Dodaj do ulubionych

Ich Troje zmieniają skład!!! Aaaaaaaa!!!

04.04.03, 16:03
muzyka.interia.pl/news?inf=372443
Mam nadzieję, że za parę miesięcy kobita nie zechce rozpocząć zwrotu w
kierunku kariery solowej...
Obserwuj wątek
    • homohedonistus Re: Ich Troje zmieniają skład!!! Aaaaaaaa!!! 04.04.03, 16:10
      "Poza tym nagrywam funkowo-jazzową płytę z muzykami Ich Troje".

ciekawe
    • karczma2003 Kandydaci na Cytrynowy oscylator? 04.04.03, 16:37
      mysle, ze komisja sejmowa w trybie pilnym powinna rozpatrzyc sprawe Ich troje
      oddalają sprawę Rywina... wydaje mi sie ze sprawa Ich 3 jest wiekszym
      zagrozeniem dla rynku i ludzkości niz Pan Rywin smile)) kara powinien byc wyjazd z
      Polski z zakazem powrotu na 25 lat i dożywotni zakaz tworzenia muzyki pod
      groźbą kary śmierci... to bylby jedyny ratunek, ale zanim komisja sejmowa coś
      ustalo... smile))))))

> Mam nadzieję, że za parę miesięcy kobita nie zechce rozpocząć zwrotu w
      > kierunku kariery solowej...
      • vulture Re: Kandydaci na Cytrynowy oscylator? 05.04.03, 10:02
        Nie wiem, czy wyjazd z Polski jest karą czy nagrodą; chyba zależy, dokąd się
        wyjedzie...
        • karczma2003 Re: Kandydaci na Cytrynowy oscylator? 05.04.03, 12:28
          chodziło mi głównie o tereny południowo wschodzniej Afryki, gdzie ludzie
          przekrzywialiby głowy słysząć ryk Michała... tam byloby to nieszkodliwe dla
          ludzi... przydała by sie takie zesłanie na 10 lat z zakazem powrotyu do
          kraju.. smile

> Nie wiem, czy wyjazd z Polski jest karą czy nagrodą; chyba zależy, dokąd się
          > wyjedzie...
          • n_eska71 Re: Kandydaci na Cytrynowy oscylator? 05.04.03, 15:45
            karczma2003 napisał:

> chodziło mi głównie o tereny południowo wschodzniej Afryki,
            > tam byloby to nieszkodliwe dla ludzi...

Polemizowałabym !!!
            • vulture Re: Kandydaci na Cytrynowy oscylator? 05.04.03, 15:48
              Kosmos?
              • n_eska71 Re: Kandydaci na Cytrynowy oscylator? 05.04.03, 15:56
                Nie narażajmy obcych cywilizacji !
                • vulture a zatem... 05.04.03, 16:00
                  "Podróż do wnętrza Ziemi"???
                  • n_eska71 Re: a zatem... 05.04.03, 16:08
                    Już lepiej !
                    Z egzemplarzem okolicznościowego wydania "Boskiej komedii/Piekło" Dantego
                    pod pachą.
                    • vulture Re: a zatem... 05.04.03, 16:18
                      Sądzę, że wtedy nagra przeróbkę nowego singla Kelly Osbourne, "Come Dig Me Out".
                      • n_eska71 Re: a zatem... 05.04.03, 16:24
                        I Apokalipsa gotowa ! sad((
                      • karczma2003 spokojnie... 05.04.03, 16:26
                        nie mart sie Vulture - nie zamierza nagrać solowej...
                        GAZETA_PL - muzyka:

"Wokalistka Ich Troje, Justyna Majkowska, postanowiła odejść z zespołu.
                        Piosenkarka planuje bowiem zająć się terapią dzieci upośledzonych. Jak na razie
                        nie wiadomo, czy na festiwalu Eurowizji Majkowska wystąpi u boku Michała
                        Wiśniewskiego i Jacka Łągwę. Piosenkarka nie zamierza robić kariery solowej.
                        Planuje natomiast nadal współpracować z zespołem Erato, ze Zduńskiej Woli.
                        Nagrywa także funkowo-jazzową płytę z muzykami z zespołu Ich Troje."
                        • vulture Re: spokojnie... 05.04.03, 16:27
                          A gdyby się zajęła terapią Wiśniewskiego, byłoby źle? To w zasadzie to samo.
                      • karczma2003 spokojnie... 05.04.03, 16:26
                        nie mart sie Vulture - nie zamierza nagrać solowej... smile))
                        GAZETA_PL - muzyka:

"Wokalistka Ich Troje, Justyna Majkowska, postanowiła odejść z zespołu.
                        Piosenkarka planuje bowiem zająć się terapią dzieci upośledzonych. Jak na razie
                        nie wiadomo, czy na festiwalu Eurowizji Majkowska wystąpi u boku Michała
                        Wiśniewskiego i Jacka Łągwę. Piosenkarka nie zamierza robić kariery solowej.
                        Planuje natomiast nadal współpracować z zespołem Erato, ze Zduńskiej Woli.
                        Nagrywa także funkowo-jazzową płytę z muzykami z zespołu Ich Troje."
                        • karczma2003 Re: spokojnie... 05.04.03, 16:28
                          wink ja tez sie ciesze smile)) moze Michal dolaczy do niej, a moze i Jacek zajmie
                          sie czyms mniej szkodliwym??
                        • Gość: Łysenko Ja Cie... Erato ze Zduńskiej Woli! IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.10.* 05.04.03, 18:11
                          Zespół Erato ze Zduńskiej Woli? To brzmi obiecująco!!! Już mi ślinka cieknie na
                          myśl o tym, co może nagrywać zespół Erato ze Zduńskiej Woli!
                          • vulture Re: Ja Cie... Erato ze Zduńskiej Woli! 05.04.03, 18:21
                            Byłem parę razy w Zduńskiej Woli na piwie - mam raczej sympatyczne wspomnienia
                            i nie chciałbym sobie ich psuć...
                            • Gość: Łysenko Re: Ja Cie... Erato ze Zduńskiej Woli! IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.10.* 05.04.03, 18:28
                              Już niedługo we wszystkich knajpach w Zduńskiej Woli zamiast tradycyjnych
                              Slejerów i Sepultur będzie leciał zespół Erato, więc trza będzie pić piwo po
                              krzokach ze słuchawkami na uszach.
                              • vulture Re: Ja Cie... Erato ze Zduńskiej Woli! 05.04.03, 18:45
                                Skoro już musieli się nazwać od którejś z muz, może imię Melpomena byłoby
                                bardziej inspirujące, to przecież musi być tragedia...
                                • n_eska71 Re: Ja Cie... Erato ze Zduńskiej Woli! 06.04.03, 13:28
                                  Vulture, Ty ciesz się zamiast uprawiać czarnowidztwo.
                                  Będziesz mógł wzbogacić swą egzotyczną kolekcję. wink
                                  • vulture Re: Ja Cie... Erato ze Zduńskiej Woli! 06.04.03, 13:33
                                    A czy ja gdzieś napisałem, że się martwię?
                                    • n_eska71 Re: Ja Cie... Erato ze Zduńskiej Woli! 06.04.03, 13:38
                                      O, przepraszam. Zwiodło nnie to dość kategoryczne stwierdzenie o wiszącej
                                      w powietrzu tragedii i pomyślałam, że smucisz się. Ale zapomniałam, że to nie
                                      ta wrażliwość. Ty przecież lubisz takie klimaty. wink))
                                      • vulture Re: Ja Cie... Erato ze Zduńskiej Woli! 06.04.03, 13:48
                                        Keine Grenzen - The show must go on.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka