issey_miyake78 27.03.07, 18:39 czy ktos z Panstwa posiada moze ten utwor i moze mi go przeslac na maila? bede bardzo wdzieczna, nie moge nigdzie znalezc... (a jakby jeszcze ktos u siebie znalazl reni jusis-"niemy krzyk'-to bede mega wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Po co kupować płytę dla takiej badziewnej piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 11:59 nt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Kup sobie płytę nt IP: *.chello.pl 29.03.07, 23:11 Ci co się tak mądrzą typu ,,kup sobie płytę" sami pewnie ściągają z internetu megabajty mptrójek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: kasia stankiewicz-"marzec" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.07, 19:55 Dokładnie, kup płytę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: kasia stankiewicz-"marzec" IP: *.chello.pl 27.03.07, 21:13 taaa nie pozyczajmy sobie rowniez ksiazek kupujmy je! no i czytelnie zamknijmy i jeszcze mozliwosc przesluchiwania piosenek w sklepach internetowych lub w tzw. realu-po co? kupic kupic kupic. od razu kupic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: kasia stankiewicz-"marzec" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.07, 23:40 płyta jest na tyle dobra że warto ją kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blaaaa....:) Re: kasia stankiewicz-"marzec" IP: *.chello.pl 27.03.07, 23:45 Przesłałam Ci piosenkę Kasi, a polecam cała płytę - warto kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiercisław Re: kasia stankiewicz-"marzec" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 09:18 Gość portalu: korek napisał(a): > płyta jest na tyle dobra że warto ją kupić. Oj Kaska daj spokój, wiemy przeciez że mieszkasz we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwaniara po co kupowac plyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 09:58 Gość portalu: robert napisał(a): > taaa > nie pozyczajmy sobie rowniez ksiazek > kupujmy je! > no i czytelnie zamknijmy > i jeszcze mozliwosc przesluchiwania piosenek w sklepach internetowych lub w tzw > . > realu-po co? kupic kupic kupic. od razu kupic! Racja, ja w ogole nie mam w domu oryginalow tylko mp3, nie opyla sie skoro moge miec darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
nesia9 Re: po co kupowac plyty 29.03.07, 14:19 a jak pójdziesz na koncert swojego ulubionego wykonawcy to dasz mu do podpisu plytę z mp3?zastanów się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingMOB Re: po co kupowac plyty IP: 195.47.201.* 29.03.07, 14:36 ja tak zrobiłem po koncercie TWIERDZY i straciłem cztery zęby, nie polecam ... Odpowiedz Link Zgłoś