Gość: crux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 10:45 Czy ktoś jeszcze słucha tej kapeli do stu tysięcy zdechłych wielorybów!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marco Re: Running Wild IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 16:22 Jasne! Fajny, rasowy ,najpierw 'satanistyczny', a pózniej piracki, przebojowy heavy metal. Ulubione: Gates to Purgatory i Death or Glory. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Running Wild 20.11.06, 17:04 Słucham ale tylko starych płyt, nowe to idealny przykład że hegemonia jednego czowieka w kapeli niekoniecznie wychodzi na dobre Najbardziej zabija koncertówka "Ready for boarding". Ogólnie dobry zespół na imprezy, fajnie sie ryczy "Under Jolly Roger" czy "Prisoner of our time" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blackforever Re: Running Wild IP: *.chello.pl 20.11.06, 17:34 pewnie, że słucham Starych Piratów, moja ulubiona płyta to Port Royal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crux Re: Running Wild IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 18:55 Ja właśnie wygrzebałem pudło z kasetami i znalazłem kilka RW. Przesłuchałem m.in. Port Royal i... niechże by mi ktoś dał teraz okręt i kilku psubratów do załogi...Hahaha hahaah Pieces of eight!, pieces of eight! hahahaha hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś