Dodaj do ulubionych

ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie...

08.04.03, 12:38
No, robaczki - wpisywać się...
I przy okazji kto, gdzie i jak będzie spał, to może się podczepię, bo nie mam
na razie pomysłu
Obserwuj wątek
    • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 12:42
      Ja bede, jak sie nie rozchoruje, bo cos mnie chwyta... Bede mieszkala w hotelu,
      tak jak inni. W tym, co Teddy zarezerwowal. Mam mieszkac w pokoju z Martolka,
      ale nie wiem czy ona jedzie.
      • Gość: nikka Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 12:53
        Koło forumowe szatanistów- Nikka i Jasiek też jedzie, pewnie hehehehe tym samym
        pociągiem co moja szanowna przedmówczyni...
    • Gość: loveletter Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 12:59
      t.o.m.e.k napisał:

> No, robaczki - wpisywać się...
      > I przy okazji kto, gdzie i jak będzie spał, to może się podczepię, bo nie mam
      > na razie pomysłu

ja też przybędę, a spać to chyba będę u siebie, jeśli w ogóle spać będę, bo
      rano muszę iść do pracy. Co mnie oczywiście niewymownie, k. , cieszy...

Lov.
      • aric Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 13:01
        No co ty?? Weź urlop.
        A, przyjedziesz stworzyc komitet powitalny na fabryczny??

Piżmak, nie kracz, kupuj grzańca i pod kołdrę, herbatę z sokiem malinowym i
        wyrzuć z siebie to cos co cie bierze, nie daj się.smile
        • Gość: loveletter Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 14:15
          aric napisał:

> No co ty?? Weź urlop.

kurna, a myslisz aric, że jakbym mógł to bym nie wziął? nie mogęsad(. No ale to
          jeszcze żadna tragedia. Ostatecznie nie muszę spać długo/w ogóle. O 7.00
          zagracie, tj - spróbujecie trafić w pierwsze dwa akordy Funky So So, po czym
          warszawiacy pójdą odespać do hotelu, a ja wolnym krokiem oddalę się w kierunku
          miesca w którym pracuję ... O 15.30 wychodzę, może zrobimy poprawiny? wink)

> A, przyjedziesz stworzyc komitet powitalny na fabryczny??

No sie rozumie! O której? gdzie się spotykamy? Jak poznamy, że my to my - czy
          głupia mina wystarczy?

Lov.
      • teddy4 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 13:02
        Przypominam,że hotel BOSS na ul.Tatrzańskiej jest zarezerwowany na 12 osób (w
        tym Tomek jest uwzględniony). Jeszcze jest kilka miejsc do wykorzystania.
        Chętni proszę się wpisywać bo jutro potwierdzam rezerwację. Ceny opisałem w
        innym wątku tydzień temu.

Piżmaku - proszę zdrowieć.
        • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 13:09
          teddy, aric, jak rozkaz to rozkaz. Zdrowieje w oczach. Normalnie juz mi
          lepiej...
          • aric Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 13:14
            Oj, to dobrze. Mój sąsiad mówi, że od 10 lat nie chorował, jak go coś bierze,
            to kupuje flaszke i wypija. A na drugi dzień jak ręka odjął.smile
            Sprawdzałem pociągi, jeżeli przyjedziecie tym o 18 z minutami to tez dam rade
            was poznac na dworcu.smile Nie wiedziałem, że teraz co godzine jeżdza pośpieszne.
            Oj jak ja dawno ciuchcia nię podróżowałem.
            Aaaaa, i jeszcze jedno, zostajecie na sobote, jak mniemam. Macie jakieś
            konkretne plany?? Czy na żywioł?
            • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 13:17
              Ja proponuje na zywiol. Ale w planie na pewno zwiedzanie domow muzeow Leszka
              Millera i Michala Wisniewskiego
        • ilhan Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 15:26
          teddy4 napisał:

> Chętni proszę się wpisywać bo jutro potwierdzam rezerwację.

Ja jestem chętny. Więc się wpisuję.
    • Gość: As Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 08.04.03, 13:17
      Będę i ja. Tylko jeszcze nie wiem skąd będziecie wiedzieć że ja to ja, a nie
      ktoś inny (np. C.C.).
      • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 13:18
        Poznamy Cie po tym, ze opowiadasz mnostwo dowcipow.
        • cze67 Re: ZLOT 11.04 - kto be˛dzie, kto nie... 08.04.03, 13:20

> Poznamy Cie po tym, ze opowiadasz mnostwo dowcipow.

Nie, po koszulce I Hate Faith No More!
          • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto be?dzie, kto nie... 08.04.03, 13:22
            A Ciebie, Brat, jak poznamy na tym zlocie?
            • cze67 Re: ZLOT 11.04 - kto be?dzie, kto nie... 08.04.03, 13:26
              pizmak31 napisa?a:

> A Ciebie, Brat, jak poznamy na tym zlocie?

Mnie poznacie po mojej nieobecnosci.
          • cze67 Re: ZLOT 11.04 - kto be˛dzie, kto nie... 08.04.03, 13:23
            Acha, pizmak, podsun Asowi, niby to przypadkiem, Bialy Album co Ci go nagralem.
            I bron Boze, nie mow co to jest. Moze zmieni swoje zdanie o wiadomym zespole.
    • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 13:35
      I nie skusi Cie nawet wiadomosc z ostatniej chwili, ze po dlugich
      pertraktacjach z agentem Ringo Starra, ten ostatni zgodzil sie zagrac na
      perkusji w Niemytych Jezach? Chcial tez zaspiewac, ale aric zaoponowal...
      • cze67 Re: ZLOT 11.04 - kto be˛dzie, kto nie... 08.04.03, 13:44
        Eeeeee, Ringo... Gdyby Lennon przyjechal, to moze bym sie skusil...
        • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto be?dzie, kto nie... 08.04.03, 13:47
          Niestety, tego nawet mnie nie udalo sie zalatwic. No coz, bedziemy sie napawac
          Twoja nieobecnoscia. A szkoda, bo dostalbys fajne plyty Kraftwerka...
    • martolka Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 14:01
      Źle to wygląda u mnie. Szykuje się zdrada Łodzi na rzecz Krakowa (wiem,
      buuuuuu). Dodatkowo to, że mam jechać sama późną nocą zniechęca mnie w stopniu
      wykraczającym poza wszelkie szczere chęci.
      Nie wiem, co z tego wyjdzie ostatecznie.
      Piżmaku będziesz spała sama, coś tak mi się widzi.
      • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 14:03
        Ja sie boje sama spac. Nie wiem dlaczego.
        • Gość: nikka Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... IP: *.sgh.waw.pl 08.04.03, 17:23
          To śpij z wnuczką i kolegą szatanistą. Przecież już tą konfigurację
          przećwiczyliśmy hehehehhe
      • aric Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 14:30
        Nie ukrywam, że jestem zawiedziony i niepocieszony.sad((
        Ale taki lajf niestety, jak to mawiała kierowniczka działu tekstylia w
        Selgrosie.smile
        • t.o.m.e.k Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 15:11
          Moje kochanieńkie - i pokój zarezerwowali, i wszystko... No to ja już nie mam
          nic do gadania tylko wsiadam i jadę... Musze tylko odnaleźć na mapie tą
          Tatrzańską. Czy to bedzie jedynka czy jakiś pokój zbiorowy (jak w schronisku
          młodzieżowym wink

• pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 15:15
            To sa pokoje dwuosobowe bez lazienki i kosztuja ok. 60 zl. Ale masz fajnie z
            nami. To znaczy z Teddym4, bo on rezerwowal.
            • ilhan Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 15:28
              pizmak31 napisała:

> To sa pokoje dwuosobowe bez lazienki

Bez łazienki? A ja myślałem że z...
              • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 15:33
                Ilus, nie wiem, pytaj teddego. ja tu jestem tylko guru...
                • ilhan Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 15:40
                  pizmak31 napisała:

> Ilus, nie wiem, pytaj teddego. ja tu jestem tylko guru...

Nieważne. Ważne że jedziemy smile)))
                  • madee1 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 16:00
                    Tak, ja też potwierdzam. Na miejscu przeprowadzę casting na współlokatora smile
                    Albo jeszcze w pociągu.
                    • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 16:13
                      Chociaz ja nie uczestnicze z zasady w zadnych castingach, to przeciez jasne, ze
                      spimy razem w pokoju, jak nie bedzie Martolki. Dziewczyny z dziewczynami, a
                      chlopaki z chlopakami. Jak na koloniach....
                      • ilhan Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 16:17
                        pizmak31 napisała:

> Chociaz ja nie uczestnicze z zasady w zadnych castingach, to przeciez jasne,
                        > ze
                        > spimy razem w pokoju, jak nie bedzie Martolki. Dziewczyny z dziewczynami, a
                        > chlopaki z chlopakami. Jak na koloniach....

Piżmak, gadasz, jakbyś nigdy z chłopakiem w pokoju nie spała... wink)))
                        • madee1 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 16:19
                          ilhan napisał:

> Piżmak, gadasz, jakbyś nigdy z chłopakiem w pokoju nie spała... wink)))

No właśnie, Piżmak, daj też innym skorzystać z tej okazji... wink
                        • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 16:19
                          O, w morde! Faktycznie. Spalam ze dwa razy. Ale z dziewczynami tez spalam w
                          pokoju. I one nie chrapia.
                          • Gość: aislinn Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 16:22
                            Widzisz Pizmaczku jak dobrze że nie jade - pewnie byśmy spały razem i bym ci
                            chrapała...A tak to rób casting i już !!! smile))))
                          • ilhan Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 16:27
                            pizmak31 napisała:

> O, w morde! Faktycznie. Spalam ze dwa razy. Ale z dziewczynami tez spalam w
                            > pokoju. I one nie chrapia.

O, a chłopaki to niby co, że chrapią wszyscy?
                            • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 16:35
                              Nie, no nie wszystkie, niektore nie chrapia. A castingu na wspolspacza nie
                              zrobie, kto sie nawinie to z nim bede spac. A co!!! Guru moze prawie wszystko.
                          • madee1 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 16:36
                            Pragnę poinformować, że casting właśnie został rostrzygnięty, co prawda, drogą
                            nieoficjalną, ale decyzja mimo to zapadła. Iluś, gratuluję. Mieszkasz ze mnąsmile
                            • ilhan Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 16:41
                              madee1 napisała:

> Iluś, gratuluję. Mieszkasz ze mnąsmile

Och, dziękuję pięknie, nie wiesz nawet jak mnie zaskoczyłaś. Zapewniam, że nie
                              pożałujesz tej decyzji - jestem grzeczny, nie chrapię i w ogóle sen mam
                              spokojny.
                              • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 16:42
                                Potwierdzam. Ilus nie chrapie. Przetestowany. Gratuluje.
                              • t.o.m.e.k Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 16:43
                                A ja chcę z Piżmakiem!!!
                                I wcale nie chrapię
                                Choć jestem chłopakiem

(o, ale mi wierszyk wyszedł)
                      • Gość: nikka Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... IP: *.sgh.waw.pl 08.04.03, 17:24
                        NIE ZGADZAM SIĘ!!!
                        Ja już przeprowadziłam casting tongue_outPP
                        • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 17:29
                          Wnuska, Ty babci rodzonej nie rozkazuj, z kim na spac na zlocie. Tak u nas w
                          rodzinie nie bywalo i nie bedzie....
                          • Gość: nikka Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... IP: *.sgh.waw.pl 08.04.03, 17:36
                            Ja tylko mówię, że chcę spać z chłopcem a nie dziewczynkami, bo za stara jestem
                            na to tongue_out
    • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 16:46
      Z wrazenia zaniemowilem... Choc nie jestem chlopakiem....
      • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 17:10
        Ale jak juz odzyskalam mowe to, oczywiscie, zapraszam Cie t.o.m.e. k. do
        wspolnego spania. Tylko, ze sie nie znam ani na Yes, ani na Camel, ani na ... W
        ogole sie nie znam na muzyce.
        • gregkor Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 17:14
          A ja nie wiem czy będę na łódzkim zlocie....dowiem się dopiero w czwarteksad:
          (........a własnie mam do przekazania jeszcze kilka płyt dla arica....w razie
          czego podrzucę wam na stację...a o której pociąg i z którego dworca?

pozdr
          • pizmak31 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 17:17
            15.20 z zachodniej, to z Centralnej wczesniej o jakies 10 minut. Ja wsiadam na
            zach.
            • gregkor Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 17:19
              pizmak31 napisała:

> 15.20 z zachodniej, to z Centralnej wczesniej o jakies 10 minut. Ja wsiadam
              na
              > zach.

A kto wsiada na centralnej?
              • Gość: nikka Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... IP: *.sgh.waw.pl 08.04.03, 17:26
                Z musu ja
          • srootootoo Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 17:19
            gregkor napisał:

> A ja nie wiem czy będę na łódzkim zlocie....dowiem się dopiero w czwarteksad:
            > (........a własnie mam do przekazania jeszcze kilka płyt dla arica....w razie
            > czego podrzucę wam na stację...a o której pociąg i z którego dworca?
            >
            > pozdr

Gregkor nie pitol!Masz wjechać i bez tłumaczeń mi tu!
            Jak by co, to wynajmij drezynę!!!smile)))
            • gregkor Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 17:21
              srootootoo napisał:

> gregkor napisał:
              >
              > > A ja nie wiem czy będę na łódzkim zlocie....dowiem się dopiero w czwartek:
              > (:
              > > (........a własnie mam do przekazania jeszcze kilka płyt dla arica....w ra
              > zie
              > > czego podrzucę wam na stację...a o której pociąg i z którego dworca?
              > >
              > > pozdr
              >
              >
              > Gregkor nie pitol!Masz wjechać i bez tłumaczeń mi tu!
              > Jak by co, to wynajmij drezynę!!!smile)))

Ty mnie zrozumiesz.....mogę dostać mecz....i co wtedy...?
              • srootootoo Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto ma mecz? 08.04.03, 17:23
                gregkor napisał:

> srootootoo napisał:
                >
                > > gregkor napisał:
                > >
                > > > A ja nie wiem czy będę na łódzkim zlocie....dowiem się dopiero w czwa
                > rtek:
                > > (:
                > > > (........a własnie mam do przekazania jeszcze kilka płyt dla arica...
                > .w ra
                > > zie
                > > > czego podrzucę wam na stację...a o której pociąg i z którego dworca?
                > > >
                > > > pozdr
                > >
                > >
                > > Gregkor nie pitol!Masz wjechać i bez tłumaczeń mi tu!
                > > Jak by co, to wynajmij drezynę!!!smile)))
                >
                > Ty mnie zrozumiesz.....mogę dostać mecz....i co wtedy...?

Przecież nie gwiżdżesz w piątek!!!!
                ja mam na szczęście w niedzielę!
                • gregkor Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto ma mecz? 08.04.03, 17:35
                  srootootoo napisał:

> gregkor napisał:
                  >
                  > > srootootoo napisał:
                  > >
                  > > > gregkor napisał:
                  > > >
                  > > > > A ja nie wiem czy będę na łódzkim zlocie....dowiem się dopiero w
                  > czwa
                  > > rtek:
                  > > > (:
                  > > > > (........a własnie mam do przekazania jeszcze kilka płyt dla ari
                  > ca...
                  > > .w ra
                  > > > zie
                  > > > > czego podrzucę wam na stację...a o której pociąg i z którego dwo
                  > rca?
                  > > > >
                  > > > > pozdr
                  > > >
                  > > >
                  > > > Gregkor nie pitol!Masz wjechać i bez tłumaczeń mi tu!
                  > > > Jak by co, to wynajmij drezynę!!!smile)))
                  > >
                  > > Ty mnie zrozumiesz.....mogę dostać mecz....i co wtedy...?
                  >
                  > Przecież nie gwiżdżesz w piątek!!!!
                  > ja mam na szczęście w niedzielę!

ok....uda mi się pojechać....nie mam meczu...dopiero w niedziele......więc sam
                  wręczę płyt aricowi....smilesmile
                  • gregkor Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto ma mecz? 08.04.03, 17:43
                    ok to jeszcze raz o której zbiórka na Centralnym...no i i jak was
                    poznam....smilesmile...bo mnie jak zwykle z tego, że z twarzy jestem podobny zupełnie
                    do nikogosmilesmilesmile..

pozdr
                    • Gość: nikka Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto ma mecz? IP: *.sgh.waw.pl 08.04.03, 17:45
                      Mnie poznasz,bo mamy wspólnego znajomego trenera smile))))))))
                      • gregkor Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto ma mecz? 08.04.03, 17:47
                        Gość portalu: nikka napisał(a):

> Mnie poznasz,bo mamy wspólnego znajomego trenera smile))))))))

Sure...Rommy King....ale o której...odjazd??????
                        • Gość: nikka Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto ma mecz? IP: *.sgh.waw.pl 08.04.03, 17:48
                          Romuald rządzi
                          Odjazd podobno o 15.15
                          A Slejera ty slyszal?
                          • gregkor Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto ma mecz? 08.04.03, 17:50

> Romuald rządzi
                            > Odjazd podobno o 15.15
                            > A Slejera ty slyszal?

Szto Ty Nikka a ja nie posluszał, a szto eta slejer....eto kamandasmilesmile

• Gość: nikka Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto ma mecz? IP: *.sgh.waw.pl 08.04.03, 17:51
                              Eto nie kamanda, eto ansambl. Charoszyj ansambl smile.Budziesz w pojezdie słuszat'
                              • gregkor Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto ma mecz? 08.04.03, 17:57

> Eto nie kamanda, eto ansambl. Charoszyj ansambl smile.Budziesz w pojezdie
                                słuszat'

Dawaj paznakomitsa ze slejerom....dawaj....smilesmile
    • vulture Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 18:08
      1. Ja będę na 100%
      2. Nie wiem, z kim śpię w pokoju, bo castingu nie przeprowadzam
      3. Jadę z Centralnego
      4. Gregkor, postaraj się pojechać against all odds
      5. Dlaczego dzisiaj dopiero wtorek???
      • gregkor Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 18:14
        vulture napisał:

> 1. Ja będę na 100%
        > 2. Nie wiem, z kim śpię w pokoju, bo castingu nie przeprowadzam
        > 3. Jadę z Centralnego
        > 4. Gregkor, postaraj się pojechać against all odds
        > 5. Dlaczego dzisiaj dopiero wtorek???

A.D. 4

jes ofkors....ale najpierw musze pik up de pises.....

p.s.

weź Ty już wiesz co....beer.....
      • ilhan Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 08.04.03, 18:30
        vulture napisał:

> 3. Jadę z Centralnego
        Ja chyba też

> 5. Dlaczego dzisiaj dopiero wtorek???
        Właśnie, k..., o co chodzi???
    • Gość: loveletter DO ARICA IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 07:44
      aric, to kiedy gotujemy ten komitet powitalny? I gdzie?
      • aric Loveletter... 09.04.03, 08:42
        Wiesz gdzie jest Mieieszczańska na POW przy fabrycznym?? No to ja mieszkam nad
        Mieszczańską. Umawiamy się o 16.50, jeżeli dasz radę oczywiscie. To POW 40. A
        stamtąd pomaszerujemy 50 metrów w kierunku peronów.smile
        • Gość: nikka Re: Loveletter... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 09:03
          O rany! To weźcie ze sobą coś po czym was rozpoznamy, np. Coal Chambera smile
          Jak mniemam w planach zwiedzanie Łodzi na piechotę,hmm? Obiad u Arica?
          Wieczorek przy muzyce Shakiry? Aaaa, nie mogę się doczekać smile))))
          • Gość: Loveletter Re: Loveletter... IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 09:27

> O rany! To weźcie ze sobą coś po czym was rozpoznamy, np. Coal Chambera smile

ja będę miał jego pluszowe kapcie "króliczki", a Aric - jego czapkę - tę z
            napisem: Kocham Kubusia Puchatka. Nie martw się Nikka, poznasz ..

> Jak mniemam w planach zwiedzanie Łodzi na piechotę,hmm? Obiad u Arica?

a zwiedzać Łódź to oczywiście będziemy. możemy na piechotę. 90 % piwa i tak
            jest w jednym miejscu wink
            co się tyczy obiadu u Arica to dla mnie bomba. Ale nie wiem co na to aricsmile
            a może przygotuje go firma
            > Wieczorek przy muzyce Shakiry? Aaaa, nie mogę się doczekać smile))))

ha! sie rozumie. Gorace rytmy na zimne dnismile

Do arica: POW 40 o 16.50? Oksmile)
            • Gość: loveletter Re: Loveletter... IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 09:29
              Gość portalu: Loveletter napisał(a):

> co się tyczy obiadu u Arica to dla mnie bomba. Ale nie wiem co na to aricsmile
              > a może przygotuje go firma

.. Nikka Seeks Husband Ltd. ? wink)
              • Gość: nikka Re: Loveletter... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 09:44
                Nieee, firma NSH Ltd. zajmuje się wszystkim tylko nie:
                -gotowaniem
                -sprzątaniem
                -zakupami
                -odkurzaniem
                -prasowaniem
                -malowaniem się
                itepe
                Może Human Resources Manager prof. Trzyszustki mógłby pomóc
          • ilhan Re: Loveletter... 09.04.03, 09:27

> O rany! To weźcie ze sobą coś po czym was rozpoznamy, np. Coal Chambera smile
            Albo niemytego jeża.

> Obiad u Arica?
            Nikka, przypominam Ci o kopytkach na podróż! wink)))))

> Aaaa, nie mogę się doczekać smile))))
            Ahaaaaaa, no ja teeeż smile)))
            • aric Re: Loveletter... 09.04.03, 09:41
              No to zadaliscie mi klina.
              Kurde, chetnie bym was wszystkich ugościł, i pewnie bym to zrobił, gdyby nie
              to, że mało czasu bedę miał.sad(((
              Loveletter, trzeba by ich w sobotę zabrac np na Księży młyn, od Bossa to maja
              rzut kamieniem. A potem na rajd poprzez Pietryne.smile Po jednym piwie w każdym
              pubie. Nikt chyba tej sztuki nigdy nie dokona.smile)
              • Gość: Loveletter Re: Loveletter... IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 09:56
                aric napisał:

> Kurde, chetnie bym was wszystkich ugościł, i pewnie bym to zrobił, gdyby nie
                > to, że mało czasu bedę miał.sad(((

spoko, Nikka jakieś kluski ze sobą zabiera.

> Loveletter, trzeba by ich w sobotę zabrac np na Księży młyn, od Bossa to maja
                > rzut kamieniem. A potem na rajd poprzez Pietryne.smile

spoko. o 15.50 jestem gotów jechac nawet do Katowicsmile

> Po jednym piwie w każdym
                > pubie. Nikt chyba tej sztuki nigdy nie dokona.smile)

o boże ....

Lov.
            • Gość: nikka Re: Loveletter... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 09:45
              Kopytka już zapakowane, leżą pomiędzy skarpektami a płytami Sleyera
              A sosik jakiś zrobić?
              • teddy4 Re: Loveletter... 09.04.03, 11:29
                O 13-tej dokonuję potwierdzenia rezerwacji na plus minus 13 osób - bo tyle
                wyszło. Jeżeli ktoś jeszcze spoza Łodzi chce dołączyć to niech się wpisze do
                tego wątku. Na razie na liście są : Nikka, Piżmak, Martolka (?), Madee, Ilhan,
                Vulture, Tomek, Janek0, Jasiek666, Gregkor plus 1, Teddy, Lucy.
                • pizmak31 Re: Loveletter... 09.04.03, 13:16
                  Normalnie, napiecie tak rosnie, ze po prostu ja nie moge w robocie usiedziec.
                  Dziewczyny, jakie ciucy zabieracie ze soba? Wnuska i Madee, niestety tylko, bo
                  Martolka, kurcze, wybrala chyba Krakow. Paka, kabarety, wazniejsze niz
                  przyjaciele z forum Muzyka...
                  • gregkor Re: Loveletter... 09.04.03, 13:19
                    pizmak31 napisała:

> Normalnie, napiecie tak rosnie, ze po prostu ja nie moge w robocie usiedziec.
                    > Dziewczyny, jakie ciucy zabieracie ze soba? Wnuska i Madee, niestety tylko,
                    bo
                    > Martolka, kurcze, wybrala chyba Krakow. Paka, kabarety, wazniejsze niz
                    > przyjaciele z forum Muzyka...

Pizmak weź kostium kąpielowy i klapki........
                    • pizmak31 Re: Loveletter... 09.04.03, 13:45
                      Aaaaa, to idziemy tez na basen.... Pizmak, podobnie, jak zaba, uwielbia plywac.
                  • madee1 Martolka i Kraków 09.04.03, 13:27
                    pizmak31 napisała:

> Normalnie, napiecie tak rosnie, ze po prostu ja nie moge w robocie
                    usiedziec.
                    > Dziewczyny, jakie ciucy zabieracie ze soba? Wnuska i Madee, niestety tylko,
                    bo
                    > Martolka, kurcze, wybrala chyba Krakow. Paka, kabarety, wazniejsze niz
                    > przyjaciele z forum Muzyka...

Ja też czuję to napięcie smile Ale zdaje się, pojadę w kożuchu, chyba nici z
                    seksownych fatałaszków, na razie to ciężko mi się zmusić, żeby wyjść z domu,
                    brrrr.
                    Miałam ten sam dylemat co Martolka, ale ja jednak do Łodzi... A Ty, Martolka,
                    pozdrów tam mojego brata i jego żonę, to taka brunetka, co fika koziołki na
                    scenie, chyba w czwartek będzie fikała wink
                    • martolka Re: Martolka i Kraków 09.04.03, 14:28
                      madee1 napisała:
                      > Miałam ten sam dylemat co Martolka, ale ja jednak do Łodzi... A Ty, Martolka,
                      > pozdrów tam mojego brata i jego żonę, to taka brunetka, co fika koziołki na
                      > scenie, chyba w czwartek będzie fikała wink
                      >

hej, nie spisujcie mnie na straty jeszcze, bo ciągle się zastanawiam smile
                      a do Krakowa i tak pojadę, tyle, że może dzień później to pozdrowię smile)

• gregkor Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 09.04.03, 13:13
      Przypomnijcie mi jeszcze raz na jakiej stacji trzeba wysiąść i jak nazywa się
      kanjpa i gdzie się znajduje?
      • teddy4 Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 09.04.03, 13:18
        Rezerwacja potwierdzona.
        • srootootoo Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... 09.04.03, 13:30
          Z radości ulepimy bałwanka sobie...taka tradycja w kwietniu w Łodzi...mieście
          Łodzi sorry. Ja przyniosę marchewkę!
      • Gość: taniej Re: ZLOT 11.04 - kto będzie, kto nie... IP: *.bv.pl 09.04.03, 13:39
        gregkor napisał:

> Przypomnijcie mi jeszcze raz na jakiej stacji trzeba wysiąść i jak nazywa się
        > kanjpa i gdzie się znajduje?

na końcowej stacji. jak pociąg stanie i nie będzie chciał jechać dalej to po
        pół godzinie wysiądziesz i to będzie łódź big_grin.

szkoda, że nikt z warszawiaków nie jedzie pociągiem o 16.15 z centralnej...
        pozdro
    • zonk69 Tora! Tora! Tora! 09.04.03, 13:33
      Ja będę. Jeżeli zobaczycie gościa, który na widok Vultura rzuca się na niego z
      pięściami i z pianą na ustach, żądając od niego wyjawienia tajemnicy
      Poliszynela tego forum to będę ja! Tylko jak ja poznam Vultura??

zonk
      • madee1 Re: Tora! Tora! Tora! 09.04.03, 13:37
        zonk69 napisał:

> Ja będę. Jeżeli zobaczycie gościa, który na widok Vultura rzuca się na niego
        z
        > pięściami i z pianą na ustach, żądając od niego wyjawienia tajemnicy
        > Poliszynela tego forum to będę ja! Tylko jak ja poznam Vultura??

Po tym, że nie ma koszulki z Philem Collinsem. No, ewentualnie po tym, że ja
        będę go zasłaniać własną piersią wink
        • srootootoo Re: Tora! Tora! Tora! 09.04.03, 13:46
          madee1 napisała:

> zonk69 napisał:
          >
          > > Ja będę. Jeżeli zobaczycie gościa, który na widok Vultura rzuca się na nie
          > go
          > z
          > > pięściami i z pianą na ustach, żądając od niego wyjawienia tajemnicy
          > > Poliszynela tego forum to będę ja! Tylko jak ja poznam Vultura??
          >
          > Po tym, że nie ma koszulki z Philem Collinsem. No, ewentualnie po tym, że ja
          > będę go zasłaniać własną piersią wink
          >
          I ocalisz go zakładając chustę na głowę wrzeszcząć:
          -Mój ci on móóój!!!!!!
          Muszę to zobaczyćsmile)
          • madee1 Re: Tora! Tora! Tora! 09.04.03, 13:55
            srootootoo napisał:

> I ocalisz go zakładając chustę na głowę wrzeszcząć:
            > -Mój ci on móóój!!!!!!
            > Muszę to zobaczyćsmile)

Nie będzie krzyków 'Mój ci on móóój!!' ale Vulture to mój ziomal i kolega po
            fachu, dał mi dużo fajnych płyt i jestem mu bardzo oddana, i na pewno mu mojej
            piersi nie poskąpię. Czy coś w tym rodzaju wink))
            • Gość: loveletter !!! IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 14:12
              madee1 napisała:

> na pewno mu mojej
              > piersi nie poskąpię.

vulture, czytałeś ???? !!!! wink)

.. oj będzie się działo, oj będziesmile

• zonk69 Re: Tora! Tora! Tora! 09.04.03, 13:46
          Cholera! Madee1 coś Ty narobiła. Przed chwilą przeszedł obok mnie jakiś gość
          bez koszulki z Philem Collinsem, więc co było ronbić? Rzuciłem się na niego z
          pianą na ustach i pięściami, licząc na to, że jakaś kobieta zasłoni go własną
          piersią. I co? Dostałem po pysku dwa razy, że już o tym, że nie było żadnej
          piersi nie wspomnę. Proszę o bardziej konkretne wskazówki.
          • madee1 Re: Tora! Tora! Tora! 09.04.03, 13:57
            zonk69 napisał:

> Cholera! Madee1 coś Ty narobiła. Przed chwilą przeszedł obok mnie jakiś gość
            > bez koszulki z Philem Collinsem, więc co było robić? Rzuciłem się na niego z
            > pianą na ustach i pięściami, licząc na to, że jakaś kobieta zasłoni go
            własną
            > piersią. I co? Dostałem po pysku dwa razy, że już o tym, że nie było żadnej
            > piersi nie wspomnę. Proszę o bardziej konkretne wskazówki.

No i co? Był Zonk?? smile Wstrzymaj się jeszcze, cała akcja dopiero w piątek.
            • zonk69 Re: Tora! Tora! Tora! 09.04.03, 14:06
              Pierwszy był zonk, drugi plonk. Albo odwrotnie. A co do akcji, rzeczywiście nie
              spojrzałem, że to ma być w piątek. Cóż, człowiek uczy się na własnych błędach.
              Następnym razem będę się musiał upewnić czy gościa na którego mam się zamiar
              rzucić, będzie chciała jakaś niewiasta piersią swą zasłonić. Za darmo nie będę
              ryzykował.
    • aric Kurde - uwaga!!!!!! 09.04.03, 14:31
      Do wszystkich.
      Umówcie się o jednej godzinie, przyjedźcie jednym pociągiem. Odbierzemy was z
      Leveletterem i wszedzie zaprowadzimy.smile)
      Jeżeli ktos nie da rady, radzę wejśc na www.lodz.naszemiasto.pl i przegladnąć
      sobie plan miasta. Hotel Boss jest zaznaczony.
      Od Dworca dojazd tramwajami linii 9 i 13, trzeba wyśiąć przy ul Milionowej a
      stamtąd to rzut beretem.smile)
      Jagby co proszę o wiadomość na maila, dam swój nr komóry, jak ktos się zgubi to
      go naprowadzę na właściwe ścieszki.smile))
      • pizmak31 Re: Kurde - uwaga!!!!!! 09.04.03, 14:37
        Aric, Kochanie, nic sie nie martw, guru czuwa i pociaga za wszystkie
        sznureczki. Przyjedziemy jednym pociagiem i od razu rzucimy sie Wam w ramiona.
        • madee1 Re: Kurde - uwaga!!!!!! 09.04.03, 14:38
          pizmak31 napisała:

> Przyjedziemy jednym pociagiem i od razu rzucimy sie Wam w ramiona.

Jeszcze tylko ustalimy kto komu najpierw.
          • zonk69 Re: Kurde - uwaga!!!!!! 09.04.03, 14:40
            Ja wpierw Vulturowi do gardła. Jak już ustalę, który to Vulture.
            • vulture Re: Kurde - uwaga!!!!!! 09.04.03, 14:51
              zonk69 napisał:

> Ja wpierw Vulturowi do gardła. Jak już ustalę, który to Vulture.

1. Madee, kochana jesteś.
              2. Zonk - ty będziesz ten w białym ubraniu z rękawami zawiązanymi na plecach?
              • zonk69 Re: Kurde - uwaga!!!!!! 09.04.03, 14:55
                vulture napisał:

> 2. Zonk - ty będziesz ten w białym ubraniu z rękawami zawiązanymi na plecach?

Co się głupio pytasz? Już byś nie udawał, że mnie nie znasz. Tyle lat w jednym
                ośrodku, a teraz udajesz, żeś się na forum wychował.
                • vulture Re: Kurde - uwaga!!!!!! 09.04.03, 15:18
                  zonk69 napisał:

>
                  > Co się głupio pytasz? Już byś nie udawał, że mnie nie znasz. Tyle lat w
                  jednym
                  > ośrodku, a teraz udajesz, żeś się na forum wychował.

Cholera, człowiek ma dwa życia i nie zdaje sobie z tego sprawy, dopóki jakaś
                  wybitnie oświecona jednostka mu tego nie uświadomi...
                  • zonk69 Re: Kurde - uwaga!!!!!! 09.04.03, 15:20
                    Nie uświadomi, a przypomni. Spora różnica.
                    • vulture Re: Kurde - uwaga!!!!!! 09.04.03, 15:28
                      zonk69 napisał:

> Nie uświadomi, a przypomni. Spora różnica.

Tak, taaak... ależ taaaak...oczywiiiiście.... taaaak...

smile)))))))))))
      • Gość: taniej dla niewtajemniczonych IP: *.bv.pl 09.04.03, 14:45
        żeby dostać się do pociągu II klasy jadącego z w-wy do łodzia trzeba stoczyć
        prawdziwą walkę o ogień. do żyrardowa są praktycznie tylko miejsca wiszące. jak
        przetrwacie do skierniewic- będą z was ludzie
        pozdro
        • aric Re: dla niewtajemniczonych 09.04.03, 14:50
          Ty ich kurde nie strasz.smile
          Bo jeszcze zdezygnują. A jak jest na stacji poczatkowej, zdaje sie Wschodniej??
          Może lepiej tam zaatakować im bedzie??
          • Gość: loveletter aric IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 15:13
            aric, słuchaj, mnie też wyślij na skrzynkę numer Twojego telefonu. Może się nam
            przydać (jak się nie wyrobię na tę 16.50 to zadzwonię (i przyjdę od razu na
            dworzec, albo gdzieś gdzie akurat będziecie ...)

Lov.
            • Gość: loveletter ufff..tu jest mój post :) myślałem, że zaginął ;) IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 15:15
          • Gość: taniej Re: dla niewtajemniczonych IP: 212.191.69.* 09.04.03, 15:27
            tak niech jadą ze wschodniej
            tak będzie dla nich lepiej smile
            • Gość: nikka Re: dla niewtajemniczonych IP: *.sgh.waw.pl 09.04.03, 15:57
              Do tajnej misji zajęcia własnym ciałem przedziału w liczbie 1 lub 2 został
              wyznaczony ... ( werble!) JANEK 0.
              Janku gratulujemy!!!
              • aric Re: dla niewtajemniczonych 09.04.03, 16:03
                Taram, taram, taram. Musi zaryglować przdedział, wykonać szybki telefon i
                zapowiedzieć który przedział w którym wagonie. Oj bedzie ciężko. Mam nadzieje,
                że Janek to chłop potega, bary szerokie i siła w nim wielka.smile))))
              • vulture Brawa dla Nikki 09.04.03, 16:03
                Nikko, gratuluję trafnego, jednogłośnego wyboru Janka na ochotnika. Jankowi też
                gratuluję i życzę powodzenia. Nie muszę siedzieć przy oknie, ale firanki mogą
                być łososiowe, z delikatnym pomarańczowym rzutem. Na ścianie przedziału po
                jednej stronie obraz Mehoffera, a po drugiej coś symbolicznego, n.p. zapis
                nutowy jednego z utworów zespołu Slayer (adaptacja na ukulele i grzebień). Ach,
                życie jest wspaniałe...
                • pizmak31 Re: Brawa dla Nikki 09.04.03, 16:10
                  Vulti, jestes slodki..... I jaki mily....
                  • vulture Re: Brawa dla Nikki 09.04.03, 16:13
                    pizmak31 napisała:

> Vulti, jestes slodki..... I jaki mily....

No właśnie, zupełnie nie rozumiem, dlaczego tyle osób nie chce w to uwierzyć...
                • Gość: nikka Re: Brawa dla Nikki IP: *.sgh.waw.pl 09.04.03, 16:16
                  Ekhm. Janek chyba już wie, bo w nocy na czacie ok.1 w nocy się zgodził. Chyba,
                  że jaja robił z podwarszawskiej gęsi smile. Ja mogę spróbowac mu pomóc w każdym
                  razie, bo jestem dorodna, a poza tym może skończę wcześniej. Nie obiecuję jednak
                  • pizmak31 Re: Brawa dla Nikki 09.04.03, 16:18
                    Wnuska, urode masz po babci to i sily masz duzo. Pamietaj starej miejsce dobre
                    zajac, bo ja z moimi licznymi tobolkami to pozniej wsiade na zachodniej.
                    najlepiej, zebym sonie te partyture slejera mogla poczytac rozpisana na
                    grzebien i ukulele....
                    • Gość: nikka Re: Brawa dla Nikki IP: *.sgh.waw.pl 09.04.03, 16:21
                      Ja nic nie obiecuję. W sumie może by więcej osób przylazło na Wschodni? Bo
                      Janek biedny padnie pod naporem żyrardowskich i skierniewickich łobuzów.
                      I tak jesteście prawie wszyscy na urlopach w pt. Nie to co ja i Iluś-
                      przyszłość narodu wink)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka