Gość: Ellis IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 15:34 Chiałam wlaśni dowiedziec sie jaki jest dokladny tytuł i kto wykonuje tą piosenke, która w refrenie ma taka tresc: "898551 dzwonie dzis do ciebie co powiesz nie wiem...." Z góry dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tegosław Re: SZUKAM TYTUŁU PIOSENKI I JEGO WYKONAWCE IP: diak:* / 10.6.1.* 24.04.03, 15:57 to śpiewa ten no yyyyy nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellis Re: SZUKAM TYTUŁU PIOSENKI I JEGO WYKONAWCE IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 16:32 moze ktos sobie przypomni???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: SZUKAM TYTUŁU PIOSENKI I JEGO WYKONAWCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 19:00 Wykonawcy - Andrzej Smolik i Artur Rojek na wokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: SZUKAM TYTUŁU PIOSENKI I JEGO WYKONAWCE 24.04.03, 19:08 Gość portalu: P-77 napisał(a): > Wykonawcy - Andrzej Smolik i Artur Rojek na wokalu. A to ciekawe, nie słyszałem chyba tego ich utworu. To coś nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellis Re: SZUKAM TYTUŁU PIOSENKI I JEGO WYKONAWCE IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 22:43 ja ta piosenke slyszalam jakis rok temu wiec nowa to ona nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celina Re: SZUKAM TYTUŁU PIOSENKI I JEGO WYKONAWCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.03, 22:50 na pierwszy rzut oka to pewnie ich troje, wilki albo blue cafe (celowo malymi literkami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellis Re: SZUKAM TYTUŁU PIOSENKI I JEGO WYKONAWCE IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 22:59 to nie chodzilo mi o ta piosenke A. Rojka. kto inny ja spiewa. to calkiem inny utwor. a ich troje wilkow itp to nie jest Odpowiedz Link Zgłoś