vulture 04.04.03, 16:03 muzyka.interia.pl/news?inf=372443 Mam nadzieję, że za parę miesięcy kobita nie zechce rozpocząć zwrotu w kierunku kariery solowej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homohedonistus Re: Ich Troje zmieniają skład!!! Aaaaaaaa!!! 04.04.03, 16:10 "Poza tym nagrywam funkowo-jazzową płytę z muzykami Ich Troje". ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
karczma2003 Kandydaci na Cytrynowy oscylator? 04.04.03, 16:37 mysle, ze komisja sejmowa w trybie pilnym powinna rozpatrzyc sprawe Ich troje oddalają sprawę Rywina... wydaje mi sie ze sprawa Ich 3 jest wiekszym zagrozeniem dla rynku i ludzkości niz Pan Rywin )) kara powinien byc wyjazd z Polski z zakazem powrotu na 25 lat i dożywotni zakaz tworzenia muzyki pod groźbą kary śmierci... to bylby jedyny ratunek, ale zanim komisja sejmowa coś ustalo... )))))) > Mam nadzieję, że za parę miesięcy kobita nie zechce rozpocząć zwrotu w > kierunku kariery solowej... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Kandydaci na Cytrynowy oscylator? 05.04.03, 10:02 Nie wiem, czy wyjazd z Polski jest karą czy nagrodą; chyba zależy, dokąd się wyjedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
karczma2003 Re: Kandydaci na Cytrynowy oscylator? 05.04.03, 12:28 chodziło mi głównie o tereny południowo wschodzniej Afryki, gdzie ludzie przekrzywialiby głowy słysząć ryk Michała... tam byloby to nieszkodliwe dla ludzi... przydała by sie takie zesłanie na 10 lat z zakazem powrotyu do kraju.. > Nie wiem, czy wyjazd z Polski jest karą czy nagrodą; chyba zależy, dokąd się > wyjedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Kandydaci na Cytrynowy oscylator? 05.04.03, 15:45 karczma2003 napisał: > chodziło mi głównie o tereny południowo wschodzniej Afryki, > tam byloby to nieszkodliwe dla ludzi... Polemizowałabym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Kandydaci na Cytrynowy oscylator? 05.04.03, 15:56 Nie narażajmy obcych cywilizacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: a zatem... 05.04.03, 16:08 Już lepiej ! Z egzemplarzem okolicznościowego wydania "Boskiej komedii/Piekło" Dantego pod pachą. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: a zatem... 05.04.03, 16:18 Sądzę, że wtedy nagra przeróbkę nowego singla Kelly Osbourne, "Come Dig Me Out". Odpowiedz Link Zgłoś
karczma2003 spokojnie... 05.04.03, 16:26 nie mart sie Vulture - nie zamierza nagrać solowej... GAZETA_PL - muzyka: "Wokalistka Ich Troje, Justyna Majkowska, postanowiła odejść z zespołu. Piosenkarka planuje bowiem zająć się terapią dzieci upośledzonych. Jak na razie nie wiadomo, czy na festiwalu Eurowizji Majkowska wystąpi u boku Michała Wiśniewskiego i Jacka Łągwę. Piosenkarka nie zamierza robić kariery solowej. Planuje natomiast nadal współpracować z zespołem Erato, ze Zduńskiej Woli. Nagrywa także funkowo-jazzową płytę z muzykami z zespołu Ich Troje." Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: spokojnie... 05.04.03, 16:27 A gdyby się zajęła terapią Wiśniewskiego, byłoby źle? To w zasadzie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
karczma2003 spokojnie... 05.04.03, 16:26 nie mart sie Vulture - nie zamierza nagrać solowej... )) GAZETA_PL - muzyka: "Wokalistka Ich Troje, Justyna Majkowska, postanowiła odejść z zespołu. Piosenkarka planuje bowiem zająć się terapią dzieci upośledzonych. Jak na razie nie wiadomo, czy na festiwalu Eurowizji Majkowska wystąpi u boku Michała Wiśniewskiego i Jacka Łągwę. Piosenkarka nie zamierza robić kariery solowej. Planuje natomiast nadal współpracować z zespołem Erato, ze Zduńskiej Woli. Nagrywa także funkowo-jazzową płytę z muzykami z zespołu Ich Troje." Odpowiedz Link Zgłoś
karczma2003 Re: spokojnie... 05.04.03, 16:28 ja tez sie ciesze )) moze Michal dolaczy do niej, a moze i Jacek zajmie sie czyms mniej szkodliwym?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysenko Ja Cie... Erato ze Zduńskiej Woli! IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.10.* 05.04.03, 18:11 Zespół Erato ze Zduńskiej Woli? To brzmi obiecująco!!! Już mi ślinka cieknie na myśl o tym, co może nagrywać zespół Erato ze Zduńskiej Woli! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ja Cie... Erato ze Zduńskiej Woli! 05.04.03, 18:21 Byłem parę razy w Zduńskiej Woli na piwie - mam raczej sympatyczne wspomnienia i nie chciałbym sobie ich psuć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysenko Re: Ja Cie... Erato ze Zduńskiej Woli! IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.10.* 05.04.03, 18:28 Już niedługo we wszystkich knajpach w Zduńskiej Woli zamiast tradycyjnych Slejerów i Sepultur będzie leciał zespół Erato, więc trza będzie pić piwo po krzokach ze słuchawkami na uszach. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ja Cie... Erato ze Zduńskiej Woli! 05.04.03, 18:45 Skoro już musieli się nazwać od którejś z muz, może imię Melpomena byłoby bardziej inspirujące, to przecież musi być tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Ja Cie... Erato ze Zduńskiej Woli! 06.04.03, 13:28 Vulture, Ty ciesz się zamiast uprawiać czarnowidztwo. Będziesz mógł wzbogacić swą egzotyczną kolekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ja Cie... Erato ze Zduńskiej Woli! 06.04.03, 13:33 A czy ja gdzieś napisałem, że się martwię? Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Ja Cie... Erato ze Zduńskiej Woli! 06.04.03, 13:38 O, przepraszam. Zwiodło nnie to dość kategoryczne stwierdzenie o wiszącej w powietrzu tragedii i pomyślałam, że smucisz się. Ale zapomniałam, że to nie ta wrażliwość. Ty przecież lubisz takie klimaty. )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ja Cie... Erato ze Zduńskiej Woli! 06.04.03, 13:48 Keine Grenzen - The show must go on. Odpowiedz Link Zgłoś