Dodaj do ulubionych

Roxy FM, czy dla nich ROCK to tylko Nickelback????

IP: *.media4.pl 04.03.07, 23:23
już nie mogę tego słuchać, co godzinę co najmniej dwa razy leci ten ich stary
kawałek, czy ci redaktorzy nie umieją odróżnić rocka od ROCKA??? i jeszcze
pochwały jak to profesjonalnie wyprodukowany kawałek (i co z tego????)

dlaczego to radio z założenia rockowe nie gra rocka ale tylko przeboje jak nie
przymierzając Zet czy inne beznadziejne Rmf

a tyle się dzieje w muzyce

przecież NIckelback (czy jak się tam to pisze) to kompletna komercyjna rockowa
pomyłka

ostatnio częściej słucham radia Kolor, bo już tam znajduję więcej rocka, cóż
że starego...
Obserwuj wątek
    • no_nick dla nich rock to jeszcze Pink 05.03.07, 20:34
      czy jakoś tak - zapewne słyszałeś jak puszczają tam te "wybitne" utwory.Syf
      malaria sad
      • Gość: justaaa Re: dla nich rock to jeszcze Pink IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:36
        a ja sie z wami nie zgadzam! bardzo lubie roxy fm, chociaz nie ograniczaja sie
        do Paris Hilton albo Celine Dion jak w niektorych stacjach
        • Gość: q Re: dla nich rock to jeszcze Pink IP: *.media4.pl 06.03.07, 15:07
          dużo ludzi słucha Zetki, Rmfu, dużo ludzi też słucha Roxy, nic w tym złego

tylko niech ta stacja nie określa się jako rockowa, bo gra komercyjną papkę, nie
          uświadczysz tam Cave'a, The Good The Bad and The Queen, Iron Maiden czy Mano
          Naegry, za to non stop ten Nickelback na zmianę z Pink i Beds Are Burning, jakby
          Midnight Oil nie miało innych super kawałków....
          • Gość: Mirra Re: dla nich rock to jeszcze Pink IP: *.acn.waw.pl 07.03.07, 00:07
            Lubilabym ich gdyby nie to, ze tam ciagle leci to samo...

Bo Radiostacji scierpiec nie moge, irytuja mnie jak nie wiem uncertain (bnie pytac
            czemu...bo nie o muze chodzi.)
            • no_nick Radiostacja kiedyś 07.03.07, 16:41
              a Radiostacja teraz - to dwie różne radiostacje.Koszmar zupełny.Poza Warszawą i
              Górnym Śląskiem nie ma dla mnie radia (tam gra Antyradio).
              • Gość: Fryt tylko AntyRadio IP: *.chello.pl 08.03.07, 13:30
                dlatego słucham Tylko AntyRadia
                tam przynajmniej jeżeli już puszczają wilki lub nickelback .. to żadko smile
                na roxy już się dawno przejechałam... uncertain
                • Gość: q Re: tylko AntyRadio IP: *.media4.pl 15.03.07, 17:13
                  byłem dzisiaj w Katowicach i radio znalazło 106,4, dżizas, rewelacja!!!! mniej
                  znane kawałki znanych kapel i porządne rockowe graniesmile jak to było? dobrze
                  rockująca stacja? dokładnie tak! chcę słuchać Antyradia!

jak żałuję że we Wrocławiu takiej nie ma, roxy to rmfzetkowy ściek przebojów
                  pseudorockowych...
                  • computer.says.no Re: tylko AntyRadio 15.03.07, 17:48
                    zapomniałem dodaćże po raz pierwszy w radiu usłyszałem boski kawałek The
                    Darknes którego nie słyszałem nigdy wcześniej - nie mam płyty smile ale zaraz
                    sobie kupię smile Dawno mnie tak żadna stacja nie zaskoczyła!

Takie rzeczy tylko w Antyradiu!
    • Gość: Vulture Re: Roxy FM, czy dla nich ROCK to tylko Nickelbac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 09:13
      Rzeczywiście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka