pasza83 15.12.06, 15:55 Jak przetłumaczyć tytuł nowej płyty: "Between us and the light"? Oczywiście tak, by miało to sens. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gorgeous Re: Pytanie do Możdżerowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:50 Pomiędzy nami a światłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba-agata Re: Pytanie do Możdżerowców IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.12.06, 15:19 Inaczej się chyba nmie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi ja wiem!!!czytałam wywiad z p.Leszkiem gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 16:31 padło pytanie o tytuł płyty. Podaje za wywiadem : Leszek Możdżer " To (tytuł płyty)cytat ze Zbigniewa herberta. Jeden z jego wierszy kończy się zdaniem >Zaprawde powiadam wam, wielk jest przepaść pomiędzy nami a światłem<Tak się ono spodobało naszemu producentowi ,że postanowił zrobić z niego motto płyty. Ale ja dzisiaj nie do konca zgadzam sie z tym sformuowaniem. Uwazam ze ta przepasc nie jest az tak wielka. I taka jest nasza plyta. Juz jasnaale jeszcze nie doskonala. jestesmy w polowie drogi do doskonalosci> I tak juz zostanie (śmiech)" mam nadzieje ze to rozjaśni zagadke))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś