Dodaj do ulubionych

Gordon Haskell - biografia

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 17:45
slyszalam haskella na koncercie w warszawie - uwielbiam smutasa z plyty i
czadowego bluesmana z koncertu... a najsmieszniejsze jest to ze nikt mi nie
wierzy jak energetyzujaca to byla muzyka i jak dynamicznie zagrana wink))
widac ze to czlowiek "na luzie" przyzwyczajony do gry w klubach i swietnie
lapiacy kontakt ze sluchaczami
Obserwuj wątek
    • Gość: vanilla Re: Gordon Haskell - biografia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 21:10
      juz od roku jestem zakochana w jego plycie "harry's bar"...jest
      niesamowity. czekam na dalsze koncertysmile
      • t.o.m.e.k Re: Gordon Haskell - biografia 16.05.03, 21:48
        Taaaaa - "piękny" artykuł - bezkrytycznie przepisany z "press release" przez
        jakiegos Gazetowego dyletanta, który uwierzył w to, że albumy
        Crimsonów "Lizard" i "In The Wake of Poseidon" to "przebojowe płyty", "bijące
        rekordy sprzedaży"... I oczywiście ani słowa w całym wypracowaniu o najlepszym
        albumie Haskella, "Butterfly In China" z roku 1996... Ale przecież wystarczy
        przepisać tekst, wstawić gotowca i z głowy...
        No, żal trochę Leszczyńskiego, bo myślę, że jakikolwiek nie byłby jego pogląd
        na Haskella, to artykuł na jego temat byłby przynajmniej rzetelny w warstwie
        faktograficznej... A potem młodzi czytają takie pierdoły i nie mają pojęcia o
        podstawowych sprawach...
        • Gość: qrde Re: Gordon Haskell - biografia IP: *.chello.pl 17.05.03, 16:41
          Leszczynski w "warstwie faktograficznej" specjalizowal sie w osmieszajacych go
          elementarnych wrecz bledach.
          Ale z cala reszta Twoich zarzutow sie zgadzam... Nie wiem co sie dzieje z
          "Gazeta". Maja tylu profesjonalnych dziennikarzy, a tak czesto pozwalaja sobie
          na takie wpadki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka