kung_fu_plaster 30.03.07, 08:18 Naprawdę niezła rzecz. Szczególnie piosenka "Mother" robi wrażenie. Nie jest to co prawda Slade z takich utworów jak "Do We Still Do It" i "Everyday", ale... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kung_fu_plaster Re: The Police "Synchronicity" 30.03.07, 09:41 ...i tak warto posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: The Police "Synchronicity" 30.03.07, 12:53 Tak, masz rację, niezła rzecz, chociaż osobiście wolę wersję Lennona. Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: The Police "Synchronicity" 30.03.07, 13:36 Trudno się z tobą nie zgodzić, bo Lennon rzeczywiście zaśpiewał to lepiej. Ale co do muzyki to ja już widzę to inaczej. The Police byli moim zdaniem w lepszej formie. Ale w sumie - tak, wersja męża Yoko Ono jest lepsza. ;b Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: The Police "Synchronicity" 30.03.07, 13:50 ..tym bardziej, że ciotka w zasadzie go wychowywała ... Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: The Police "Synchronicity" 30.03.07, 15:02 ależ mi narobiliście smaku na policjantów aż sobie włączyłam Synchronicity Concert / Atlanta Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: The Police "Synchronicity" 30.03.07, 18:47 theAgato, ależ tam nie ma "Mother"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianka Re: The Police "Synchronicity" IP: *.pronet.lublin.pl 30.03.07, 21:06 Bo mother is chwilowo on the phone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: The Police "Synchronicity" IP: *.65.rev.vline.pl 30.03.07, 21:24 Chyba jedyny album Policji którego nie słuchałem ... Ale piosenki z tej płyty które mam na składaku bardzo lubię, z wyjątkiem "Tea In The Sahara" - bardziej pasuje do solowego smędzącego Stinga niż do dynamicznych Policjantów. Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: The Police "Synchronicity" 31.03.07, 07:31 Na mnie, po pierwszym przesłuchaniu całości, największe wrażenie (nie znałem wtedy utworów Slade, stąd pewnie była ta podnieta) zrobiła kompozycja "Every Breath You Take" (słuchałem jej przez jakiś czas na okrągło), a zaraz po niej szły "Walking In Your Footsteps" i "Murder By Numbers" (niekoniecznie w tej kolejności). Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: The Police "Synchronicity" 31.03.07, 07:35 Fascynacja "Mother" przyszła później (po którymś z kolei przesłuchaniu). Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: The Police "Synchronicity" 31.03.07, 08:27 Był też etap (w moim poznawaniu tej płyty), że lubiłem tylko "Miss Gradenko" ("we were at a policy meeting, they were planning new ways of cheating"). Ale to było dawno i nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś