Dodaj do ulubionych

Najgorsze covery...

• Gość: aggolek Re: Najgorsze covery... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 09:34
      jakieś kilka lat temu, w okresie wiosenno-letnim jakaś durna formacja typu
      dicho-techno-łubudubu próbowała coś zrobić z hitem musicalu HAIR - Let The
      Sunshine. To jest dopiero profanacja! Widziałam to w tv i zemdliło mnie uncertain
      • Gość: ja Re: Najgorsze covery... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 09:41
        "dicho-techno-łubudubu" hehehehe, świetne określenie, muszę zapamiętać
    • Gość: marta_praga Re: Najgorsze covery... IP: 194.149.122.* 06.02.07, 09:39
      Robbie Williams "King of the Bongo" w oryginale - Manu Chao.
      Najgorsze, ze Robbie spiewa tez "I am so appy" i kladzie zle akcent, jak w
      oryginale Manu.
      Po prostu zenada...
      • yigael Beds Are Burning - Novaspace 06.02.07, 10:19
        Z wokalem przygłupiej dupci, której mimika i wygibasy w jakiś kartonach
        sprawiaja wrazenie, że nie ma bladego pojęcia o czym jest ten utwór /angielski
        chyba zna?/
    • Gość: ihaa naj...mietek zul IP: *.chello.pl 06.02.07, 11:13
      najgorsze okropne covery rokowych piesni w wykonaniu discopolowej halwy;]
      np brick in the wall p.f. bleee
    • pawel3891 Re: Najgorsze covery... 06.02.07, 12:27
      here i go again mandaryny
      slyszalem wersje another brick in the wall, no nie jest to co wspanialego, dodanie troche bitu, ale glowny motyw sie broni
    • Gość: rAzor Re: Najgorsze covery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 12:43
      Rapujące utwory Stinga i The Police zdebilowaciałe czarnuchy - KOSZMAR.
    • Gość: Wielki Docent Reni Jusis - Dreadlock Holiday IP: 195.116.245.* 06.02.07, 12:51
      i Paul Young - What Becomes Of The Broken-Hearted (już w wykonaniu Cockera kawałek jest taki sobie , a cover to już do porzygania).
    • Gość: stu dęt R Kelly "I believe I can fly"... IP: 195.205.190.* 06.02.07, 13:00
      ... to kiepski cover "Wierzę, że mogę zdać" by "STU DĘT".
      (nagranie dostępne w YouTube...) wink
      Pozdrowienia dla studętów!
      • adas313 Re: R Kelly "I believe I can fly"... 07.02.07, 00:18
        A co stu dęcie powiesz na to:

Grupa pH 5,5 - "Ula wróć" (w oryginale znane jako "Neverending story" Limahla).
    • johnny-kalesony "Behind Blue Eyes" The Who - Limp Bizkit 06.02.07, 13:32
      "Behind Blue Eyes" The Who całkowicie zepsute przez Limp Bizkit (chyba dobrze
      npaisałem). Zresztą - czegóż się spodziewać po hiphopowcach, którzy udają, że
      potrafią grać. Z tego numeru z kawałem rock'n'rollowego wykopu rodem z l. 60'
      wyszło w ich interpretacji jakieś smętne, bełkotliwe przynudzanie.

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
      • Gość: glebogryzarka Re: "Behind Blue Eyes" The Who - Limp Bizkit IP: *.polskieradio.pl 06.02.07, 16:42
        > Zresztą - czegóż się spodziewać po hiphopowcach, którzy udają, że
        > potrafią grać.

Limp Bizkit ma tyle wspólnego z hip hopem, co słowa WYKOP i CZEGÓŻ ze stylem.
    • Gość: yogi bear Re: Najgorsze covery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 13:48
      "Help" Tiny Turner. Po babci Tinie czegoś takiego sie nie spodziewał.
      • rudestus0700 Re: Najgorsze covery... 06.02.07, 16:16
        Do najlepszych dałem to i do najgorszych wpiszę. Cover "Hallowed Be Thy Name"
        Iron Maiden w wykonaniu Cradle of Filth. Totalna porażka.
    • freerock Disco wersja Pink Floyd w zetce 06.02.07, 16:32
      Dno do potęgi!
    • Gość: glebogryzarka Re: Najgorsze covery... IP: *.polskieradio.pl 06.02.07, 16:38
      najstraszniejsze są metalowe covery, gdzie goście zamiast oryginalnych funkcji
      grają kwintowe dwudźwięki czasem doprawione oktawą na przesterach. jakieś
      bailando polskich metalowców (nie pamiętam nazwy) i tak dalej.
    • sweetmary Re: Najgorsze covery... 06.02.07, 18:34
      Dla pewnej pani z Elbląga, powielającej najbardziej obrzydliwe i haniebne
      covery:
      www.gazetawyborcza.pl/5,75477,3892960.html?i=44
    • Gość: krzych Re: Najgorsze covery... IP: 193.24.202.* 06.02.07, 20:29
      Duran Duran popełniło kiedyś przeróbkę Public Enemy -911 is a joke. Troche
      tragiczne, ale można im to wybaczyć, bo zrobili też kilka genialnych coverów...
    • adas313 Phil Collins - True Colors 06.02.07, 23:59
      Lubię Collinsa, ale tego mu nie podaruję...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka