Gość: marczykk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 20:22 Pisze pracę maturalna o motywie aniola w sztuce. Czy macie moze jakies propozycje muzyczne gdzie on sie pojawia? z gory dziekuje.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lublinianka Re: motyw Aniola IP: *.pronet.lublin.pl 27.12.06, 20:52 Użyj wyszukiwarki. Ten watek był wałkowany niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: motyw Aniola 27.12.06, 20:58 Hey- anioł ************ "Schowaj mnie gdzieś na dnie swojego plecaka..." Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: motyw Aniola 27.12.06, 20:59 Urszula- anioł wie ************ "Schowaj mnie gdzieś na dnie swojego plecaka..." Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: motyw Aniola 27.12.06, 21:01 Strachy na lachy- moralne salto ************ "Schowaj mnie gdzieś na dnie swojego plecaka..." Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: motyw Aniola 27.12.06, 22:29 "moj aniol poszedl gdzies na spacer dzis" - kombajn do zbierania kur po wioskach "aniol stroz w plecy wbity ma noz, ty mu jeszcze w podziece zlam nos" - ckod "anioly zra kielbase, mają w dupie zywych" - coma bieszczadzkie anioly - sdm Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: motyw Aniola 27.12.06, 23:24 Jimi Hendrix - Angel. {od tego możesz chyba zacząć} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gribal Re: motyw Aniola IP: *.petrus.com.pl 27.12.06, 23:44 Juno Reactor - Angels and men Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: motyw Aniola 27.12.06, 23:52 anielska jest Kate Bush i Van Morrison. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: motyw Aniola 28.12.06, 09:04 szczególnie anielska, ba, nawet boska jest Van Morrison Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: motyw Aniola 28.12.06, 13:50 Within Temptation - Angels Nightwish - Angels Fall First Coma-Anioły Lamb - Angel Gabriel Aerosmith - Angel Sarah Mclachlan - Angel Rammstain - Engel Nightwish - Angels Fall First twórczość SDM i tak ogólnie poezja śpiewana Odpowiedz Link Zgłoś