theologie 04.11.06, 18:51 Witam, ucze sie gry na pianinie, czy ktos moglby mnie poratowac zapisem Preludium z Wlhltemperierte Klavier J.S.Bacha?NA razie udalo mi się spisac ze słuchu jedynie: ce gcegec cd adfadf Chodzi o uproszczoną wersję z góry dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theologie Re: preludium Bacha 04.11.06, 19:32 juz znalazlaM!!!! poprosze o wskazowke, w ktorym miejscu znajduje sie klawisz "b" oraz "es":0 Odpowiedz Link Zgłoś
bwv1004 Re: preludium Bacha 04.11.06, 19:52 > juz znalazlaM!!!! poprosze o wskazowke, w ktorym miejscu znajduje sie > klawisz "b" oraz "es":0 es - drugi z dwóch czarnych b - trzeci z trzech czarnych Może warto zainwtesowac ze 20 zł w jakąs najprostsza książkę o muzyce? Albo poguglać? Tylko z guglaniem ostrożnie, bo wiekszość wyników może byc po angielsku, a terminologia angielska różni sie od polsko-niemieckiej. W szcególności jeśli chodzi o b i h. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: preludium Bacha 04.11.06, 20:56 A ja się nie mogę oprzeć wrażeniu, że nam się iphigenie odrodziła w nowej postaci... no cóż, popatrzymy, a w razie czego rozejrzymy się za nożycami... Odpowiedz Link Zgłoś