Gość: a.! IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.07, 19:25 Co sądzicie o piosenkach z tej płyty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingmob Re: The Sweet Escape - G. Stefani 21.02.07, 10:50 Gość portalu: a.! napisał(a): > Co sądzicie o piosenkach z tej płyty? Są genialne, myślę że to największa sensacja od czasu BItelsów !!! A ty co sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.! Re: The Sweet Escape - G. Stefani IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.07, 15:59 Po pierwszym odsłuchaniu stwierdziłam, że tak jak nie byłam fanką Gwen tak nie zostane, ale później strasznie mi sie spodobały piosenki z tej płyty i aktualnie słucham ich całymi dniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: The Sweet Escape - G. Stefani IP: *.chello.pl 23.02.07, 11:24 Czy ktoś może mi wyjaśnić co znaczy tytuł jednej z jej piosenek "Wind You Up" ? Odpowiedz Link Zgłoś
kingmob Re: The Sweet Escape - G. Stefani 23.02.07, 14:05 Gość portalu: Michał napisał(a): > Czy ktoś może mi wyjaśnić co znaczy tytuł jednej z jej piosenek "Wind You Up" ? Oczywiście, to znaczy "Dmuchnę Cię do góry" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: The Sweet Escape - G. Stefani IP: *.chello.pl 24.02.07, 11:38 Sorry, pomyliłem się i tam miało być IT zamiast YOU Nie no, chyba sobie jaja robisz "Dmuchnę cie do góry..." ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teeA Re: The Sweet Escape - G. Stefani IP: *.chello.pl 24.02.07, 12:19 całej płyty nie słuchałam jeszcze, ale ten drugi singiel (sweet escape) chodzi za mną ciagle, w sensie pozytywnym a 'wind it up' przetłumaczyłabym jako "nakręć to" Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: The Sweet Escape - G. Stefani 24.02.07, 14:33 Lubię Gwen, ale ta płyta to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.! Re: The Sweet Escape - G. Stefani IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.07, 18:02 A moim zdaniem ma głupie teksty..reszta spooko.. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: The Sweet Escape - G. Stefani 04.03.07, 23:08 ihopeyouwilllikeme napisał: > Lubię Gwen, ale ta płyta to dno. Ditto. Posłuchałem trochę i się zmęczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś