Gość: kubasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.03, 19:07 CO mi ciekawego o nich powiecie? Jakie sa ich fajniejsze piosenki lub plyty? Czy warto po nich siegac? Czy zasluguja na te pochwaly jakie wypisuje Allmusic.com? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Re: Pavement 13.04.03, 12:37 Płyta 'Slanted and Enchanted' bardzo mi się podoba i zasługuje na pochwałę. Ale tak poza tym to jakoś strasznie się nie zachwycam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhm Re: Pavement IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 13.04.03, 18:15 Warto! Mam ich wszystkie płyty i każda z nich zapewnia spore wrażenia. Stosunkowo ciężkostrawny jest jedynie zbiór wczesnych singli, gdzie brzmienie jest bardzo bardzo lo-fi, ale dla osob, ktore w tym zasmakują - miód. Ogólnie, z płyty na płytę Pavement stawał się coraz bardziej pokręcony i zawiły, rozwijał się, pozostając w każdym momencie olśniewającym. Na pierwszy ogień polecam wspomnianą S&E (pierwsza plyta), a z pozniejszych..moze "Brighten the corners"? Ale Pavement to jeden z tych zespolow na których nie sposob sie przejechać, więc może być ktorakolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś