologiem na tym forum"
                              oczywiscie pochlebia mi...smileale wydaje sie byc odrobine ryzykowne...w polbutach
                              na wysokim obcasie i w kapeluszu na glowie nie mam wiecej niz 1m 85...moze
                              znajdzie sie jakis wiekszy sandersolog...smileMozna smialo postawic teze ze Roman
                              Giertych jest najwiekszym ministrem,ale w kwestii sandersologow postuluje
                              wieksza ostroznoscsmile Pozdrawiamsmile
                              • miles9 Re: www.pharoahsanders.net 05.11.06, 09:38
                                Myślę, że w dwóch kwestiach zgadzamy się ze sobą :
                                - Roman G.jest "największym ministrem"
                                - też uważam, że "nie można być tak bardzo serio i brać wszystko
                                dosłownie"
                                Życzę miłej niedzieli.
                                Jeszcze coś co łączy - jazz kochamy !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka