boobie 09.04.03, 06:29 Mam pytanie, czy bilety na koncerty w Trójce trzeba odbierać w wcześniej przy Myśliwieckiej, czy jest się może sprawdzanym dopiero przed samą imprezą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomq Re: Koncert Something Like Elvis IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 13:58 AFAIK przed sama impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lapusz Re: Koncert Something Like Elvis IP: *.crowley.pl 09.04.03, 16:31 Bilecik odbierzesz przed koncertem. Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Koncert Something Like Elvis 10.04.03, 12:02 dzięki za info, a koncertu sie już nie mogę doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Koncert Something Like Elvis 10.04.03, 23:02 Oj koncerto był super! Dzięki Ci Trójko za takie atrakcje. Następne w kolejce powinno być do koncertu "Pogodno" Odpowiedz Link Zgłoś
krotex Re: Koncert Something Like Elvis 11.04.03, 21:24 Koncert fajny, ale czemu chcieli ode mnie kasy, jak w poniedziałek mnie przez telefon powiedziano, że bezpłatnie (zresztą zawsze tak było)??? No, dobra, wpuścili nas za darmo, bo się uczymy, ale coś tu jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
luka Re: Koncert Something Like Elvis 14.04.03, 18:09 A ode mnie kase wzięli. No proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boobie Re: Koncert Something Like Elvis IP: *.visp.energis.pl 14.04.03, 18:56 Przy mnie też coś gadali, ale chodziło o to, że ci co wygrali w czwartek, musieli za nie bulić 5 zeta, tak to było Odpowiedz Link Zgłoś